Saç Uzatma Yöntemleri Dax supergro

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Kizlar belime kadar olan saclarimi 1 ay once bi bunalimla omzuma kadar kesitdim ve suan coook pismanim :)) bu urunu cok duydum cok övduler. Aranizda kullanan var mi? Sizce ise yariyor mu ? Almadan once bi arastirmak istedim

Bende burada duyup aldım, büyük ölçüde toparladı saçımı ama öyle aman aman bir uzama elde edemedim. Sığır iliği kürü benim en çok randıman aldığım kür oldu ortalama haftada 1cm uzama elde ettim ve bir çok kişiyede önerdim, ama herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyor mesela Tutkuuuu da başladı 1 ay önce ama maalesef istediği randımanı alamamış okuduğum kadarıyla.. Yinede bir incele aklına yatarsa denersin

Kizlar belime kadar olan saclarimi 1 ay once bi bunalimla omzuma kadar kesitdim ve suan coook pismanim :)) bu urunu cok duydum cok övduler. Aranizda kullanan var mi? Sizce ise yariyor mu ? Almadan once bi arastirmak istedim
Ben kullanıyorum kullanmaya başlamadan önce saçımı boyamıştım 2 haftada dibim gözükmüştü 1 cm e yakın ki benim saçlarım çok geç uzar , şuan farkedemiyorum koyulttum yine kendi rengime döndüm tabi yine uzama az da olsa farkediyor ama stressli bir dönem yaşadım saç uzama hızım durdu baya .

ben de bunun küçük boyunu sipariş verdim.. bakalım o küçük boyla ne kadar etkisini anlarım bilemem ama uzama elde edersem hemen yazarım buraya..
olmadı sığır iliğini denerim artık..
uzamıyoooor of..

ben de bunun küçük boyunu sipariş verdim.. bakalım o küçük boyla ne kadar etkisini anlarım bilemem ama uzama elde edersem hemen yazarım buraya..
olmadı sığır iliğini denerim artık..
uzamıyoooor of..
Dax ile uzadi mi

canım ben bu dax'ı aldım ama saçımı hiç arındıramadım ya.temizleyeyim derken daha çok yıprandı.yine de önümüzdeki ay falan 1 şans daha vereceğim sen ne yaptın,uzadı mı birazcık?

kızlar ben kullanmaya başlayalı 1 ay oldu sayılır ama malesef henüz uzatma etkisini göremedim
kullanmaya devam ediyorum bakalım..

kızlar ben kullanmaya başlayalı 1 ay oldu sayılır ama malesef henüz uzatma etkisini göremedim
kullanmaya devam ediyorum bakalım..
Cok şaşırdım canim ben cok memnunum daxtan ama ben icine karışım yaglarda ekliyorum

canım ben bu dax'ı aldım ama saçımı hiç arındıramadım ya.temizleyeyim derken daha çok yıprandı.yine de önümüzdeki ay falan 1 şans daha vereceğim sen ne yaptın,uzadı mı birazcık?
Saçlarıniza su degdirmedrn şampuanla her yerine massj yapip az az suyla kopurturseniz hemen ariniyor

bu yöntemi biliyorum ama köpürmeden şampuanı yayamıyorum ki,bir yerde kalıyor şampuan
Ben avcuma aldigim sampuani diger elimle az az alip diplere suruyorum parca parca alip sürüyorum yani.diger turlu direk saca sürünce bir yerde toplanip kaliyor

Cok şaşırdım canim ben cok memnunum daxtan ama ben icine karışım yaglarda ekliyorum

bilemedim ben de bakalım kullanmaya devam edeceğim..
sanırım diplere açıcı sürüldüyse bir kere ya da saç yandıysa onu uzatmak çok zor oluyor.. yanmadan önceki saçlarım çok çok hızlı uzardı bunları sürdüğümde şimdi normal uzama hızına anca erişiyorum..

İcine farkli yağlar katip yogunlugu azalt istersen canim zeytinyagi hint badem falan iyyy o yanmis saçlarla ugrasmanin ne zor oldugunu bilirim (

Gerçekten mucize olan bir ürünmüş.
Yaklaşık bir yıl önce denediğimde saçımdan arındırmakta zorlanmıştım. Etkisi nasıldı hatırlamıyorum.
Dün saat 13 civarı saçlarıma bol miktarda sürdüm. Sadece diplere değil tüm saçıma bol bol sürdüm. Saçım resmen emdi yağı. 20.30 gibi duş aldım. Saçlarım normalde çok kuru olduğu için 2. şampuanlamayı yapmıyordum bir süredir.
Daxtan arındırmak için tek şampuanlama yetti. Herzaman kullandığım ölçüde Redist in tuzsuz şampuanını.
2. yıkamayı yapmadım, saçımın arındığını o an hissedemedim aslında. Sabaha kadar kalsın sabah yıkarım biraz daha beslensin diye düşündüm.
Duştan çıkınca da, saçımı kuruttuğumda da ve sabah kalktığımda da saçım yağlı değildi. Yıkamadım ve işe geldim.
Saçlarım tam olarak neme doymuş değil ama önceki o kuruluk kesinlikle yok. Resmen tek seferde inanılması güç bir etki bıraktı bende.
Daha önce saf hindistan cevizi yağında dahi bu nemi hissedememiştim. Kuruyan saçlarımı kurtaracak formul daxmış.
Uzatma konusunda nasıl bir etki gösterecek bunu da deneyimleyip paylaşırım.

kesinlikle çok yoğun bir ürün. tam kuru saçlar için.

kesinlikle çok yoğun bir ürün. tam kuru saçlar için.
Şu an yine saçımda dax var. Fkat bu akşam saçıma uygulamakta zorlandım. Sanırım tam olarak ısıtamadığım içinsaçıma yedirmek vaktimi aldı. Yalap şalap sürdüm. Etkisini yarın göreceğim.
Herkese tavsiye edesim var bu ürünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…