Dayağı Hakeden Kızlarda Var

missayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
59
21
38
Ankara
Dün akşam ablam eniştem ben eve dönerken, bi çift bağırış çağırış tartışıyor.çocuk tutmuş kızı silkeliyor filan birazdan dövecek belli.eniştem müdahale etmeye kalktıki çocuktan önce kız sanane lan sanane s... git diye enişteme küfür etti.inşallah dayağı yemiştir sonra o, gerçi kendi istiyor zaten dayağı

böyle şeyleri duyunca aklıma kemal sunal.ın kapıcılar kralı filminde hani bi polis karısını dövüyordu da tüm apartman ayağa kalkıyordu. adam kapıyı açınca da kocam değil mi döver de sever de diyip gel canım diye kocasını içeri alıyordu ya o geliyor..
kimilerine müstehak ne diyim. insan önce kendi saygısını kendisi oluşturur.

İşte gördüğümüz ilk aksilikte önyargılarımızı ortaya koyarsak sonuç bu olur. Densizin biri eniştenize laf sokuşturmuş ve olan tüm dayak yiyen kadınlara olmuş. Ne diyoruz özet olarak, dayak yiyen bir kadın görürseniz boşverin, hakediyordur dayağı.
Ne kadar yanlış.
Kardeşim o olay yanlıştır ama diğer olayda bir müdahaleniz hayat kurtarır. Lütfen en ufak aksilikte pes etmeyin.

evli kadınlarda da oluyo bazen. sokak ortasında adam kadını döverken adamı ayırmak istediler, sonra kadın imdaaaaaaat kocamı öldürüyolar diye bağırmıştı. değişik kafalar

Yine de sizin bu sekilde bir baslik acmaniz hic hos olmamis. Kizin o panikle ya da olay daha da buyumesin diye belki enistenize bagirmasi "hak ettigini" gostermez. Naparsa yapsin "hak etmis" olamaz hicbir kadin dayagi. Yani dayak ve hak etmek kelimelerini bir kadin icin nasil ayni cumlede kullanabildiniz, cok uzuldum.

Ben herkesin söylediği gibi düşünmüyorum, Aysenaz93 Aysenaz93 e katılıyorum,olay büyümesin diye eniştene çıkışmış olabilir ki hiç bir insan hiç bir koşulda dayağı hak etmez,hele hele bir kadın olarak , bir hemcinsin için bunu söylemen çok üzücü

Back
X