Dayağı Hakeden Kızlarda Var

Ne eniştene küfür eden kız haklı nede kıza o. yazan sen haklısın

Şu o.pu ve ka...r laflarina sinir olduğum kadar hiç bişeye sinir olmuyorum.

Ben konu sahibine katılıyorum olay büyümesin diye yapmış olabilir diyen arkadaşlar var büyürse büyüsün ne demek ya sokak ortasında dayak yicem de bi de yardım etmeye çalışanlara çemkirecem oldu canım ortalığı yakarim valla o kızın ya psikolojisi bozuk ya da mazoşist kesin var öyle tipler. Ama her ne olursa olsun orda sana yardima koşan insanlara öyle ağız dolusu küfür edilmez kusura bakmayın da hak etmiş gerçekten

Burada bile var böyle tipler. Önce kocasını şikayet edip sonra savunmaya geçerler.
Enişten yine de zor durumda gördüğü insanlara yardım etmekten vazgeçmez umarım.

Bazi insanlarda var dayak seviciler ismi de vardi bunun ama hatirlayamadim simdi ...demekki tatli tatli dovunce guzel oluyor ...ben istemem yorulurum oram buram acirrrr ...

Demekki kız dayağın ilişkinin normal bir durumu olduğunu düşünüyor , hatta ilişkiye heyecan kattığını falan düşünüyor da olabilir . Allah akıl fikir versin

hiç bir şekilde hiç kimse fiziksel yada sözel şiddeti hak etmez ama öyle kadınlar var ki doverde severse kafasında yardım etsen sen suçlu çıkarsın

Ne kadar aciz insanlarsınız ya.Hakediyomuşmuş.Sizinde belki bir gun boyle bisey gelicek.Demekki kizin psikolojisi bozulmuş.Polis niye çagırmadınız?

Yine de sizin bu sekilde bir baslik acmaniz hic hos olmamis. Kizin o panikle ya da olay daha da buyumesin diye belki enistenize bagirmasi "hak ettigini" gostermez. Naparsa yapsin "hak etmis" olamaz hicbir kadin dayagi. Yani dayak ve hak etmek kelimelerini bir kadin icin nasil ayni cumlede kullanabildiniz, cok uzuldum.
hiç kusura bakmayın valla, bu kız baya baya haketti

Kimse dayağı hak etmez. Burada ısrarla hak etti beyanlarıyla lütfen algı oluşturmaya çalışmayın. Tamam sizin karşınıza böyle biri çıkmış kiiii, neden bu türde bir davranış sergilediğini bile bilmuyoruz, buna rağmen o veya bu dayağı hak etmez.
Sizin yapacağınız en fazla şey, Allaha havale etmek. Bu kadar. Fazlası haddini aşar.

dayağı hakketmemiş olabilir ama kabul ediyor. yapıcak bişey yok
kabul ettiği şekilde yaşayacak

Siz elalemsiniz, yoldan geçensiniz.. Bence sonuçlarından korkmuştur.. Siz gideceksiniz ama onunla kalacak.. Hanımını sevgilisini döven adam hem de sokak ortasında döven adam sen beni elaleme şikayet ettin der linç eder valla.. Kız korkmuştur..
Hassasiyetinizi anlıyor ve taktir ediyorum ama kimse dayak haketmez..

Çok garip ya hiçbir kadın ne sebeple olursa olsun dayağı hak etmez diyoruz ama aldatılan bir kadına 2.kadın için git saçını başını yol diyebiliyoruz.
Neyse var böyle ne istediğini bilmeyen tipler.Kafadan sorunları var bunların ben hiçbir kadın demiyorum hiçbir canlı diyorum dayak konusunda,ama böyleleri sanırım hoşlanıyor bundan mazoşistler galiba.

Kimse atlamasin ama oyle kadinlar gercekten dayagi hakediyor. Ve garip gelicek ama ben dahada dayak yemelerini istiyorum, dayak demiyelim dayak can acitir ama psikolojik baski diyelim. Bunu istiyorum cunku ancak o zaman boyle kadinlar " ey yetti canima " diycek raddeye gelicek ve ancak o zmn yolunu ayiricak o hayvandan. Ne kdr erken o kdr iyi.
Bende isterim hemcinslerimin gozlerini acip boyle hayvanlardan uzak durmalarini.
Ama o kdr kolay yapamiyorlar bunu cunku seviyorlar bik bik.
Belki psikoljik baski ve hafif bi dayak bezdirici olabilir.
Eninde sonunda normal hayata donerler belki boyle hayvanlara kul olmak yerine.

Iyi valla dovmek hak ediyorsa normal yani size gore.
Cok sacma sapan bir kafaniz var sizin kafadakiler dayagi normallestiriyor demekki.

Benim de başıma benzer bişey gelmişti kadın hemen sanane aramızdaki mevzu diye dikleniyor filan yani böyle durumlarda hiç bulaşmamak lazım ama bunun sonu da işte kadın cinayetlerine çıkıyor. adam da oh karışanım yok diye hor davranıyor kadına.
kadınların bilinçlenmesi lazım bildiğin şiddeti kabullenmiş durumda çoğu. hatta dövmeyen sövmeyen erkeği erkek gibi görmeyenler var.

Kadın, erkek, çocuk veya herhangi bir canlı hiçbir şekilde şiddeti hak etmiyor, evet şiddet gördüğü halde ısrarla ayrılmayan, kocam ne yapayım döverde söverde diyen, şiddete katlandığı için her seferinde daha fazla şiddet görenler var ama ne kadar kızsakta onlarda bunu hak etmiyor, maalesef şiddet görünce ve etraflarındakiler erkek döver, sen kadınsın kır dizini otur dediği için dayak yemeyi normal görüyor ve özgüvenlerini yitirdikleri, korktukları için ayrılamıyorlar.

Benim oturduğum yerde biri var, haftada en az 3-4 defa kavga ederler, kadın öldüresiye şiddet görüyor, feryatlarını, haykırışlarını herkes duyuyor ama hiçbirimiz müdahale edemiyoruz çünkü kadın istemiyor.
Kızmıyor muyum sonuna kadar kızıyorum, sinirleniyorum, bağrışmaları duyunca tansiyonum düşüyor, alışkın değilim böyle şeylere ama elimiz kolumuz bağlı, üstelik kendi geliri, kendi evi var, arada çocukta yok, evden kovuluyor hadi karakola git deniyor gitmiyor, ısrarla kapıda bekliyor, darp raporu almıyor siz dışarıdan biri olarak ne yapabilirsiniz ki?

Başka bir ailenin bıçaklı yumruklu karı-koca kavgasına müdahale ettik, yemediğimiz laf kalmadı, üstüne eşim az kalsın bıçaktan nasibini alıyordu.
Herkes eşinden şiddet görüyor deyip devam ediyorlar, herkes eşinden şiddet görmüyor oysa, onlar hayatlarına kaldıkları yerden devam edip sanki bir saat önce birbirlerini öldürme noktasına gelmemişler gibi aşkım, canım derken siz yaşadığınız yürek çarpıntılarıyla kalıveriyorsunuz.

Back
X