Dayak yedim!!!!!

Annen dayak yediğini bilse , boşandığına sevinirdi.
Siz bunu gururunuza yedirmeyi tercih etmişsiniz.
Ozaman şikayet etmiceksiniz.

Pastasın yamuk olduğunu görüyorsa eşin düzeltsin.evde bir problem ya da kusur gören kimse o düzeltsin. Neden bunlar kadının işi gibi gösteriliyor ki. Ayrıca kadın kimseyi yağlamak ballamak zorunda değil

Ben onun hayat arkadaşiyım kölesi değil ne demek ya işten aynı saatte gelelim ben mutfakta cebelleseyim beyefendinin sofra önüne gelsin önünden toplansın o yan gelip yatsın bu nasıl bir zihniyettir sakın çocuklarımıza da bunu aşılamayın

Benimkisi zaten ironi. Eşler elbette birbirine yardım etmeli. Heleki iki tarafta çalışıyorsa eşlerin dahada beraber hareket etmesi lazım. Ben onu size "ceneni tutmayı öğren" ve "kadınsı değilsin" diyene ithafen yazdım :) ev işleri yapmak elbette kölelik değildir. Ama ev işleri sadece "kadın" işi de değildir. Evet kadın bütün gün evdeyse çoğunluğu zaten o yapıyor. Ama Peygamberler bile eslerine yardım etmişken, bizim bazı "annesinin-pasasi-larina" ne oluyor anlamıyorum bende.

K.bakmayin bende o kişiye yazmıştım size degil

Valla hayvan demeyin bence evde kedim var muhabbet kuşu beslemiştim ördek yavrusu beslemiştim arkadaşlarımın köpekleri var hiçbirinin el kaldırdığını ya da böyle şeyler yaşattığını görmedim

Sana direk boşan diyemem çünkü şuan hazır değilsin. Ne ailenin yanında rahat edebileceksin ne de kendi ayakların üstünde durabilirsin. En azından bundan sonra kendini garantiye alabilmek için bir şeyler yapmaya başla. Ne bileyim, çalışabilir, para biriktirebilirsin.

Böyle bir hayvanla yaşamak zor tabi, yaptıkları kabul edilemez. Karşında sinir bozucu ve laftan anlamaz bir adam olduğu aşikar.

Yerinde olsam bundan sonra bu adamla mümkün olduğu kadar az muhattap olurdum evde. Tartışmaya girmekten kaçın ve onun eleştirilerine de kulaklarını tıka. He he de geç.

Baksana bir tartışma resmen tekme tokat kavgaya dönüşmüş aranızda. KArşılıklı bağırarak bir problemi çözemezsiniz sadece daha da büyütürsünüz...

Çok üzüldüm yorumunuz. Yazık çok yazık. İnanınki çok içimden gelerek yazıyorum çok yazık

Neyine üzülüyorsunuz.
Büyükler hep ciftlere demez mi..
İnatlasmayin. .biriniz sinirli iken diğerı sakın olsun vs.
O sigara içiyor diye bende başladım o yardım etmiyor diye yemek yapmadım. .
Bunlar o hodugun eline koz vermektir..
Üstelik cinnet hali diye birşey var..
Tokat değil bıçağa sarılsa desekı beni tahrik etti ağır konuştu diye..al sana ceza indirimi..
Evet ben erkekleşen sırf bende çalışıyorum ne olmuş deyip eşine diklenen erkeği saymayan kadınlara kızıyorum.

Kadınız biz naif olan taraf biziz..
Sidik yaristiriyor şimdinin kadını erkek ile boşanmalar kadına şiddete mazeret oluşturuyor.

Adam ağzı bozuk saygısız biri ise niye onunla kavga edip kendime sovdureyim ya..
Şimdi sorun kocasına neden vurdun diye..
Çenesi yüzünden der..

çok haklisiniz buna bende ekleme yapmak istiyorum kendimden örnek vereyim 2 çocuğum var esim beni aldattı aynı evdeyiz konuşmuyorum onunla bosanmak istiyorum ama bana ailem destek olmaz bunu biliyorum.Boşandıktan sonra calisirsam asgari ücret alabilirim bu parayla kiramı ödücem eve masrafmı yapcam cocuklarimin ikiside okula gidiyor onların ihtiyaçlarını mi alayım kendime üst başmı hadi ben çalıştım bunların hepsinin parasini karşıladım çocuklar küçük kim okula götürüp getirecek.İnanki kimse aldatan kocasının yanında kalmak istemez ben kalıyorum hergün kendimden nefret ederek ama cocuklarım için becburum en azından onlar büyüyene kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben erkekleşen sırf bende çalışıyorum ne olmuş deyip eşine diklenen erkeği saymayan kadınlara kızıyorum.
Önce bi haddinizi bilin burda binlerce çalışan kadin var evine ekmek götüren kocalari olacak dingil eşşek gibi yattigi icin evladina bakan yahut ec gecindiren kendinize gelin önce ben çalışmıyorum su an ama sinir geldi bu nasil bir yorumdur kusura bakma eğer kadinda sabahin körü çıkıp akşam vakti ece giriyorsa tabi ki yapicak yemegide temizligide
Sen kocana aman is temizlik yaptırma bir eki yagda bir eli balda olsun anlayamiyorum ya nasil sinirim uyandı bu ne tuhaf bir zihniyet keşke azalarak bitseniz keşke

Azalarak değil bir anda bitseler keşke

Cok iyi anliyorum sizi.
Rabbim icinize ferahlik versin
Hani bi soz varya, damdan dusenin halinden damdan dusen anlarmis.
Cok zor bir durum ve ne yazikki herkesin yasam sartlari ayni degil.
Ayni durumdaki x bir kadin isi gucu, ailesi destekse ayni hafta aciyo bosanma davasini..
Bekara kadin bosamak kolay olurmus.
Uzulmeyin lutfen, aldatan kendini aldatir.

Sevgili arkadaşım, neyine mi üzülüyorum. Siz de bir baynasınız. Artık günümüz kapitalist düzeninde kadınlar da çalılıyor ve bildiğiniz kendi için değil o evin giderlerine ortak olmak için. Şimdi kadın dısarıda çalılmaya gelince hayat müşterek eyvallah, evin giderleri paylaşılmaya gelince de hayat müşterek buna da eyvallah. Ama bu konuda bu kadar medenice düşünüp, ev işlerine gelince bunu kadının görevi olarak adletmek nasıl bir vicdan. Seven bir koca yada iyi bir koca yada vicdanlı bir koca hanımına ev işlerinde yardım edip, yeri geldiğinde yemek, çamaşır neyse göz etmeksizin yapabişmelidir. Neye mi üzüldüm çenesini tutan her zaman kadın olmamalıdır. Bu şartlara ve zamana göre değişir. Kaldıki bu bayan 2 ay önce kardeşini kaybetmiş, üstelik halen çalışmaya çalılıyor. Nasıl Bi duygu bilemezsiniz. Yaklasık 10 senedir çalışıyorum, 7 ay oldu annemi kaybettim. Bana bu hususta empati kurup vicdan olarak noksan kalmış bir eş te bende vardı ve ayrıldım. Çok haklısınız iki taraf sinirliyken bir taraf susmalı. Ama hermzan susan tabirinizle çenesini tutan her zaman kadın değildir. Bu bir insanlık gereğiyse bir erkek te insandır kadın da insandır.

Ve inanın ki hem işe gidip çalışop hem de evde her türlü işi yapmak, karsılıklı sevgi saygı empati ve paylaşım olunca yardımseverlik olunca Bi anlamlı olur. Yoksa adı eve para getiren kölelik oluyo. Sevgiler

Ilk evlendiği zamanlar susuyordum her dedigine ama sonra sonra tutamaz oldum bende kendini sabredemiyorum artik

Ben çalışmıyorum kızımı büyütüyorum, eşim çalışıyor, ayrıca akşamları evde geldiğinde de ek iş olarak bilgisayardan çalışıyor. Buna rağmen elinden geldiği kadar bana yardım eder, kızımızla ilgilenir. Ben evde olduğum için ev işleri, yemek, ütü vs yaparım ama eşim bana her zaman teşekkür eder. İnsan olmak bunu gerektirir çünkü.

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız "Biriniz sinirli iken diğeri alttan alsın" mevzusunu.. Bu eşinize köle olun, dövse de sövse de susun demek değildir.

Ayrıca kadın çalışıp para kazanırken, eve katkıda bulunurken hayat müşterek oluyor ama ev işlerine, yemeğe vs gelince bunlar sadece kadının görevi gibi görülüyor. Sizce bu durum adil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…