Dayak yedim!!!!!

Kiz kardesinizi neden kaybettiniz

Gerçekten boşanmak isteyen bahanelerin arkasına sığınmaz ve önüne bakar.
Herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.
Çok üzülüyorum böyle konuları gördükçe kapıya bağlı bahçede bir hayvan olsa eminim daha iyi muamele görürdü eş kişisi tarafından ama hayat arkadaşı olduğu halde şu gördüğü muamele insanın içini karartıyor yazık günah...

Son düzenleme:
Gerçekten boşanmak isteyen bahanelerin arkasına sığınmaz ve önüne bakar.
Herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.
Çok üzülüyorum böyle konuları gördükçe içim yanıyor yazık günah. Bir kadının sokakta kendisini dışardaki itten kopuktan değil önce evinde kocasından korumak zorunda kalması içler acısı

Şunca şey yaşatmış size hayvan oğlu hayvaaaan. Boşanın demekten başka mantıklı bir kelime yok.
Dayak yediğiniz için eşinize teşekkür mü edelim?
Boşanmayacaksanız konuyu neden açıyorsunuz. Yazik bunca yaşanan şeye rağmen kendinizi bir erkeğe bağımlı kılıyorsunuz en çok buna üzülüyorum.

Size saygı duymayan,acımazsızca darp eden,evi temizlerken 'kalk burdan,temizlediğim yeri kirletme' diye aşağılayan kocanızla konuşmayıp,tavır yapınca hiç bir şeyi çözmüş olmuyorsunuz.
Bunu tepkinizi göstermek olarak yorumluyorsanız insan ilişkileri özellikle de karı-koca ilişkisi konusunda henüz acemisiniz.
Kocanızın umrunda bile değilsiniz,üzgünüm.
Adam sizi kum torbasına çevirecek yakında.
Görünen köy kılavuz istemez ama siz görmek istemiyorsunuz.
Sizin için gerçekten üzüldüm.

Yorumlar konudan da tuhaf. Paspası düzelt deyince tamam canım diyecekmiş bak hele. Paspasın bozuk olduğunu görüyor paşa, kalkıp düzeltmek yerine emir veriyor kadın cevap verince de suçlu oluyor. Tepki alacaklarını bilmeseler dayağı hak etmişsin diyecekler neredeyse. Vay arkadaş ya.

Kadın da dövseydi madem adamı. Zira yamuk gördüğü paspası düzeltmeyip düzelt diye talimat vermek zıtlaşmaktan daha çok çıldırtır insanı. Kendi adıma sinir harbi geçirebilirim o durumda. He ama kadın dövemez tabi erkek kadar güçlü değil doğru.

Konu sahibi çocuk yok. Boşanınca iletişim kurmanızı gerektirecek bir durum yok. Mesleğiniz de var. Ama boşanamazsınız anneniz üzülür. Size bir şey söyleyeyim mi? Ben de anneyim Allah korusun evladımı kaybetmiş olsam beni artık hiçbir şey kolay kolay üzmez. Ama bir başka evladımın elin pisliğinden dayak yediğini öğrensem kahrolurum. Buyurun söyleyin annenize. Dayak yedim ama sen üzülürsün diye boşanmak istemiyorum deyin. Bakın bakalım doğru evli kal mı diyecek. Bu sadece sizin bahaneniz kabul edin. Evlat kaybetmiş bir anne diğer evladının kılına zarar gelsin istemez.

Boşanmayacaksınız belli. O zaman zıtlaşmayın da yine dayak yemeyin. Zira bir kez olunca devamı gelecek. Adam da pişman değil, gayet rahat. Yazık ne diyeyim.

He, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı. Şu muameleye sen konuşsan ne olur konuşmasan ne olur.

He, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı. Şu muameleye sen konuşsan ne olur konuşmasan ne olur.

İnan dayak yemiş bir kadını daha da incitmeyeyim diye cevap yazmadım şu yoruma ama oturduğum yerde sinir bastı. Adamda zerre pişmanlık yok bir de kalk kirletme orayı diyor. Kadın da hala konuşmuyorum diyor. Allahım ne büyük ceza. Kahroluyordur adam da benimle konuşmuyor diye.

Yani kendi kendini kandırıyor daha çok, ben cidden üzüldüğümden söylüyorum. Kendince bir şeyler yaptığını düşünüyor ama aşağılanmaya da devam ediyor. Çok üzücü.

Cok cok üzülüyorum, burada dayak yiyen kadinlari okudukca ne olursa olsun...şiddet aciz insanlarin kendini ispat etme yöntemidir.
Maalesef birbirinize olan sayginizi yitirmişsiniz madem bosanamam diyorsunuz iyi bir aile terapistine gidin, birbirinizi anlamaya birbirinize yardimci olmaya calisin.

Ayrılmayı, rest çekmeyi göze alamazsan daha defalarca kez dayak yiyeceksin. Bu asla son olmayacak. Her şey daha da kötüye gidecek. Kendine olan saygını kaybedeceksin. Eşin seni çantada keklik görecek sana zerre kadar bile olsa (zaten duymuyormuş ama artık hiç duymayacak) saygı falan duymayacak.

Aileniz biraz da sizin için üzülebilir. Siz kaldırıyorsanız herkes kaldırabilir. Kendinize yüklenmeyin. Dramatize etmeyin. Sizden çok üzülecek değiller. Çalışıyorsunuz. Kendinize saygı duyun.

Kaybınız üzücü başınız sağolsun
Ancak dayağın olduğu yerde evlilik yoktur gerisi kendini kandırmaktır
Huri melek olsan, alttan ala ala yerlerde de sürünsen yine yiyeceksin o dayağı
Sana tavsiyem kendinle ve bahanelerinle yüzleş ancak ondan sonra yolu bulacaksın

Çocuğu olan çocuğum olmasa, çocuğu olmayan annem babam hasta olmasa, işi olmayan işim olsa kesin boşanırdım diyor, daha boşananı görmedik çok şükür. Kimsenin dik durmaya cesareti yok. İşin gücün var, çocuğun yok, nereden hangi cesaretin gelmesini bekliyorsun? Sorun cesaretinin olmaması değil, sen kocandan kurtulmak istemiyorsun ki, hatasını anlasın, ayaklarına kapansın istiyorsun, hatta sonrasında bi iki de sürpriz yapsa canım kocam der bağrına basarsın. Boşanmış olmak kötü bir evlilikten daha kötü geliyor sana.
Çok seçeneğin yok, boşanmam diyorsan susacaksın, yok susmam diyorsan boşanacaksın. Kocan senin bağırıp çağırmanla adam olacak ya da değişecek biri değil, kavga çıkararak bağırarak kendimi ezdirmiyorum, hakkımı savunuyorum diye kendini kandırma. 60-70 yaşına gelip kendisine bakacak adam kalmadığını anlayınca keser sesini ancak. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Çok üzülüyorum böyle hayvanların eline düşen hemcinslerimi görünce ama sizin mantığınız da mantık değil ya, azıcık gururlu olun gözünüzü seveyim.

2 saattir okuyorum konuyu çocuk var da onu bahane ediyorsunuz zannediyorum.
Şaka mı yapıyorsunuz, ne cesaret edememesi?
Asıl bu adamla evli kalmanız büyük cesaret.
Çocuk bile yokken insan neden dayak yediği biriyle evli kalmaya devam eder? Dayağı da geçtim kendiniz yazmışsınız sürekli hakaret işittiğinizi, aşağılandığınızı.
Hamile kalıp anne olursanız ne olacak?
Bu berbat yaşama bir bebek doğuracak onun da hayatını daha doğmadan mahvedeceksiniz.
Size gerçekten acımıyorum çünkü bu kadar da izin vermemeli bir kadın ama daha doğmamış çocuklarınıza üzülüyorum.

Konu sahibini ve esini kastetmiyorum ama daha bosanani gormedik demissiniz ya, o boşananlari genelde 3.sayfa haberlerinde görüyoruz malesef. Bu sefer de nasil benden boşanırsın ya da nasil tekrar biriyle evlenmeyi düşünürsün nasil benle barismazsin nasil cocugumu göstermezsin diye öldürmeye kalkiyolar kimisi başarıyor kimisi başaramıyor. Tabi herkes icin gecerli degil bu durum bosanip insan gibi kendi yollarina bakanlar da var ama bizim ulkemizde çoğu bosanmanin da sonu bu oluyor. Polis bile korumuyor ki. Sikayetci oluyolar cevap yok faaliyet yok.

Ben dayak yediği halde boşanmayı istemeyen, hele sizin gibi evliliğin devamı için hiçbir mecburiyeti olmayan kadınlara diyorum ki, eşinizin sözünden çıkmayın, sensin ağam paşam diye gazını alın arada, can güvenliğiniz için başka yapılacak birşey yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…