- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Mrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ben ağlayarak içeri geçtim ağlıyor birde utanmaz bilmem ne hala hakaret ediyor bana bende dayanamadım ona ettim hakaret bu sefer yine tokat atmaya başladı bana bende sen bana nasıl vurursun diye ona vurdum bu sefer daha çok sinirlendi ve vurmaya başladı bana kendimi sadece yere atabildim bağıra bağıra ağladım sabaha kadar
Sabah oldu çıktım gittim evden 2 3 saat gelmedim eve sonra çıktım geldim hala bana diyor ki sen yumuşak ol bana karşı erkek gibi olma ben sana vurmayı istemiyorum seni seviyorum zirvaliyo
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve hasta babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin açısına mi yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok
Çok üzülüyorum böyle konuları gördükçe kapıya bağlı bahçede bir hayvan olsa eminim daha iyi muamele görürdü eş kişisi tarafından ama hayat arkadaşı olduğu halde şu gördüğü muamele insanın içini karartıyor yazık günah...Gerçekten boşanmak isteyen bahanelerin arkasına sığınmaz ve önüne bakar.
Herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.
Kalp kriziKiz kardesinizi neden kaybettiniz
Çok üzülüyorum böyle konuları gördükçe içim yanıyor yazık günah. Bir kadının sokakta kendisini dışardaki itten kopuktan değil önce evinde kocasından korumak zorunda kalması içler acısıGerçekten boşanmak isteyen bahanelerin arkasına sığınmaz ve önüne bakar.
Herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.
Yorumlarinizi tek tek okudum yardımcı olmaya çalışan akıl veren herkese çok teşekkür ederim bugün kendisiyle hiç muhatap olmadım kalkıp evi temizledi beyefendi camlara varana kadar sildi bana nispet yapıyor güya ben yapmıyorum diye salonda oturuyordum cik burdan başka yere geç kirletme burayı dedi hiç sesimi çıkarmadım ve oturmaya devam ettim kendim ne zaman istediysem o zaman kalktım ve konuşmuyorum suan nereye kadar gidecekse de konuşmayı düşünmüyorum
He, tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı. Şu muameleye sen konuşsan ne olur konuşmasan ne olur.
İnan dayak yemiş bir kadını daha da incitmeyeyim diye cevap yazmadım şu yoruma ama oturduğum yerde sinir bastı. Adamda zerre pişmanlık yok bir de kalk kirletme orayı diyor. Kadın da hala konuşmuyorum diyor. Allahım ne büyük ceza. Kahroluyordur adam da benimle konuşmuyor diye.
Mrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ben ağlayarak içeri geçtim ağlıyor birde utanmaz bilmem ne hala hakaret ediyor bana bende dayanamadım ona ettim hakaret bu sefer yine tokat atmaya başladı bana bende sen bana nasıl vurursun diye ona vurdum bu sefer daha çok sinirlendi ve vurmaya başladı bana kendimi sadece yere atabildim bağıra bağıra ağladım sabaha kadar
Sabah oldu çıktım gittim evden 2 3 saat gelmedim eve sonra çıktım geldim hala bana diyor ki sen yumuşak ol bana karşı erkek gibi olma ben sana vurmayı istemiyorum seni seviyorum zirvaliyo
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve hasta babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin açısına mi yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok
Konu sahibini ve esini kastetmiyorum ama daha bosanani gormedik demissiniz ya, o boşananlari genelde 3.sayfa haberlerinde görüyoruz malesef. Bu sefer de nasil benden boşanırsın ya da nasil tekrar biriyle evlenmeyi düşünürsün nasil benle barismazsin nasil cocugumu göstermezsin diye öldürmeye kalkiyolar kimisi başarıyor kimisi başaramıyor. Tabi herkes icin gecerli degil bu durum bosanip insan gibi kendi yollarina bakanlar da var ama bizim ulkemizde çoğu bosanmanin da sonu bu oluyor. Polis bile korumuyor ki. Sikayetci oluyolar cevap yok faaliyet yok.Çocuğu olan çocuğum olmasa, çocuğu olmayan annem babam hasta olmasa, işi olmayan işim olsa kesin boşanırdım diyor, daha boşananı görmedik çok şükür. Kimsenin dik durmaya cesareti yok. İşin gücün var, çocuğun yok, nereden hangi cesaretin gelmesini bekliyorsun? Sorun cesaretinin olmaması değil, sen kocandan kurtulmak istemiyorsun ki, hatasını anlasın, ayaklarına kapansın istiyorsun, hatta sonrasında bi iki de sürpriz yapsa canım kocam der bağrına basarsın. Boşanmış olmak kötü bir evlilikten daha kötü geliyor sana.
Çok seçeneğin yok, boşanmam diyorsan susacaksın, yok susmam diyorsan boşanacaksın. Kocan senin bağırıp çağırmanla adam olacak ya da değişecek biri değil, kavga çıkararak bağırarak kendimi ezdirmiyorum, hakkımı savunuyorum diye kendini kandırma. 60-70 yaşına gelip kendisine bakacak adam kalmadığını anlayınca keser sesini ancak. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Çok üzülüyorum böyle hayvanların eline düşen hemcinslerimi görünce ama sizin mantığınız da mantık değil ya, azıcık gururlu olun gözünüzü seveyim.
Aşırı titizSizi döven adam cam siliyor. Yer siliyor. Psikolojik rahatsızlığı mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?