Dayak yedim

Yalanı sevmem ama keşke dürüst davranmasaydınız. Avukat yanı falan deseydiniz ne de olsa yüzünüz bile görünmemiş...

Avukat yani desem yine ben bulduğum için gelip görmek isterler. Hicbisey soylemesem her gün evden çıkmam yine sorun olacak

Avukat sekreterliği/yardımcılığı yapsanız?
Bir de yine de gönüllü staj adi altında sigortali calisabiliyorsunuz diye biliyorum daha birkaç gün once bir sitede denk geldim
Onu da arastirin az da olsa katki olur

Nereye bakmam gerek ? Benim konuştuğum avukatlar adliye ye de çok sık göndeririz haberin olsun dediler babamda bize covid mi bulastircaksin oralara gidip diyor

Dikkatli ol yinede foto işlerine bende pek güvenemiyorum kapıyı kilitleseler uyutup fotoğrafını kötü sitelerde yayınlasalar yıllarca haberin olmaz

O yüzden tenha mekanlardan uzak dur canım ailen baskıcı haklısın ama bu konuda dikkat etmelisin.

Çok bilindik bir yer . 200 300 bin takipçisi var. Çekimler dışarda yapılıyor

Merhaba ben 23 yaşındayım üniversite son sınıfım, kyk alıyordum ama okul bittiği icin kesildi , ama okulumu 1 sene daha uzattım. Kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için calismaya karar verdim bölümüm hukuk , avukat yanında çalışmak istedim ama para vermiyorlar yasal staj başlamadan, adliye de covid riski var biraz da korktum , şu ınstagram butiklerinden biri model arıyormuş bende başvurdum dün bir çekim yaptık ve çalışmaya karar verdik bende bugün ailem ile konuştum, şiddetle karşı çıktılar babam gidersen seni evlatlıktan redderim bidaha eve gelemezsin dedi ve beni dövdü. Ben ona ihtiyaçlarımi karşılamak istediğimi güvenilir bir yer olduğunu anlattım, ama sen aptalsin seni kötü yola düşürüp pazarlarlar dedi ama gittiğim yerde bluz çektik yüzüm bile gözükmüyor, çocukken de şiddet görmüştüm ama guvenmemeleri için bir sebep yok liseyi bile yatılı dışarda okudum üniversiteyi de başka şehirde okuyorum ve başıma hiç bişey gelmedi onları üzecek bişey yapmadim babama bana iş bul çalışayım diyorum hicbisey bulmadı haziran dan beri ben kendim buluyorum calistirmiyorlar maddi durumumuz iyi değil borclarimiz var . Okul sonrası oturup kpss çalışıp atanicaksin memur olacaksin sen asla özel calisamazsin diyor babam , hakimlik sınavına girmek istemiyorum bana göre değil dedim bana yine hakaret etti . Yasadigim yerden başka bir yerde çalışmak istemiyorum dedim annem agzina geleni sayıyor memur olacaksin diye. Baskıdan biktim , çok ozguvensiz ve mutsuz oluyorum gün geçtikçe.
annenle baban seni düşünüyor, ani sinirle dövmüş ayıp etmiş, ama cidden bu sektör o kadar berbat ki, bence adliye de çalış, gerekli önlemleri alırsan, niye bulaşsın? adliye de bulaşan virüs, çekimlerde mi bulaşmayacak? Babanızı dinleyin, biliyorum şuan çok kızgınsınız ama emin olun onlar en iyisini biliyorlar

Çok bilindik bir yer . 200 300 bin takipçisi var. Çekimler dışarda yapılıyor
Nereye bakmam gerek ? Benim konuştuğum avukatlar adliye ye de çok sık göndeririz haberin olsun dediler babamda bize covid mi bulastircaksin oralara gidip diyor
benim babam da böyle izin vermiyor, ama virüsten değil en ufak şeyde ağladığım için. Yapamazsın diyor, ama yine de çalışacağım. Sizce bence adliye de çalışın.

E söylemeseydin ailene modellik konusunu
Nerden bileceklerdi

Ailenize o kadar detay vermeyin sonucta hukuk okuyorsunuz, isi ogrenmeniz lazim
Şu an mezun olsanız avukat olarak çalışsanız yine adliyeye gideceksiniz
Tamam virus var da sizin de kendiniz icin geleceğiniz icin bazi şeyleri goze alip çalışmanız lazim.

Yani şiddeti savunamam ama benim anladigim kadariyla babaniz borclari olmasina ragmen calismis cabalamis sizi okutmak icin ihtiyaclarinizi da iyi kotu karsiliyor sanirim avukatlik da saglam bir meslek ilerisi icin siz baska yerlere yonelip heveslenip kendinizi kaptirirsiniz ve avukatligi birakirsiniz diye ani ofke patlamasi yasamis bence sizinde zorla istemeye istemeye avukatlik sectiginizi dusunmuyorum bence saglam ise bakin ailenize inatlasarak degil de artisini eksisini dusunup ona gore yolunuzu cizin

Dayak kısmı hariç aileye hak verdim ben. Kısa bir süre modellik yaptım 20’li yaşlardan önce. Sağlam bir ajansa keşfedilerek girdiğim ve tüm şartlar benim istediğim şekilde ayarlandığı halde devam edemedim. Benim ailem de karşı çıkmıştı. Arkamda oldukları halde zor kurtuldum. Sizinki adı sanı duyulmamış bir butik, elinizde sözleşme olacak mı olmayacak mı belli değil. İşin sonunda her şey yolunda gitse bile paranızı alacağınız meçhul. Aileniz bu kadar baskıcıyken “modellik” adlı insanların aklında her zaman soru işaretleri barındıran bir işle karşılarına çıkmanız sizce de biraz saçma değil mi?
Ay sizin bu her konunun en sivri yorumcusu olmaya çalışma çabanız neden gerçekten?İnstagramda elini sallasan butik elini sallasan manken üç beş tane gömlek pantolon gösterecek alt tarafı. Sizi artık kimler nerde nasıl keşfetmişse ondan o zorlukları yaşadınız herhalde. Modellik denince de sizin gibi sivrizekalar hariç kimse kötü yola düşecek gözüyle bakmıyordur eminim. Yıl 2020 çünkü, malum.

Ailenize o kadar detay vermeyin sonucta hukuk okuyorsunuz, isi ogrenmeniz lazim
Şu an mezun olsanız avukat olarak çalışsanız yine adliyeye gideceksiniz
Tamam virus var da sizin de kendiniz icin geleceğiniz icin bazi şeyleri goze alip çalışmanız lazim.

Bende haziran dan beri söylüyorum çalışmam lazım diye ama gecistiriyorlar beni tanıdığım avukat yok olsa direkt başlarım stajyer için ilan verenler var ama ben mezun değilim o yüzden nereye yazayım bilmiyorum

Dayak yiyen bir kızı teselli etmenin son yolu falan sen de modelliğe başvurmasaydın demektir herhalde hanımlar. Çok mu zor ya şu kıza iki üç normal güzel bi şey söylemek. İnstagramda elini sallasan butik elini sallasan model sanki kız vs mankeni olmaya çalışıyor gibi saçma sapan yorumlar var. Sorsan herkes şiddete karşı ama herkesin bi aması var ne hikmetse.

Sevgili konu sahibi, söylemeyiver sende. O kadar öcü değil bu işler evet sana bi faydası yok ama para kazanırsın en azından. Kimsede bilmemne butiğin gömlek pantolon modelliği yapan modelini pavyona düşürmek için beklemiyordur herhalde. Her konuda dürüst olmak zorunda değilsin hele de böyle psikopat bir baban varken. Okulunu da en kısa sürede bitirir mesleğe başlarsın umarım, bol şans.

Ay sizin bu her konunun en sivri yorumcusu olmaya çalışma çabanız neden gerçekten?İnstagramda elini sallasan butik elini sallasan manken üç beş tane gömlek pantolon gösterecek alt tarafı. Sizi artık kimler nerde nasıl keşfetmişse ondan o zorlukları yaşadınız herhalde. Modellik denince de sizin gibi sivrizekalar hariç kimse kötü yola düşecek gözüyle bakmıyordur eminim. Yıl 2020 çünkü, malum.
aah ah ben o üyenin her yorumunu hep ağzım açık okuyorum:KK51: :KK51:

Babanın dövmesini tasvip ermiyorum ama modellik işlerinde neler neler duyuyoruz, okuyoruz.
Ayrıca baban çalışmana izin vermiyor madem sen neden babanın durumunu borcunu düşünüyorsun ki? İhtiyaçlarını karşılamasını iste. Karşılamak zorunda çünkü.

Ne yapmalıyım peki şu anda ?
ailenize özellikle şiddet uygulayan bir aileye bu kadar hayatınızın kontrolünü kaptırmamalısınız. bu gününüze karıştıkları yetmiyor gibi geleceğinize de müdahale etmeye kalkıyorlar. kendi hayalleriniz hedefleriniz istekleriniz neyse onların peşinden gidin. ben sizin yerinizde olsam böyle bi ailem olsa modellik işini söylemezdim bile her şeyide bilmeyiversinler. özellikle geleceğiniz hakkında kararlar vermeleri kabul edilemez. dinlemeyin kimseyi kendi kararınızı kendiniz vericeksiniz tabi ki

Back
X