• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

yani arada yersen sorun yok. :ssz:

Demek ki öyle
Sabahtan beri konudayım
Ben bunu çıkardım konu sahibinin dediklerinden
Her gün olmuyo, hem benim de elim armut toplamıyo, yani bende iki şaplakla cevap veriyorum diyo
Zekice fikirden kastı ne onu anlamadım
Sunulmadık fikir kalmadı oysaki..

Katılıyorum ben de öyle düşünüyorum.
E bir olay yaşamış, gelmiş konu açmış. Madem fikirlerimiz önemli değil, neden konu açıyor ki? Sadece kendi gibi düşünenlere cevap veriyor.
E yani ne yapalım, adama hep birlikte tuzak mı kuralım? Bu doğrultuda yaratıcı fikirler mi arıyor?
O zaman yanlış yere gelmiş herhalde...

adamı köşede sıkıştıralım bir güzel meydan dayağı çekelim. zira bu adama hiç birşey etki etmez diye düşünüyorum.

Diğer düşüncelerinede bizzat katılıyorum.:46:

Son düzenleme:
Sizin kafanıza vurarak döven birine nasıl bir ceza vermeyi planlıyorsunuz?

siz de onun kafasına vurabilir misiniz? veya tavanda sallandırabilir misiniz bir süre?:27:

yoksa sizi ısıran bir köpeğe, "aaa çok ayıp bir daha kolumu koparırsan sana ekmem vermem" mi demeyi tercih edersiniz?

geçen gün avm de bir hayvan (bütün hayvan camiasından özür diliyorum) karısını dövdü gözlerimizin önünde.. yanında da minicik evladı vardı, çocuk o kadar korku dolu gözle bakıyordu ki, güvenlik gelip ayırdı ayırmasına ama o kızın bakışı ömrüm boyunca gitmeyecek gözümün önünden.. sonra oturup bir saat ağladım o kızın bakışına..

valla siz bu adama tahammül ediyor olabilirsiniz, dayakları artık acıtmıyor da olabilir.. ama inanın evladınız "ne güzel annem-babam bir arada" falan demiyor.. korkuyor, içine kapanıyor.. evladınızı düşünün diyeceğim de kendinizi bile düşünmüyorken zor bir ihtimal..

bu arada; aldatmak ile dayak aynı şey değildir.. aldatan önce kendisine yapar, hiç ama hiçkimse benim vücut bütünlüğümü, psikolojimi bozamaz.. aldatılan affeder, süründürür o onu bağlar, çoğunluğundan çocukların haberi olmaz bile.. ama dayak insanın şahsına yapılan bir saldırıdır, cana kastetmektir.. aldatılınca yıkılırsınız, üzülürsünüz ama ölmezsiniz.. dayak da ters bir vuruşta sakat kalma veya ölme riskiniz vardır..

adamı köşede sıkıştıralım bir güzel meydan dayağı çekelim. zira bu adam hiç birşey etki etmez diyem düşünüyorum.

Diğer düşüncelerinede bizzat katılıyorum.:46:

Burada hepimiz şiddete karşıyız, yani bir çoğumuz diyelim.
Buradan maalesef ona ekmek çıkmaz.
Biz hepimiz konu sahibine vurdu diye eşini yargıladık.
Şimdi yargıladığımız eylemi tutup da konu sahibine mi önereceğiz?
Konu sahibine soruyorum o halde, ne istiyorsun bizden?

konu sahibi sana burdan ekmek çıkmaz sen en iyisi otur düşün kocanı pişman edecek zekice bir plan yap bizim kafamız o kadar çalışmıyor belli ki.

dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.

hergunu mu dayak yiyerek gecirmiyorum tabiki. birkaç kez hatası oldu bana. elimde armut toplamadı ayrıca. ben onu pişman etmek istiyorum. boşanmak benm için en kolayı. benm zekice fikirlere ihtiyacım var ona sağlam bir ders vermek için

Gözü morardı mı mesela? Yalvardı mı sana vurma diye? Kafasına sağlam darbeler indirebildin mi?

"Birkaç kez" oldu diye küçük görme bence, son darbe hakikaten son darbe olabilir.. ceza vermek yerine tedavi ettirmeye çalış.. madem bırakamıyorsun topluma kazandır, sevaptır... :19: :19: :19:

Burada hepimiz şiddete karşıyız, yani bir çoğumuz diyelim.
Buradan maalesef ona ekmek çıkmaz.
Biz hepimiz konu sahibine vurdu diye eşini yargıladık.
Şimdi yargıladığımız eylemi tutup da konu sahibine mi önereceğiz?
Konu sahibine soruyorum o halde, ne istiyorsun bizden?

Önerim elbette ciddi değildi. Bence konu sahibi şöyle baya bi trip li öneriler falan istiyor. "trip at konuşma" < gibi.

geçen gün avm de bir hayvan (bütün hayvan camiasından özür diliyorum) karısını dövdü gözlerimizin önünde.. yanında da minicik evladı vardı, çocuk o kadar korku dolu gözle bakıyordu ki, güvenlik gelip ayırdı ayırmasına ama o kızın bakışı ömrüm boyunca gitmeyecek gözümün önünden.. sonra oturup bir saat ağladım o kızın bakışına..

valla siz bu adama tahammül ediyor olabilirsiniz, dayakları artık acıtmıyor da olabilir.. ama inanın evladınız "ne güzel annem-babam bir arada" falan demiyor.. korkuyor, içine kapanıyor.. evladınızı düşünün diyeceğim de kendinizi bile düşünmüyorken zor bir ihtimal..

bu arada; aldatmak ile dayak aynı şey değildir.. aldatan önce kendisine yapar, hiç ama hiçkimse benim vücut bütünlüğümü, psikolojimi bozamaz.. aldatılan affeder, süründürür o onu bağlar, çoğunluğundan çocukların haberi olmaz bile.. ama dayak insanın şahsına yapılan bir saldırıdır, cana kastetmektir.. aldatılınca yıkılırsınız, üzülürsünüz ama ölmezsiniz.. dayak da ters bir vuruşta sakat kalma veya ölme riskiniz vardır..

Sabahtan beri ben de bunu haykırıyorum.
Canınız kıymetli olmayabilir ama çocuğunuz annesiz kalabilir dedim kaç defa.
Aldatınca bile alt üst olan aileler var office. Ne biçim travma yaratıyor.
Benim teyzemlerde yaşandı bu durum. Şimdi kuzenlerde ciddi kişilik sorunları var.

hergunu mu dayak yiyerek gecirmiyorum tabiki. birkaç kez hatası oldu bana. elimde armut toplamadı ayrıca. ben onu pişman etmek istiyorum. boşanmak benm için en kolayı. benm zekice fikirlere ihtiyacım var ona sağlam bir ders vermek için
dayağı sadece "hata" olarak görüyorsunuz demek ki,şahane..
kocanızın ciddi psikolojik sorunları var,ve siz psikiyatrist değilsiniz.kismeyi düzeltemezsiniz hele sizi evire çevire döven adamı..
dayak da yedim,attım da diyen bir öğretmen olabielceğinidüşünmek istemiyorum gerçekten siz kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz inanmıyorum..

yani öyle bir yazıyorsunuz ki sanki hergun 3 ögün dayak yediğimi söyledim.
hmmm tamam o zaman...sorun yokmuş dağılın hergün değilse olur öyle şeyler..zaten hergün olsa şu an aramızda değil toprak altında olurdunuz..

benim yazdığımı okurmusun bir forumcak karalandım baya da .. yanlışmıyım ben sadece ailende mutluysan bozma istedim ve eşinizi tanımıyorum...
ama herkes uzaktan birşey der
yaşayacak sizsiniz herşeyi....sadece anlatmak isyediğim bu
kimse kimsenin derdine çare olmaz
ayşe paşalı cinayeti var örnek
devlet hiçbir kadını korumadı
size en byüük fayda da zarar da sizden..
aldatılmak şiddetten binkat mide buylandırıcı
ama ilgnç bazuları aldatılınca boşan demiyor dayağa kesin...
tek önemli olan madden can heralde
maneviyen değil.....
evet ailesinde çok mutlu...siz doğrusunuz..arada dayağını yesin ,ama kendi mutluluk oyununu oynasın..bizle yuva bozan pis canileriz..uzaktan ahkam kesiyoruz..siz korkutun kadınlarımız,kendi sinmişliğinizi aşılayın ki,böyle psikopat adamlar,kaıdnları ezsin dövsün yıksın geçsin..insalık onurunu alsın elinden..
aldatılmış olmak şiddetten aşağılık öyle mi?başkasının yatağına girmiş olması ,benim onurumu gururumu ayaklar altına almıyor..kendi hayvanlığı sadece..üstelik bir hata varsa düzeltilebilecek bu aldatılmak olabilri ancak dayak olamaz..
ayrıca kk da aldatılan kadına da genelde boşan denir..

bir sorum var size konu sahibi:
dayak yedikten sonra(bu kelimeleri ne kadar rahat yazmışsınız,benim elim gitmedi oysa) bebeğinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?o miniicik olabilr ama herşeyi hissediyor ve anlıyor..büyüdükçe dövülmenizi görecek..ne hissedeceksiniz? ertesi gün yüzü gözü daılmış annesine ne diyecek?
ya siz yarın bir gün bu adam evladınıza el kaldırdığında ne oalcak?? yine mi derss vermeye çalışcaksınız?

dayağı sadece "hata" olarak görüyorsunuz demek ki,şahane..
kocanızın ciddi psikolojik sorunları var,ve siz psikiyatrist değilsiniz.kismeyi düzeltemezsiniz hele sizi evire çevire döven adamı..
dayak da yedim,attım da diyen bir öğretmen olabielceğinidüşünmek istemiyorum gerçekten siz kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz inanmıyorum..

hmmm tamam o zaman...sorun yokmuş dağılın hergün değilse olur öyle şeyler..zaten hergün olsa şu an aramızda değil toprak altında olurdunuz..

evet ailesinde çok mutlu...siz doğrusunuz..arada dayağını yesin ,ama kendi mutluluk oyununu oynasın..bizle yuva bozan pis canileriz..uzaktan ahkam kesiyoruz..siz korkutun kadınlarımız,kendi sinmişliğinizi aşılayın ki,böyle psikopat adamlar,kaıdnları ezsin dövsün yıksın geçsin..insalık onurunu alsın elinden..
aldatılmış olmak şiddetten aşağılık öyle mi?başkasının yatağına girmiş olması ,benim onurumu gururumu ayaklar altına almıyor..kendi hayvanlığı sadece..üstelik bir hata varsa düzeltilebilecek bu aldatılmak olabilri ancak dayak olamaz..
ayrıca kk da aldatılan kadına da genelde boşan denir..

su cümlemden sunu çıkarıyorsunuz ya helal olsun size ya ben kime dayak ye otur evinde dedim benimd ediğim kararını kendi vermesi düşünmesi ileriyi düşünmesi ...yeter yani üstüme gelindiği yazmaz olaydım
empati yaptım belki ailesel brişeyden siz dayak yemediniz demek hayatta kimseden
..babadan anneden vs..yada görmediniz
ne mutlu size oh ya... hadi yeter artık bu konu kişisel tartışmadan ileri gidemez...iğrençleşneye basladı
size de beni sorgulamak düşmez
aldatılıp sonra hayatına devam eden kk örnekleri gayet var biliyorum
kk dediğinde tbmm değil ya komiksin canım..sinmişlik miş o nedir ? kim neye sinmiş
hiç bir olaya iyilikle gtmezsiniz ses çıksa polis arayın hep bir şeyler yapma şikayet etme komşuyu vs
milletimiz böyle yapar arkadan sorna da gelir aa kim yapmış der gelip bana benim milletimi anlatmayın. şimdi.
sizde öylesiniz ne yazıkki
tzuu kuru olanın umrunda değil evinizi açacaksınız bayana sanki
komedinin alası da bu heralde
avukat herkes bari mahkemeyi de kk da yapın boşayın
sakın baska birşey diyeni dinlemeyin
düşünceye saygı duyun bari bişi bilmiyorsunuz...

Son düzenleme:
şiddet eğilimi olan ve bunu defalarca tekrarlamış olan bir adama zeekiiiiice nasıl ders verilir...
bugünki konumuz bu..
işin ilginci hiçbirimiz konu sahibi kadar zekiiii değili ki bu duruma zekiiice bir ders bulamadık:37:

dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.

Canım ben bu forumda kimseye,hele ki evli olan arkadaşlara öyle bir kalemde ayrıl,boşan diye yorumlar yapan biri değilim.Ama senin bu durumun farklı.Yazdığın cümlelerde çok kilit noktalar var.Bir kere maruz kaldığın olan sadece fiziksel şiddet değil,psikolojik şiddet te var.Hep böyle yapıyor yazmışsın,sonra özür diliyor pişman oluyor yazmışsın.Evet ailenden uzaktasın,eşinin memleketi ve küçük bir yavrun var.Zor,zor şeyler yaşayacaksın evet ama bu böyle gitmez.Değişmeyecek,böyle sürecek çünkü.Köpek gibi süründürmek tabirini kullandığına göre zaten belli şu anki halin,içindeki acı,hırs bir kadın olarak.Anlıyorum da bu konuda seni.Yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen gençsin henüz.Kimsenin kimsenin hayatını bu hale getirmeye hakkı yok.Yapabileceğin şu bu durumda.Bir devlet hastanesine gidip darp raporu alacaksın.Eşine çaktırmadan elbette.Elinde bu raporun bulunması ileride, mahkemede senin için önemli.Bu raporu alıp imkanın varsa bir yakınını da yanına çağır.Sen çocuğu da alıp basıp gitme habersiz,evli iken bunu yapman şikayet nedeni olabilir mahkemede ve haklıyken hak kaybına uğrarsın.Çocuğuna bir kaç saat bakmak için birini ayarlayabilirsen anlaşmalı boşanma davası açarbilirsin.Çocuğun ve kendin için nafaka talebinde de bulunabilirsin.Eline celp geçtiğinde apışıp kalır.Avukat tutma imkanın yoksa oturduğun yere yakın bir barodan avukat talep edebiliyorsun.Ne olabilir?Şiddet gördüğünü kanıtlarsan anlaşmalı boşanma ile tek celse de bile kurtulursun.Eşin istemez,sorun çıkartırsa çekişmeli boşanmaya döner.2 yıla kadar sürebiliyor o zaman bildiğim kadarıyla.Elbette karar senin,senin hayatın.

bir sorum var size konu sahibi:
dayak yedikten sonra(bu kelimeleri ne kadar rahat yazmışsınız,benim elim gitmedi oysa) bebeğinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?o miniicik olabilr ama herşeyi hissediyor ve anlıyor..büyüdükçe dövülmenizi görecek..ne hissedeceksiniz? ertesi gün yüzü gözü daılmış annesine ne diyecek?
ya siz yarın bir gün bu adam evladınıza el kaldırdığında ne oalcak?? yine mi derss vermeye çalışcaksınız?

ne diyecek ,olsun yavrum baban seni her gün dövmüyorya arada bir dövüyor,dur biz buna zekkiiice nasıl ders versek diyecek :ssz::ssz:

küçük çaplı ve iyi bir sebebi varsa şiddete karşı degilim ama bu adam seni spor olsun diye dövmüş. üstündeki kötü elektirigi atmak, rahatlamak için dövmüş :53:

Önerim elbette ciddi değildi. Bence konu sahibi şöyle baya bi trip li öneriler falan istiyor. "trip at konuşma" < gibi.

İntikam planı istiyor bizden sanırım...
Ama adam tehlikeli bacım. Biz buradan şunu yap bunu yap dersek, örneğin sen de ona vur gibi...
Tutar kadına bir şey yaparsa nolacak peki?
Resmen ateşle oynuyor konu sahibi.
Her gün dayak yemiyorum diyor ama bir elma için dayak yemiş.
Tamam mazereti olmaz ama elma için döven adam daha neler yapmaz ki?
Bu adamın canını yakamaz ki? Böyle bir şey mümkün değil. Karısını acımasızca evire çevire döven adamın kalbinden şüphe ederim ben.
Nasıl canı acısın böyle birinin?

su cümlemden sunu çıkarıyorsunuz ya helal olsun size ya ben kime dayak ye otur evinde dedim benimd ediğim kararını kendi vermesi düşünmesi ileriyi düşünmesi ...yeter yani üstüme gelindiği yazmaz olaydım
empati yaptım belki ailesel brişeyden siz dayak yemediniz demek hayatta kimseden
..babadan anneden vs..yada görmediniz
ne mutlu size oh ya... hadi yeter artık bu konu kişisel tartışmadan ileri gidemez...

geleceğin nesini düşünecek yapmayın lütfen...yazdıkalrınızın arkasında durmuyorsunuz yapmayın..
ne alakası var benim şiddet görüp görmememle anlamadım ki..evet ben görmedim şiddet ailemde de yoktur..siz da yazdınız bizde de sözlü şiddet vardı diye..siz yazdınız bendeki sinmişlik diye,boşanmaktan korkutmuşlar diye..affediyorum diye..
ayrıca şiddet görmemiş olmak normal olan zaten..görmüş olan kişiler hayatta farklı ve genelde yaralı olurlar...
ben nispet yapmadım bu yüzden,yapılacak konu da değil...
şiddet gören insanlar mı düşün bekle düzelir der bence tam tersi..burda yazdı çoğu arkadaş da keşke annem zamanında boşasaymış da bunları yaşamasaydık diye..

Back
X