yani sizinle durumumu paylaşmak istedim. eminimki aranızda kocasına kök söktüren kadınlar var onlardan bir kaç tüyo almak istedim. ama boşan demekten ileri gidemediniz. sunu atlamayın benim evliliğimin hala umudu var. daha yapıcı msjlar bekliyordum.
Ahh, delireceğim yaa
Çözüm; BOŞANMAK!!!
kocasına kök söktüren kadın profili arıyorsunda sen bunu yaparsan o koca seni mezara yolcu eder.
yapıcı mesaj istiyorsan söyleyeyim. kocan eve gelince bundan giy devamlı. hiç bir sorun kalmaz. sadece meyve yerken zor olur aç kapa zırhı. ama olur o kadar.
Konu sahibi arkadaşım, eşinden şiddet gören bir kadına nasıl yapıcı konuşulur. 3 yılda birkaç kez olmuş nasılsa önemli değil 4. seferde sende onun kafasına bir tava indirirsin belki akıllanır mı demeliyiz anlamıyorum ki. Benim evliliğimin hala umudu var diyorsunuz, evet eşiniz her sinirlendiğinde sizi dövdüğü, her yediğinizin hesabını sorduğunda siz buna ses çıkarmadığınız sürece evliliğinizin umudu var. O zaman size şöyle söyleyeyim, evet eşiniz dövdüğünde sinip oturacaksanız, her söylediğine tamam diyecekseniz, ileride çocuğunuzun önünde dayak yediğinizde de kocamdır döverde severde diyecekseniz (umarım ileriki dönemde çocuğunuza da aynı şiddeti uygulamaz) evet sizin evliliğinizde hala umut var. Kocasına kök söktüren kadın değil kendi değerini bilen kadın diyoruz biz böyle kadınlara.
Sevgilisine 2 tane çakmış,ama neden se sevgilisi vurmamışiçinde kaldı okkalı tokat yemedim diye...
nokta atışı yaptın
Tokatın büyüğü yada küçüğü olmaz, çünkü el kalkmıştır bir kere.
Ve hiç bir ilişki, karşındakini darp ederek, şiddet uygulayarak düzelmez.
Öyle olsaydı, aldatılan kadınlar kocalarını döverler, bir daha da aldatılmamayı garantilerlerdi.
Hayvan yada insan hiç farketmez, kadın ya da erkek hiç fark etmez...
Şiddet, kimsenin hak etmediği bir davranış biçimidir.
Kaldı ki, aradaki olay hakaret boyutuna varmışsa zaten peşinden şiddetin gelmesi gibi bir ihtimal de vardır.
Bazı sözler, insanın canını dayaktan daha çok yakar evet; ama unutmayın ki dayağın ruhta açtığı yara kolay kolay silinmez.
Hele bir de çocukların gözü önünde oluyorsa.
He bir de...
Kimse karşısındakini döverken hakaret etmeden sessizce dövmez, o kırıcı laflar sizin bir iki küçük tokat dediğiniz, pek gereksiz bulmadığınız, bizimse karşı olduğumuz olayla beraber vuku bulur....
Sen hiç hakaret işitmeden dayak yiyeni gördün mü?..
Bence biraz olsun düşün yazdıklarının üzerinde, bu kadar çok kişi boşuna karşı çıkıyor olamaz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
çok güzel çözümmüş cidden. pembe bulutların ardında mı yaşıyorsunuz anlamadım ki :44:
çok güzel çözümmüş cidden. pembe bulutların ardında mı yaşıyorsunuz anlamadım ki :44:
E mervecik şimdi de sen bizi kışkırtıyorsun. Elma kadar küçük bir sebepte değil. O halde biz de seni dövelim mi?
nokta atışı yaptın
yani sizinle durumumu paylaşmak istedim. eminimki aranızda kocasına kök söktüren kadınlar var onlardan bir kaç tüyo almak istedim. ama boşan demekten ileri gidemediniz. sunu atlamayın benim evliliğimin hala umudu var. daha yapıcı msjlar bekliyordum.
o kendinede suç atarak evliliğini devam ettirmek peşinde. bir çeşit rahatlama bu.konu sadece meyvemı yoksa herkes benı suçladı ama konu sahıbı ıtıraf ettı nokta atışı dedı...
bu olayın altında farklı seyler var bence
konu sahibinin bir dediği öbür dediğini tutmuyor zaten.
bi diyor ki çok zoruma gitti gözüm morardı dayak yedim.
bi yandan diyor ki çok takıntılı bir eşim var wc ye kaç kere gittiğimi bile sorar
öbür yandan da evliliğimde umut var diyor.
şahsen ben umut göremedim gören varsa banada göstersin.
herkes beni topa tuttu ama konu sahibi sonrasında dedikleri ve yaptıklarıyla zaten ne boşanmaya kararlı nede bu durumdan kurtulmaya...
herkes beni yanlış anladı. kadına yol gösteriliyor ama yinede kocam diyor. kimse kimsenin yuvasının yıkılması tabı kı istemez. ama sonuçta bu hayatı yaşamaktan memnun gibi bakarmısınız kim ne söylese olumlu bır adım atmıyor.
ben sadece her ıkı tarafı dinlemek gerektıgıne ınaıyoırum hala
sen böyle bir evlilikten hayır gelebileceğini düşündüğüne göre o pembe bulutlarda yaşayan sensin gibi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?