-lotus- Guru Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2011 7.335 14.155 298 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yazyaz #621 mervecik01 .!.: sen dış kapının mandalı oldugu için senin hakkın yok. Genişletmek için tıkla... Hala hak diyor ya Dayağın hakkı hukuku mu olur. Sen ne biçim birisin ya? Tanrı ıslah etsin, diyecek başka bir şey yok. Son düzenleme: 17 Haziran 2014
mervecik01 .!.: sen dış kapının mandalı oldugu için senin hakkın yok. Genişletmek için tıkla... Hala hak diyor ya Dayağın hakkı hukuku mu olur. Sen ne biçim birisin ya? Tanrı ıslah etsin, diyecek başka bir şey yok.
RaspberrySyrup Kara Murat benim! Kayıtlı Üye 27 Mart 2014 1.154 589 248 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yazyaz #622 Bu konuya inanmayan bi ben miyim? :)
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.872 40.692 698 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yazyaz #623 cicekbocek .!.: Hahahah kız o sen misin yoksa, anketçi kız :)))) Genişletmek için tıkla... yorum onunkine ne çok benziyor değil mi.
cicekbocek .!.: Hahahah kız o sen misin yoksa, anketçi kız :)))) Genişletmek için tıkla... yorum onunkine ne çok benziyor değil mi.
baharbozkurt ...NEFESİM... Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2014 582 113 63 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yazyaz #624 cocuklarimcanlarim .!.: Bana kalırsa konu sahibi kafasına fena darbeler almış Genişletmek için tıkla... ben anlamadım ya. cidden neyin kafasını yaşadığını çözemedim. tüh bak mesai bitiyor bitmeseydi ne kadar heycanlı bir konuydu halbuki. cicekbocek .!.: Hahahah kız o sen misin yoksa, anketçi kız :)))) Genişletmek için tıkla... olabilitesi yüksek diye bakıyorum ben bu olaya. tezci mi anketci mi
cocuklarimcanlarim .!.: Bana kalırsa konu sahibi kafasına fena darbeler almış Genişletmek için tıkla... ben anlamadım ya. cidden neyin kafasını yaşadığını çözemedim. tüh bak mesai bitiyor bitmeseydi ne kadar heycanlı bir konuydu halbuki. cicekbocek .!.: Hahahah kız o sen misin yoksa, anketçi kız :)))) Genişletmek için tıkla... olabilitesi yüksek diye bakıyorum ben bu olaya. tezci mi anketci mi
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.770 220.775 1.223 53 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yazyaz #625 Konu bir üyenin yazdıklarına döndü, konu sahibesi yazılanlardan az çok bir fikir sahibi olmuştur, artık yazılanlar geyikten ve tartışmadan ileri gitmeyecek besbelli. Konuyu kapatıyorum.
Konu bir üyenin yazdıklarına döndü, konu sahibesi yazılanlardan az çok bir fikir sahibi olmuştur, artık yazılanlar geyikten ve tartışmadan ileri gitmeyecek besbelli. Konuyu kapatıyorum.