- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
yani sizinle durumumu paylaşmak istedim. eminimki aranızda kocasına kök söktüren kadınlar var onlardan bir kaç tüyo almak istedim. ama boşan demekten ileri gidemediniz. sunu atlamayın benim evliliğimin hala umudu var. daha yapıcı msjlar bekliyordum.
yani sizinle durumumu paylaşmak istedim. eminimki aranızda kocasına kök söktüren kadınlar var onlardan bir kaç tüyo almak istedim. ama boşan demekten ileri gidemediniz. sunu atlamayın benim evliliğimin hala umudu var. daha yapıcı msjlar bekliyordum.
kocasına kök söktüren kadın profili arıyorsunda sen bunu yaparsan o koca seni mezara yolcu eder.yani sizinle durumumu paylaşmak istedim. eminimki aranızda kocasına kök söktüren kadınlar var onlardan bir kaç tüyo almak istedim. ama boşan demekten ileri gidemediniz. sunu atlamayın benim evliliğimin hala umudu var. daha yapıcı msjlar bekliyordum.
yok yok o bayağı ciddiydi.
şiddet konusunu çok abartıyorsunuz çünkü. ben açıkçası agır bi hakaret yemektense, ya da bazı laflar vardır hakaretten beter eder, küçük bi tokat yemeyi tercih ederim. şiddete hayır deyince özgür ve muhtaç olmayan kadın olmuş olmuyorsun.
Kendi kızını sünnetsize verecek ya dayak atmaz onlar
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
sürekli konuşan, aşagılayan, hor gören bir kadın var diyelim. bir gün adam patladı ve tokat attı bi tane. ee sonra? adam mı suçlu yoksa kadın mı hak etti?
sürekli konuşan, aşagılayan, hor gören bir kadın var diyelim. bir gün adam patladı ve tokat attı bi tane. ee sonra? adam mı suçlu yoksa kadın mı hak etti?
sen sadece tokatmı yedin. başına başına gözün morarana kadar dayakmı.nokta atışı yaptın
öylemiymiş bilmiyordum ama o onların kendi tercihi birşey diyemem o noktada
ayrımcılığın her türlüsüne karşıyım..
"nokta atışı yaptın
Mervecik sünnet topiğinde olduğu gibi yine ne yaptı etti konuşulan oldu.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
kendi yesinde bir dayak bakalım hoş görüyor mu
eğer bayansa ben çok üzülüyorum böyle hem cinslerimi gördükçe..
böylesinin kızı olsa şiddet görse aşağılansa hor göörülse aldatılsa ailesinede söyleyemez boşanamazda çeker durur sağlıklı bireyler mi yetişir böyle sonrada insanlar neden mutsuz neden olacak böyle insanlar yüzünde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?