• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

acımasız yorumlar okudum bosver diyorum geciyorum. umarım bosan diyenler evli olanlardır. neyse
kızımı bırakmaya gidiyordum lastik patladı kaldım yol ortasında guc bela eve geldim araba kaldı yol ortasında stres ustune stress

Acımasız yorum olarakmı değerlendiriyorsunuz,boşanın diyorsak siz ve evladınızın geleceği için söyledik bunları..
Eğer merak ediyorsanız söyleyim,50 yaşındayım,1 tanede yetişkin kızım var ...
Bunu söylemek için evli yada bekar olmak gerektirmez...

ani bastıran sıcaklardan olsa gerek, millet marjinal olayım da gerekirse psikopat kocayı savunayım moduna girdi.. her konuda azami 2 marjinalimiz var nur topu gibi.. bence de kocayı bir dinleyelim, belki de "elma yemezse ölecek" hastalığına yakalanmıştı, adam dövmesin de ölsün mü :ssz:

konu sahibi halinden şikayetçi değil ki normal rutin yaşantısına devam ediyor..

bize burada laf yetiştireceğini çoktan hastanede yada karakolda olmalıydı..

dun kocamdan cok fena dayak yedim ve gözüm mor kan oturdu. benm kocam beni sürekli takip eder. ne yesem elime bakar. onu yeme bunu ye der. ne zman kac defa wc ye giderim bunu takip eder.... vs birsürü sey. ve bende her defasında uyarırım böylr yapma beni sıkıyorsun diye. neyse dün elimde meyve vardı oturdum yiyorum. hemen laf attı elindeki güzel mi bari diye bende sinirlendim neden beni takip ediyosun ben sana böyle yapıyormuyum die cıkıstım. ve sonrası kafama sağlam darbeler aldım gözüm morarmış cok canım yandı nefes alamadım. yalvardım yeter diye durmadı. kapıyı kilitleyerek kurtuldum. sonra özür diliyor pişmanım diyor. hep böyle yapıyor. açmadım kapıyı salonda yattı. simd konuşmuyorum onunla. ama ben ona daha okkalı bir ceza vermek istiyorum. sizce ne yapmalıyım onu köpek gibi süründürmek için.
not: ailemde 8 saat uzakta eşimin memleketindeyim 6 aylık bir yavrum var.

Hem psikolojik hem fiziksel baskı varken hala ceza vereyim diyorsunuz.
Ne yediğinize bile karışırken siz hala süründürmek ders vermek peşindesiniz.
Size de pes... :19:

ben burada kimseye hakaret etmedim küfür etmedim sadece fikrimi söyledim herkes ile aynı düşünmeyebilirim.

herkes hayatında iyi yada kötü şeyler yaşamıştır...

biz sadece bir açıdan bakıyoruz bu durumda kim haklı kim haksız bilemeyiz ayrıca dayak yemesi haklı yapmaz kimseyi.

hakkını bunca zaman niye aramamış konu sahibi...

neden bu çileyi çekiyor...

hiç mi komşu yok hiç mi kimse görüp duymuyor...

bunları soruyalım bence...

ben demişim eşimi ikram etsen böyle olmazdı buna değil başka açılara bakalım....

yada şimdi bile gidip hastanede rapor alabilir... hadi o an yapamadı...

hanımlar biz isteyelim dağı deleriz erkek olsa çocuk olsa vız gelir yeterki isteyelim kafamıza koyalım bu hanım niye böyle düşünmemiş?
zaten burda kimse konu sahibini desteklemiyor. herkes rapor al diyor. onun yanlış olduğu ,sizin yanlış olduğunuz gibi ortada.
bir ek,
dayak haksıza atılır mantığınız yanlış. haksızda olsa hiç bir canlı dayağı haketmez.

kontescim öneri bekliyor konu sahibi adamı süründürmek için,benim önerim şu:öğretmensiniz ya,mor gözü kapatmak zor olur okulda sorun olabilir,görünmeyen yerlerinize vursun bundan sonra kocanız..

acımasızlık,kocan olacak adamın sana yaptıkları ve en önemlisi ve en acımasız olanı,sizin böyle bir adamdan çocuk yapıp,6 aylık bebeyi psikopat bir adamla aynı evde tutmanız..
teker takılır tamirciye gider düzelir,siz nasıl düzeleceksiniz o önemli?
merak ettiyseniz evliyim 36 yaşındayım,çocuğum da var..

Q'cum o kadar dayagı yeyip amacı süründürmekse mesele boynuna tasma takıp gezdirsin madem..

Ne diyim daha dayagı okşamak sanıyor demek ki

Hem psikolojik hem fiziksel baskı varken hala ceza vereyim diyorsunuz.
Ne yediğinize bile karışırken siz hala süründürmek ders vermek peşindesiniz.
Size de pes... :19:
sadece ne yediğine değil ne ettiğine de karışıyor. psiikopat wcye gitmesine bile laf ediyormuş.

Bence eşiniz bir sinir haliyle dövmüş sizi,olabilir hangimizin kocası dövmüyor ki???
Mac in fondotenleri iyi kapatıyor tavsiye ederim..
Hele hele bir bebek var "boşanma" en son düşüneceğiniz şey olmalı..
Bebecik için o yuvayı dağıtmamak lazım..
Süründürmek için naz yapın,işve yapın ve yaklaştırmayın derim.(beklenilen cevap):42:

boşanın diyenler olmuş.. yazık..
bence asla boşanmayı düşünmeyin.. evlilik kolay bir müessese değil. sevgili olsanız ayrılın derim ama evli bir bayansınız. ayrılık kolay hanımefendi ama evliliği kurtarmak cesaretli, imanlı ve eşiyle evladını sevenlerin harcıdır. eşinizle aranızı düzeltmeye bakın. ama asla boşanmayı düşünmeyin. ben bu evlilik için ne yapmalıyım ki yuvamı kurtarayım diye kendinize sorun. kocanızı sizden iyi tanıyan olmaz. siz bilirsiniz hangi yolda giderseniz düzeleceğini. ama kavga etmeyin. yumuşak huylu olun ki eşinizin davranışları da o yönde olsun..

Şu eşiyle beraber meyve yemedikleri için neredeyse adamı haklı çıkaracak birkaç abla acaba eşiyle wc'ye beraber gidiyor mu abi ?

Baksana adam wc'ye gidip gelme süresini bile sorguluyor.

Şimdi bu hususta beraber gitselerdi dayak yer miydi ?

Lan altı üstü bir elma yemiş olsun,tek basına yemiş olsun..

Adam newton mu ? sanırsın elması yendigi için yer çekimini bulamayacak

bence asla boşanmayı düşünmeyin.. evlilik kolay bir müessese değil. sevgili olsanız ayrılın derim ama evli bir bayansınız. ayrılık kolay hanımefendi ama evliliği kurtarmak cesaretli, imanlı ve eşiyle evladını sevenlerin harcıdır. eşinizle aranızı düzeltmeye bakın. ama asla boşanmayı düşünmeyin. ben bu evlilik için ne yapmalıyım ki yuvamı kurtarayım diye kendinize sorun. kocanızı sizden iyi tanıyan olmaz. siz bilirsiniz hangi yolda giderseniz düzeleceğini. ama kavga etmeyin. yumuşak huylu olun ki eşinizin davranışları da o yönde olsun..

Tabi
Boşanın diyenlerin hepsi de imansız zaten

Hele dayak atan koca iman abidesi

Gereken yapıldı zaten...

şikayet ettiniz beni galiba sorun o değilde sebep ne gösterdiniz acaba? kimseye hakaret etmedim küfür etmedim kendi fikrimi söyledim kimse ile polemiğe girmedim.

annem yaşındasınız saygım sevgim sonsuzdur size...

herkes aynı düşünmek zorunda değil. benim size bir karşı bir hatam oldu ise yaşına biyanen kusura bakmayın

acımasız yorumlar okudum bosver diyorum geciyorum. umarım bosan diyenler evli olanlardır. neyse
kızımı bırakmaya gidiyordum lastik patladı kaldım yol ortasında guc bela eve geldim araba kaldı yol ortasında stres ustune stress
boşanma canım. ye dayağı otur. dert olarakta lastiği düşün. tek derdin bu zaten. lastiği değiştirirsen stresin gider ama stres topu olmaya devam edersin
boşver konusahibi. hastaneye geçmiş olsuna geliriz çiçekle bir gün. kırıkların alçılanmış şekilde yatarken. :6:

Son düzenleme:

bence biraz kilo alsın, ne yani adamcağız kemik torbasına vurup elini mi incitsin :19: kıyamam yazık, ne hırsla vuruyor sonra bir de el acısı çekecek adamcağız.. :27:

abla sen kimin karbon kopyasısın? bir kibleyelim bakalım çıkar nasılsa :27:

Biri beni öldürsün !

Niye hep kadın kurtarıyor bu yuvayı ?

Dayak yesin bir de adamın şeyini mi öpsün ?

Nedir bu kundaklara sarma sendromu yahu..

Dayak yiyorum diyor kadın D-A-Y-A-K

Biri beni öldürsün !

Niye hep kadın kurtarıyor bu yuvayı ?

Dayak yesin bir de adamın şeyini mi öpsün ?

Nedir bu kundaklara sarma sendromu yahu..

Dayak yiyorum diyor kadın D-A-Y-A-K

aşkolsun kontes, tabi kadın kurtaracak.. mesela şimdi ben pelerinimi takıp bir yuvayı kurtarmaya gidiyorum :27:

önce yemesıne kızıyor..

sonra yedıklerını tuvalete mıçmasına..

israfa karşı..bence hemen mıçmayın..2-3 gun tutun..

dayagıda toz tutma dıye atıyor olabılır..

hıjyen ve israf evın bereketı ıcın cok önemlıdır..ıyı bır aıle babası görüyorum ben..

Back
X