acımasız yorumlar okudum bosver diyorum geciyorum. umarım bosan diyenler evli olanlardır. neyse
kızımı bırakmaya gidiyordum lastik patladı kaldım yol ortasında guc bela eve geldim araba kaldı yol ortasında stres ustune stress
Merhaba canim,
Yazacaklarimdan once ozellikle belirtmek istiyorum , lutfen ama lutfen ilk is olarak karakola, polise gidip bir darp raporu al ve sakla ve esine fiziksel olarak yakinken asla gosterme.Sonra tekrar bir dayak yemeni istemem. Ama rapor elinde bulunsun. Sonra pisman olma nie almadim die.
Oncelikle basina gelen cok zor durum Allah kolaylik versin. En kisa zamanda seni bu zor durumdan kurtarsin.
Sanirim esin calisiyor.
Bugun esin isten donmeden ilk is git darp raporu al.
Sonra hastaneye git rapor al. Eger yuzun gozun anlattigin gibi morsa okula gidemezsin gitmezsin o halde die dusunuyorum. Zaten seni o halde hangi doktor gorse rapor verir.
Git kizini al, esyalarini toparla ve o evden ayril.
Esine hicbirsey soyleme. Allah korusun bir meyve icin seni bu hale getiren adamdan hersey beklenir.
Eger ailen anlayisli bir aileyse direk ailenin yanina git, ya da istemezsen "guvendigin" bir arkadasinin evinde kal biraz sonra yine ailenin yanina git ve olanlari ailene anlat.
Eger esin gercekten seni seviyorsa gelir kapinda kul kole olur, yalvarir ve istedigin cezayi vermis olursun. Ama duzelirmi bundan sonra sanmam. Esinin psikolojik tedavi almasi sart. Ama sen ben raziyim beni dovsede, hatta kazara sakat biraksa veya oldursede (Allah korusun) esimin yaninda kalirim dersen affet ve don.Ama sunu bil esin psikolojik tedavi almayi kabul etse bile cok zor ve uzun ve dayakli bir surec yine seni bekliyor olacak. Hangi hasta simdiye kadar iki kere psikologa gitti die birden degismis. Bu yillar alan bir surec. eger affedeceksen bile bunlara kendini hazirla.
Bir de cocugun kizmis. Cok uzuldum. Kizlar narin olurlar erkek evlatlara gore, esin bu haliyle ilerde kizinada zarar verebilir veya kizin onun sana olan siddetinden psikolojik olarak sorunlu bir insan olarak buyuyebilir. Butun bunlari hesaba kat esinle devam etmek istersen.
Son karar yine senin. Kimse seni bosanmaya veya bosanmamaya zorlayamaz. Biz sadece belkide goremedigin veya gormek istemedigin seyleri sana gostermeye ve seni is cok gec olmadan uyarmaya calisiyoruz. Ama nolursun git bir darp raporu al ve o evi terket. O adamla ayni cati altinda hicbir ceza veremezsin.
Dun gece yatmadan okudum yazdiklarini, evli olmadigim icin yorum yapmak istemedim ama inan sinirden uzuntuden uyuyamadim, kadinlarin bu sekilde siddete maruz kalmasi beni cok uzuyor. Once sahte bir konu oldugunu dusundum ve hatta oyle olmasini cok istedim. Ama simdide cocugumu birakmaya gidiyorum, araba yolda kaldi yazmissin. Gercek olma ihtimaliyle kendimi yazma sorumlulugunda hissettim.