- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
size göre de her şeyin çözümü boşanma![]()
o boşanmaz,sende cocuklarını sünnet ettırmezsın..dünya kurtulur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size göre de her şeyin çözümü boşanma![]()
bunların istemedigi, begenmedigi şeyleri yazıyorum diye bana saldırıyorlar. sevemediler beni bir türlü![]()
Yok. o hep böyle. oku geçŞakamısın sen ?
Hanımefendi evlilikten bahsediyorum ben. Herhangi bir dövüş sporundan değil.
Boşanma gerekli olmasaydı hukukta bir yeri olmazdı zaten.
Her şey güllük gülistanlık da sanki biz gereksiz yere boşanın diyormuşuz gibi konuşuyorsunuz.
E o zaman siz kocanızdan şiddet görseniz evli kalmaya devam mı edeceksiniz? Elinde kalana kadar devam diyorsunuz yani? İstikrarınızı tebrik ediyor, tokatlarınızla mutlu bir evlilik diliyorum.
haklısın, konu sahıbının ağzının gözünün morarması, suratının çarşamba pazarına dönmesı bence de boşanma sebebı degılsize göre de her şeyin çözümü boşanma![]()
küçük çaplı ve iyi bir sebebi varsa şiddete karşı degilim ama bu adam seni spor olsun diye dövmüş. üstündeki kötü elektirigi atmak, rahatlamak için dövmüş![]()
eger hak ettiysem sesim tabi ki çıkmaz. öyle öldüresiye dövmekten de bahsetmiyorum ki. gerekli ve küçük bi tokat için evlilik mi bozulurmuş.
bazıları spor olsun diye döver, bazıları da spor olsun diye boşanır.
Böyle kadın dövülür d,yorsun,senin neyini sevelim söylermisin....
Ağlama ayaklarınada yatma sakın.....
bunların istemedigi, begenmedigi şeyleri yazıyorum diye bana saldırıyorlar. sevemediler beni bir türlü![]()
haklısın, konu sahıbının ağzının gözünün morarması, suratının çarşamba pazarına dönmesı bence de boşanma sebebı degıl
kolu, bacağı falan kırılması gerek en az![]()
düşünceleri sert olsada kırılgan bı yapısı var aslında..
adı ustunde mervecik..böyle minnoş bişey..
eger hak ettiysem sesim tabi ki çıkmaz. öyle öldüresiye dövmekten de bahsetmiyorum ki. gerekli ve küçük bi tokat için evlilik mi bozulurmuş.
ilk yorumuma bakarsan orada dedim ki ''küçük çaplı ve gerekli şiddete karşı degilim ama kocan seni durduk yere canı istedigi için dövmüş''. yani konu sahibinin durumu farklı. o tabi ki boşansın eger istiyorsa.
Çok mazoşist gördüm sizi :)
Tamam siz yersiniz 'normal' dayağınızı, sonra oturursunuz yerinize. Ancaaak, insanları yanlış yönde etkilemeyin.
Evet, bana göre boşanmak çok kolay, çünkü ben Allah'tan başka kimseye muhtaç değilim. Beni kendinden aşağıda gören, beni dövebileceğini zanneden birine hiç muhtaç değilim.
Siz kendi değerinizin farkında olmayabilirsiniz, bu beni hiç ilgilendirmez ama şiddeti savunarak başkalarının hayatlarına karışmayın.
ilk yorumuma bakarsan orada dedim ki ''küçük çaplı ve gerekli şiddete karşı degilim ama kocan seni durduk yere canı istedigi için dövmüş''. yani konu sahibinin durumu farklı. o tabi ki boşansın eger istiyorsa.
şiddetin küçüğü büyüğü olmaz ki... bugun küçük çaplı, yarın el alışır nüyük çaplı, daha sonrası da komalık..ilk yorumuma bakarsan orada dedim ki ''küçük çaplı ve gerekli şiddete karşı degilim ama kocan seni durduk yere canı istedigi için dövmüş''. yani konu sahibinin durumu farklı. o tabi ki boşansın eger istiyorsa.
Tamam pes, arkadaş troll. Anlaşıldı...![]()
Dayağı hak etmek için neler yapılmalı mesela Mervecik?
Evdeki tüm elmaları yersem dayağı hak eder miyim? Kocam beni dövebilir mi o zaman?
Tamam bak mesela iki tokat atsa, iki tekme atsa bu öldürücü olmaz mı diyorsun?
Bu evliliğimi kurtarır yani?
Mervecik insanlar sadece bir tokatla sağır olabiliyor. Sen hangi evrende yaşıyorsun? Paralel evren desem ama orada bile yoktur böylesi.