• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yedim!

şiddet konusunu çok abartıyorsunuz çünkü. ben açıkçası agır bi hakaret yemektense, ya da bazı laflar vardır hakaretten beter eder, küçük bi tokat yemeyi tercih ederim. şiddete hayır deyince özgür ve muhtaç olmayan kadın olmuş olmuyorsun.

Ah bebişiiim, çok üzüldüm senin için :1:
Sen kocişine 'döv beni erkeğiiim, tokat at bana yiğidiiim' dersin, küçük şiddetler büyük mutluluklar getirir sizin aşk yuvanıza :9:

en başta belirttigim gibi konu sahibinin gördügü şiddeti onaylamıyorum elbette. yazdıklarımı okumadan yorum yapıp duruyorsun
doğru sen öğretmenlerin öğrencileri dövmesini de normal karşiılıyordun.
şaşırtmadın beni yine mervecikcik.:8:

Son düzenleme:
Ah bebişiiim, çok üzüldüm senin için :1:
Sen kocişine 'döv beni erkeğiiim, tokat at bana yiğidiiim' dersin, küçük şiddetler büyük mutluluklar getirir sizin aşk yuvanıza :9:

yoo niye öyle diyim? bunlar sipariş üzerine geliyor sanki. bir anda oluverir :1: kendine gelirsin zaten o arada.

Dün tv de izledim, kadına soruyorlar 'kocanız sizi aldatsa ne yaparsınız?' diye, kadın da 'helal olsun, benim gibi kadını aldattığın için der evliliğimi devam ettiririm' dedi.:53: Yuvasını yıkamazmış. Ve ülkemizde çoğu kadın yuvamı yıkmayayım, bunu da affedeyim, görmezden geleyim diyerek en güzel günlerini çürütüyorlar değmeyecek insanlar için.

Tercih meselesi Yasemin hoşuna gidiyor acı çekmekten zevk alıyor demek ki ama işin içine çocuklarda giriyor ya o fena. Konu sahibine çocuğu var nasıl boşansın deniyor ya, aksine çocuğu olan insanın katlanabileceği bir durum değil. Oğlu varsa kadınları dövebileceği beynine işlenecek belki o da ileride eşine şiddet uygulayacak, kızı varsa kocadan dayak yemeyi normal görecek ve böyle sürüp gidecek...

Son düzenleme:
hangı kadın dayagı kendıne ve başka bır kadına yakıstırır garıp gercekten :ssz: merve, sen kadın oldugundan emın mısın? resmen ' hak ederse yer, haksız yere dayak yemesı normal degıl' mantıgındasın da...soldan soldan gelıyorlar bana:23:resmen şiddeti savunuyorsun, o yuzden mıllet senın uzerıne gelıyor :ssz:

şiddet konusunu çok abartıyorsunuz çünkü. ben açıkçası agır bi hakaret yemektense, ya da bazı laflar vardır hakaretten beter eder, küçük bi tokat yemeyi tercih ederim. şiddete hayır deyince özgür ve muhtaç olmayan kadın olmuş olmuyorsun.

Mesela hangi hakaret kaç tokata eşittir?

Şiddete hayır deyince insan oluyorsun canım, insanlar şiddet gösterilerek eğitilmez, düzeltilmez...

en başta belirttigim gibi konu sahibinin gördügü şiddeti onaylamıyorum elbette. yazdıklarımı okumadan yorum yapıp duruyorsun

Siz de şiddeti sabahtan beri savunuyorsunuz. Hiç bir kadın şiddeti hak etmez efendim!
Hayvanlara dahi vuramazsın, hakları vardır çünkü. Sen bir insana bunu yakıştırıyorsun farkında mısın?
Canavar mıyız biz? Döverek eğitim verildiği nerede görülmüş soruyorum size?
Tamam bak sakince bilimsel yoldan cevap vereceğim şimdi sana.
Döverek veya herhangi bir yolla( şiddetvari, baskı vb) bir insana bir davranışı aşılamaya çalışırsanız ne olur biliyor musunuz? Hani evliliği düzeltmek adına dediniz ya?
Sadece korku imparatorluğu kurarsınız. Bir süre sizin istediğiniz gibi gider evet, ama sonra davranış sönme eğilimi gösterir. Ve siz tekrar dövmeye başlarsınız. Yani ceza sistemi ile hiç kimseyi yola getiremezsiniz. Aksine çok ciddi psikolojik durumlara sebebiyet verirsiniz. Anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Canım ben bu forumda kimseye,hele ki evli olan arkadaşlara öyle bir kalemde ayrıl,boşan diye yorumlar yapan biri değilim.Ama senin bu durumun farklı.Yazdığın cümlelerde çok kilit noktalar var.Bir kere maruz kaldığın olan sadece fiziksel şiddet değil,psikolojik şiddet te var.Hep böyle yapıyor yazmışsın,sonra özür diliyor pişman oluyor yazmışsın.Evet ailenden uzaktasın,eşinin memleketi ve küçük bir yavrun var.Zor,zor şeyler yaşayacaksın evet ama bu böyle gitmez.Değişmeyecek,böyle sürecek çünkü.Köpek gibi süründürmek tabirini kullandığına göre zaten belli şu anki halin,içindeki acı,hırs bir kadın olarak.Anlıyorum da bu konuda seni.Yaşın kaç bilmiyorum ama muhtemelen gençsin henüz.Kimsenin kimsenin hayatını bu hale getirmeye hakkı yok.Yapabileceğin şu bu durumda.Bir devlet hastanesine gidip darp raporu alacaksın.Eşine çaktırmadan elbette.Elinde bu raporun bulunması ileride, mahkemede senin için önemli.Bu raporu alıp imkanın varsa bir yakınını da yanına çağır.Sen çocuğu da alıp basıp gitme habersiz,evli iken bunu yapman şikayet nedeni olabilir mahkemede ve haklıyken hak kaybına uğrarsın.Çocuğuna bir kaç saat bakmak için birini ayarlayabilirsen anlaşmalı boşanma davası açarbilirsin.Çocuğun ve kendin için nafaka talebinde de bulunabilirsin.Eline celp geçtiğinde apışıp kalır.Avukat tutma imkanın yoksa oturduğun yere yakın bir barodan avukat talep edebiliyorsun.Ne olabilir?Şiddet gördüğünü kanıtlarsan anlaşmalı boşanma ile tek celse de bile kurtulursun.Eşin istemez,sorun çıkartırsa çekişmeli boşanmaya döner.2 yıla kadar sürebiliyor o zaman bildiğim kadarıyla.Elbette karar senin,senin hayatın.
yardımcı olmaya calıstıgınız için tskler. hastaneye rapor almaya gidince doktor soracak nasıl oldu diye. anlatınca polis devreye girer mi. verdiğiniz bilgiler için sağolun. hep basımı alıp gitme niyetim var.

Back
X