Dayak...

Hazelnut_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
20
16
3
Dövüldüm arkadaşlar. Saçlarım yolundu yumruklar yedim... Detayları anlatmak istemiyorum şuan çünkü şoktayım. Ne yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen

Şikayetçi olun ve darp raporu alın.

evden çıkabiliyorsanız hemen karakola gidin, şikayetçi olun. çıkamayacak durumdaysanız 155 i arayıp yardım isteyin.

Şuanda ablamlardayım gidemem yarın gidebilirim ancak . Erkek arkadaşım dövdü sebep telefonunun şifresini istememdi. O kadar kötü bi durumdayım ki . Şikayetci olacağım.. Yarın halledebilir miyim bunu? Nasıl kanıtlayacağım? Arabada oldu olay..

Yarın sabah acile gideceğim ve şikayetçi olacağım. Ama bu süreç nasıl işliyor? Şikayetçi olduğum kişinin benden uzak durmasını istiyorum nasıl olacak bilen kişiler yardım etsin lütfen

Neden sabahı bekliyorsunuz? Acile gitseniz eğer anlarlar olayın üstünden zaman geçtiğini neden gelmediniz derler. Karakola gidin şikayetçi olun uzaklaştırma talep edin. Hastaneye polisler götürür.

Şuanda ablamlardayım gidemem yarın gidebilirim ancak . Erkek arkadaşım dövdü sebep telefonunun şifresini istememdi. O kadar kötü bi durumdayım ki . Şikayetci olacağım.. Yarın halledebilir miyim bunu? Nasıl kanıtlayacağım? Arabada oldu olay..
Yarın geç acile gidin olay tazeyken henüz. .. ablaniz görmedimi halinizi ona anlatın beraber gidin... ya şifre ne diye istersiniz sizde guvemiyorsaniz birakin sifreyi arabasina bile binmemeliydiniz. .

Ablanız görmedi mi hissetmedi mi halinizi?

Neden yarın? Lütfen şimdi kalkıp gidin ablanızla
Elleri kırılsın ş*refs*zin

Back
X