Dayak...

Onuda geçtim inşaallah adama dahada aşık olmaz.. zira örnekleri dolu etrafta ...
Ben artık ne istediğini bilmiyorum konu sahibesinin

Yardımcı olmuyorsunuz dedi
Polis arkadaşıma üşenmeden sordum tek tek sorularını

Bi cevap bile yazmaya tenezzül etmedi
Neyse kendi düşen ağlamaz

Evet bende anlamadım yardım diyor . Yazılmış yön gösterilmiş , uzaktan yardım böyle olabilir anca gidip burdan kimse adamı dovemez ,gönül ister kadına şiddet gostereni halledelim de elimizde değil,
Kanun nizam dışına çıkılamiyor.
Aklını başına alsın kızlarımız ne diyelim kendileri bilir haklısınız.

Önce hastane sonra karakol. Geçmiş olsun. Bunu yapan kişinin ayıbı unutmayın. Ve gözünüz korkmasın.

Geçmiş olsun.Korkma , sinme.İlerde çok pişman olursun ailenden gizlediğine."Ne akılsızmışım , neyden korkmuşum ki o kadar?" diye sorarsın kendine emin ol.Arkadaşların yazdıklarını yap.

Bunları yapmazsan o yaratık seni güçsüz ve yalnız görüp iyice tepene binebilir.Bunu kaldırabilir misin?

Bir daha da böyle adamlarla takılma.Sevgi , aşk böyle bişey değil.Güvendiğin adamlarla birlikte ol.Telefon şifresini istemek zorunda kalmayacağın adamlarla...

Ablanız fark etmedi mi sizin halinizi?
Aileniz olsam söylemediğiniz için çok daha fazla üzülürdüm. Söyleyin onlara, bütün tedbirleri alın lütfen.

Ailene soyle . polise git darp raporu al. Arkadaslar hepsini demis ama siz iyice sinmissiniz. Yarin birgun bu magandayla evlenirsin. Sonra kocamdir yapar dersin.

Polis arkadaşıma sordum

Yarına kalması sorun teşkil etmez
Şahit olsa da olur olmasa da
Darp raporunu alıp
Karakolda aile içi şiddet birimine başvuracaksın
Eve tebligat falan gelmesini istemiyosan
Oradaki polis veya savcı ile görüşüp başka adres verebilirmişsin
6 ay uzaklaştırma alırmış
Kurar ihlal ederse tekrar şikayet durumunda hapis cezası

Başka yardımcı olacağımız bir şey var mı?
Şimdi gördüm msjınızı. Çok saolun. Hastaneye gidiyorum şuan

Şuan gitmem imkansız. Böyle bişeyi onlara yansıtamam... Şikayetçi olacağım elbette çok kırıldım gücendim yüzüm ellerim acıyor.. Ve bunu sevdiğim dediğim adam yaptı. Telefonundan annemi arayacaktım şifresini değiştirmiş ben de şifreni neden değiştirdin şifren ne diye sıkıştırdım . Sonra da olan oldu ...
Bunun için böyle yaptıysa bu adam kafayı yemiş,böyle adam olmaz .Sakın kandırmalara boyn eğme şikayetçi ol.Zararın neresinden dönsen kardır kardeşim

Bunun öncesinde de şiddet belirtileri göstermiştir bence.Şifre istedi diye bir anda bu denli tepki göstermesi icin ciddi bir atak geçirmesi lazım.Keske o zamanlarda terk etseydiniz kendisini.
Böyle durumlarda vakit,zaman kaybetmeyin artık ne olur.Can sağlığınızı tehlikeye atmayın artık.Önce siz önemseyin önce siz yardım edin kendinize.
Geçmiş olsun sikayet edin ve asla özürlerini,vicdan sömürülerini dinlemeyin.Ama o kadar insan mi tabi bilemedim!!

Bunun öncesinde de şiddet belirtileri göstermiştir bence.Şifre istedi diye bir anda bu denli tepki göstermesi icin ciddi bir atak geçirmesi lazım.Keske o zamanlarda terk etseydiniz kendisini.
Böyle durumlarda vakit,zaman kaybetmeyin artık ne olur.Can sağlığınızı tehlikeye atmayın artık.Önce siz önemseyin önce siz yardım edin kendinize.
Geçmiş olsun sikayet edin ve asla özürlerini,vicdan sömürülerini dinlemeyin.Ama o kadar insan mi tabi bilemedim!!
Bunun öncesinde oldu evet yapmayacağım dedi söz verdi yine yaptı. Rapor alıp şikayetçi oldum az önce. Her yerden engelledim o şerefsizi de . Bir daha asla olmam. Kabullenirsem Bunu daha kötülerini yapar biliyorum çünkü. Saolun yardım ettiğiniz için...

Bunun öncesinde oldu evet yapmayacağım dedi söz verdi yine yaptı. Rapor alıp şikayetçi oldum az önce. Her yerden engelledim o şerefsizi de . Bir daha asla olmam. Kabullenirsem Bunu daha kötülerini yapar biliyorum çünkü. Saolun yardım ettiğiniz için...
Sakın bir şans daha vermeyin.Birakin şiddeti sizi kirmalarina dahi izin vermeyin bundan böyle..Çok geçmiş olsun.

kız

şoktayım diyor kız biraz zaman tanıyın böyle yargılamayın.yavrucak kimbilir hangi duygular içinde boğuluyor ve burdan da teselli bekliyor kim bilir.

Dövüldüm arkadaşlar. Saçlarım yolundu yumruklar yedim... Detayları anlatmak istemiyorum şuan çünkü şoktayım. Ne yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen
Ne demek ne yapabilirim, hemen şimdi terk edin. Darp raporu alın, uzaklaştırma kararı çıkartın. Yüklü tazminat davası için avukat bulun. Hemen ama, hiç vakit kaybetmeden

dayak yeyip affedenlerin sonu bu işte. dozu artırılmış dayak...

Bu olay şikayetçi olduğum tarafa nasıl işleyecek? İfadesi alınacak mı? Bu durumdan ailemin haberi olur mu ? Adresime mektup vs gider mi? Onların haberi olsun istemiyorum çünkü çok üzülürler
Hiç haberleri seyretmiyor, gazete okumuyor musunuz kuzum siz!!! Allah korusun şiddet uygulayan adamlar cinayete kadar gidiyor, aileniz o zaman daha çok üzülür. Tövbe tövbe yaaa. Hemen işlemleri başlatın, ailenizin haberi olsun ki sizi koruyabilsinler.
Hadi hemen anneniz ve ablanızla kalkın gidin

bir kere siddet varsa onun dozu olmaz kuzenimin sevgilisi bir gun kuzenimi itmisti cok kizdim sinirle yapti dedi devam etti 1 hafta sonra adam kiza 15 li kombo yapmisti resmen ufacik bir itisi kakisi bile hafife almayin bunlar gelecek olanlarin sinyali.
maalesef senin sessizligin dozu arttirabilirsin sinyali yolluyor boyle insanlara

Şiddeti daha önce yaşamışsınız ve bir daha yapmıycam sözüne inanmışsınız daha beteri gelmiş. Ben de yaşadım. Ne yazık ki aynen süreç böyle işliyor. Şiddet eğilimi olan kişiler genellikle psikolojik rahatsızlık sahibi de oldukları için sanki yapan kendisi değilmiş gibi çok pişman olduğunu söyleyip inandırıyorlar. Siz de affedip devam ettiğinizde de daha beterine davetiye çıkartıyorsunuz.
Neden söylüyorum çünkü yine aynı sürecin işlemesi ihtimali yüksek. Ne olur yenik düşmeyin.
Şikayetçi olduğunuz an o kişi emniyete ifadeye çağrılıyor. Ve anında uzaklaştırma veriliyor. Yani o akşam eve gelemiyor. Karar 1-3 ay arası çıkar. Ardından da boşanma davanızı açın. Ailenizin duymasından korkmayın. Ben evliliğin 1. Haftası ve 1. Ayı yaşadığım şiddeti ailem duymasın diye sustum. 9. Ayda ölümün kıyısından döndüm. O hasta ruhtan uzaklaştım başka yere taşındım. Her yerden engelledim zira o hala çiçek böcek bilmem ne deyip beni vazgeçirmeye çalışıyordu.

Back
X