Dayak...

Burada tek tek yol göstermemize gerek yok inanın. Polise gidin, sizi darp raporu almak için yönlendireceklerdir. Uzaklaştırma kararı istediğinizi söyleyin, zaten tutanak tutacaklar, uzaklaştırma kararı için dilekçe yazdıracaklar.
Eğer yönlendirmeleri size yeterli gelmezse Mor Çatı gibi kadın vakıflarını arayabilirsiniz, onlar size destek olurlar, yol gösterirler.
Neden beklediğiniz kısmını anlamadım. Saçlarınız yolunmuş, ağır darp etmiş, ablanız da fark etmiştir zaten. Fark etmediyse de birilerine anlatmalı, hemen gitmelisiniz.

Şuanda ablamlardayım gidemem yarın gidebilirim ancak . Erkek arkadaşım dövdü sebep telefonunun şifresini istememdi. O kadar kötü bi durumdayım ki . Şikayetci olacağım.. Yarın halledebilir miyim bunu? Nasıl kanıtlayacağım? Arabada oldu olay..
Yarin gec olabilir bugun keske bir devlet hastanesine gidip darp raporu alabilseniz. Uzerinden zaman gecmemesi daha iyi olurdu. Sevgiliyken dovmek de ne demek oluyor terbiyesiz herif ne saniyor kendini. Sakin sende polise gitmemezlik etme boyle magandalar yarın evlenince karisini da öldürür.

Şuanda ablamlardayım gidemem yarın gidebilirim ancak . Erkek arkadaşım dövdü sebep telefonunun şifresini istememdi. O kadar kötü bi durumdayım ki . Şikayetci olacağım.. Yarın halledebilir miyim bunu? Nasıl kanıtlayacağım? Arabada oldu olay..
Yarında gitsen olur sorun değil. Devlet hastanesine gitmelisin. Orada polis tutanak tutacak. Sonra uzaklaştırma verecekler. Korkma mutlaka git. Yakın zamanda çalışanımın başına geldi aynen böyle yapılıyor.

Neden şimdi gidemiyorsunuz? Sıcağı sıcağına gidin. Sabaha kadar içi içini yer insanın.

Hiç vakit kaybetmeden bir devlet hastanesine gidin ordaki hastane polisine darp edildiğinizi söyleyin zaten adli olay olarak hemen işlem yapılır

Şuan gitmem imkansız. Böyle bişeyi onlara yansıtamam... Şikayetçi olacağım elbette çok kırıldım gücendim yüzüm ellerim acıyor.. Ve bunu sevdiğim dediğim adam yaptı. Telefonundan annemi arayacaktım şifresini değiştirmiş ben de şifreni neden değiştirdin şifren ne diye sıkıştırdım . Sonra da olan oldu ...

Bu olay şikayetçi olduğum tarafa nasıl işleyecek? İfadesi alınacak mı? Bu durumdan ailemin haberi olur mu ? Adresime mektup vs gider mi? Onların haberi olsun istemiyorum çünkü çok üzülürler

Bu olay şikayetçi olduğum tarafa nasıl işleyecek? İfadesi alınacak mı? Bu durumdan ailemin haberi olur mu ? Adresime mektup vs gider mi? Onların haberi olsun istemiyorum çünkü çok üzülürler
Karsi tarafi hemen ifadeye çağırırlar gelmezse zorla alirlar. Sizin de sikayetci olur mahkemeye verirseniz evinize mahkeme kağıtları gelir. Yani su an ikametiniz neredeyse resmi kayitlara gore

Şuan gitmem imkansız. Böyle bişeyi onlara yansıtamam... Şikayetçi olacağım elbette çok kırıldım gücendim yüzüm ellerim acıyor.. Ve bunu sevdiğim dediğim adam yaptı. Telefonundan annemi arayacaktım şifresini değiştirmiş ben de şifreni neden değiştirdin şifren ne diye sıkıştırdım . Sonra da olan oldu ...

Hala sevdiğim adam diyorsunuz. Aklınızı başınıza alın, hemen acile gidin. Ailenize de söyleyin, sahipsiz misiniz siz? Şerefsizin biri sizi dövüyor siz hala aileme yansıtamam derdindesiniz. Bu tutumla sizi daha çok ezen olur kusura bakmayın!!!!

Yarin gec olabilir bugun keske bir devlet hastanesine gidip darp raporu alabilseniz. Uzerinden zaman gecmemesi daha iyi olurdu. Sevgiliyken dovmek de ne demek oluyor terbiyesiz herif ne saniyor kendini. Sakin sende polise gitmemezlik etme boyle magandalar yarın evlenince karisini da öldürür.
Bu kızımız da erkek arkadaşı tarafından öldürmeye teşebbüs etmek suretiyle bıçaklanmış
Dalağı alınmış
Twitter'da sesini duyurmaya çalışıyor

İlla evli olmak gerekmiyor erkekten şiddet görmek için
Yolda yürürken bile darp edilebiliriz :KK43:
IMG_20180922_213002.webp
IMG_20180922_212927.webp

Yansıtın ailenize, yanınızda olup destek olsunlar. Yaşadığınız şey sadece fiziksel şiddet değil, tek başınıza üstesinden gelmeye çalışmayın. Ailenizin size destek olduğunun bilinmesi her anlamda işinizi kolaylaştırır.

Şuan gitmem imkansız. Böyle bişeyi onlara yansıtamam... Şikayetçi olacağım elbette çok kırıldım gücendim yüzüm ellerim acıyor.. Ve bunu sevdi dediğim adam yaptı. Telefonundan annemi arayacaktım şifresini değiştirmiş ben de şifreni neden değiştirdin şifren ne diye sıkıştırdım . Sonra da olan oldu ...
Çıldırmış olmalısınız. Yaş kaç çok mu küçüksünüz? Aileme yansıtamam ne demek, önce onlara koşmanız gerekir. Gidin hemen ve şikayetçi olun lütfen.

Gerçekten dayak yediniz mi? Yoksa forumcak bizi mi yiyorsunuz?

Asıl söylemezseniz sonradan öğrenir çok üzülürler.nasıl döver sizi ya nasıl saklıyorsunuz bunu anlamıyorum yaşınız da küçüktür sizin Allah bin belasını versin inş onun :(

ALLAH AŞKINA ŞAKAMİSİN SEN???

Ablanda kalıyormuşsun biliyordur durumu herhalde. Anne babana söyleyemediysen ablana söyleyebilirsin. Sen böyle çekinirsen yarın bir gün daha kötüsünü yapar Allah korusun.

Dövüldüm arkadaşlar. Saçlarım yolundu yumruklar yedim... Detayları anlatmak istemiyorum şuan çünkü şoktayım. Ne yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen
Saçların yolunuyo ,yumruk yiyorsun , şuan şoktasın ablandasin ve kaç yıllık ablan senin bu halini anlamayıp çözüp sana bişi sormuyor öylemi !!!

Bu kızımız da erkek arkadaşı tarafından öldürmeye teşebbüs etmek suretiyle bıçaklanmış
Dalağı alınmış
Twitter'da sesini duyurmaya çalışıyor

İlla evli olmak gerekmiyor erkekten şiddet görmek için
Yolda yürürken bile darp edilebiliriz :KK43:Eki Görüntüle 2191397 Eki Görüntüle 2191398
Offf Allahim bu nedir yarabbim . Sen bu insanlara yardim et . Allah boyle adamlarin belasini versin. Gucleri kadina kiza yetiyor erkeklere degil !

Niye böyle tepki veriyorsunuz anlamadım. Durumumu anlattım ve buna göre tavsiye istedim. Yaptığı yanına kalmasın istiyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla tanık delil vs istiyormuş polis. Böyleyse çok zor çünkü kanıtım yok

Back
X