Dayak...

Eğer gerçekten dayak yemişse
Dayak yediği ile kalacak

Bir şey yapacak gibi durmuyor :KK14:

Böyle saçmalık mi olur yav? Konuyu okudum ben panik oldum burada. Acaba güvende mi, su an ne yapıyor diye. Neymiş evime kağıt gelirmiymis, ailesi uzulmesinmis. Saçmalık.

Niye böyle tepki veriyorsunuz anlamadım. Durumumu anlattım ve buna göre tavsiye istedim. Yaptığı yanına kalmasın istiyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla tanık delil vs istiyormuş polis. Böyleyse çok zor çünkü kanıtım yok
Kanıt sizsiniz
Saçınız başınız bedeniniz
Bu yüzden geç olmadan darp raporu alın diye ısrar ediyoruz

Yol gösterin dediniz yardımcı olmaya çalıştık
Şunu yapamam
Şöyle olmaz böyle olmaz diyorsunuz

Bu durumda bizi de böyle düşünmeye mecbur bırakıyorsunuz

Böyle saçmalık mi olur yav? Konuyu okudum ben panik oldum burada. Acaba güvende mi, su an ne yapıyor diye. Neymiş evime kağıt gelirmiymis, ailesi uzulmesinmis. Saçmalık.
Benim canım zaten yeterince yanıyor şuan kırıcı yorumları kaldıracak halim hiç yok inanın yardımcı olmayacaksanız hiç yorum yapmayın

Darp edilmiş halde eve geldiğinizde aileniz merak edip üzülmedi de polise başvurunca mı üzülecek? yapabileceğinz ve yapmanız gereken tek şey bu. Şiddet gördüyseniz önce kendinizi güvene almanız gerek sonra da o şahsiyetsizden şikayetçi olmanız.

Benim canım zaten yeterince yanıyor şuan kırıcı yorumları kaldıracak halim hiç yok inanın yardımcı olmayacaksanız hiç yorum yapmayın
2. Sayfaya bir bak ne yazmışım.

Kanıt sizsiniz
Saçınız başınız bedeniniz
Bu yüzden geç olmadan darp raporu alın diye ısrar ediyoruz

Yol gösterin dediniz yardımcı olmaya çalıştık
Şunu yapamam
Şöyle olmaz böyle olmaz diyorsunuz

Bu durumda bizi de böyle düşünmeye mecbur bırakıyorsunuz
Yarın gideceğim ama internette delil ya da tanık olması gerekiyor yazıyor ondan sordum eğer öyleyse gidip rapor almam şikayetçi olmam boşuna olacak o yüzden bilenlerden yardım istiyorum

Yarın gideceğim ama internette delil ya da tanık olması gerekiyor yazıyor ondan sordum eğer öyleyse gidip rapor almam şikayetçi olmam boşuna olacak o yüzden bilenlerden yardım istiyorum
hayır sizin beyaniniz yeterli, ben emekli polisim.biran once gidip sikayatci olun

Polis arkadaşıma sordum

Yarına kalması sorun teşkil etmez
Şahit olsa da olur olmasa da
Darp raporunu alıp
Karakolda aile içi şiddet birimine başvuracaksın
Eve tebligat falan gelmesini istemiyosan
Oradaki polis veya savcı ile görüşüp başka adres verebilirmişsin
6 ay uzaklaştırma alırmış
Kurar ihlal ederse tekrar şikayet durumunda hapis cezası

Başka yardımcı olacağımız bir şey var mı?

Şuan gitmem imkansız. Böyle bişeyi onlara yansıtamam... Şikayetçi olacağım elbette çok kırıldım gücendim yüzüm ellerim acıyor.. Ve bunu sevdiğim dediğim adam yaptı. Telefonundan annemi arayacaktım şifresini değiştirmiş ben de şifreni neden değiştirdin şifren ne diye sıkıştırdım . Sonra da olan oldu ...
Ablanız sormadı mı peki bu halin ne vs ne oldu diye.

Kızım olsaydın ve böyle birşeyden üzülmeyeyim diye haberdar etmeseydin beni, daha çok üzülürdüm...bu konularda kız çocuklarına destek çok önemli, bu olaydaki duruşunuz ve ailenizin arkanızda olması geleceğiniz için çok önemli. Yoksa siz sakladıkça adam daha da musallat olacak muhtemelen...

Dövüldüm arkadaşlar. Saçlarım yolundu yumruklar yedim... Detayları anlatmak istemiyorum şuan çünkü şoktayım. Ne yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen
Öncelikle çok geçmiş olsun. Hemen yapman gereken bir hastaneye gidip darp raporu alman zaten darp raporu istediğin zaman hastane polisi sana yardımcı olacaktır(ifade falan alınıyor) Bu işin peşini bırakıp sessiz sedasız bir köşeye çekilme sakın, bir kere yapan bir daha yapabilir.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Hemen yapman gereken bir hastaneye gidip darp raporu alman zaten darp raporu istediğin zaman hastane polisi sana yardımcı olacaktır(ifade falan alınıyor) Bu işin peşini bırakıp sessiz sedasız bir köşeye çekilme sakın, bir kere yapan bir daha yapabilir.
Teşekkür ederim yardımlarınız için. Yarın haberdar edeceğim...

Allah belasini versin serefsizin, elleri kirilsin insallah
Pislik!! Cok sinirlendim. Adam tutun dövdürün su hayvani, görsün dayak nasil atiliyormus yüzünü gözünü patlatsinlar adi köpek

Polis arkadaşıma sordum

Yarına kalması sorun teşkil etmez
Şahit olsa da olur olmasa da
Darp raporunu alıp
Karakolda aile içi şiddet birimine başvuracaksın
Eve tebligat falan gelmesini istemiyosan
Oradaki polis veya savcı ile görüşüp başka adres verebilirmişsin
6 ay uzaklaştırma alırmış
Kurar ihlal ederse tekrar şikayet durumunda hapis cezası

Başka yardımcı olacağımız bir şey var mı?
Kendi kendime konuşuyorum sanırım
Neyse iyi geceler

Back
X