dayak. .

Bırakın Allasen dayagı savundugumdan değil ama biraz zorlansanız eminim burada herkes panter kesilir.annesini tanıyor musunuz yada başlığı açan arkdşın karakter analizini vs vs. Bana kalırsa sakinleşince oturup konuşun yaptığının yanlış olduğunu kırıldığınızı ,yok polis mahkeme fln olmadı çarmığa gerin ne kadar modellenmişiz böyle etrafımızda saygısız kendini bilmez çocuklar doldu hayat o kadar zorlaştı ki insan en sevdiklerinden çıkarıyor acısını.
Benim karakter analizim onu haklı mı yapacak ? Anlıyorum polise başvurma mantıklı değil diye düşünüyorsunuz belki. Ama bunu bi kaç kere daha yaparsa ya ben canimdan ya da kafamdan olcam. O diyor mu evlattir yapar diye

Ben de kapıya fln vurdum kavga sonrası babamla konuşurken ne dedi biliyor musunuz? Ben her yere vurmusum ona iğrenç şeyler soylemisim! Ya ben anormalim ya o çok normal. Ben kafasına öyle vurulan bi insanın norma davranmasını bekleyemezdim heralde
Mücadeleye devam. Korkutana kadar. İnsanlar zayıf gördüklerini ezerler, bu anne bile olsa korkmadığını kolay eziyor. Kafadan gidikler ve asla düzelmiyorlar.

Haklısınız, tek çare şikayet etmek değil. O sırada ambulans çağırılıp, sinir krizi geçiriyor diye akıl hastanesine veya psikiyatri kliniklerine de başvurulabilir. Bu işi yapınca karşısında ya polisi ya psikiyatristi göreceğini bilirse ya kendini tutup bunları yapmaz veya ruh sağlığından ötürü bunları yapabileceğini hissederse kendi gidip tedavisini olur.

Bahsettiğiniz gibi düşünenlerden güç alarak o anne bu kızcağızın kafasına defalarca yumruk attı. Aile içi şiddete güç veren zihniyete sahip olmak size kendinizi suçlu hissettirmiyor mu? Gece kafanızı yastığa koyduğunuzda "hiç kimse benim gibi düşünmese, bu yüzden insanlar dayak atınca başlarının derde gireceğini bilseler, bu dünyada aile içi şiddet nerdeyse hiç olmazdı. Çocuklar, genç kızlar, genç erkekler dayak yemezdi, acı çekip saatlerce göz yaşı dökmezlerdi" diye düşünmüyor musunuz?

Aile içi ve dışı şiddete hayır! Kim şiddet uygularsa cezasını çeksin. Doğru olan budur. Bu doğru olmasaydı kanunlara "anneler dayak atarsa diğer insanlar kadar ceza almaz" yazarlardı.
CANIM BENİM ben dayağın savunucusu değilim ki bn kendi başıma gelse heralde şikayet etmeyip ordan odama kaçardım ve bu sürekli olursa babama ederdim şikayetimi konuşsun diye ama her aile de anlayışlı baba da yok.En iyisi elinden kaçmak kocaman insan nasıl olurda elinden kaçamaz ve defalarca yumruk yer onu da anlayabilmiş değilim.

Back
X