dayak. .

Yalan söylemeyim içimden sindi de gelmiyor ki bunlar..Nasıl olsa yine beni hep eleştirecek birseyler bulacak anne demek bile istemiyorum

Bence bir anne için sevilmemek kendisinden soğunması çok kötü... babamdan bir gün tokat yedim hatam yoktu... ben evlenirsem kocam bana bir tokat dahi atsa bana babam bile el kaldırmadı sen nasıl kaldırsın derim derdim ama srn o lüksümü elimden aldın tokattan çok bu yaktı canımı demiştim... bütün gece sabaha kadar ağlamış anneme .... bazen en ufak bir kelime bile kalpde başka duyguları uyandırır...annene ondan soğuduğunu söylemen belki bir değişimin baslangıcı olabilir... ha tabi annen merhamet yoksunu değilse

Bence bir anne için sevilmemek kendisinden soğunması çok kötü... babamdan bir gün tokat yedim hatam yoktu... ben evlenirsem kocam bana bir tokat dahi atsa bana babam bile el kaldırmadı sen nasıl kaldırsın derim derdim ama srn o lüksümü elimden aldın tokattan çok bu yaktı canımı demiştim... bütün gece sabaha kadar ağlamış anneme .... bazen en ufak bir kelime bile kalpde başka duyguları uyandırır...annene ondan soğuduğunu söylemen belki bir değişimin baslangıcı olabilir... ha tabi annen merhamet yoksunu değilse
Ailem sağlıklı bir aile değil malesef. Yani bu farkındalık onda oluşmaz muhtemelen. Ama soğuttu beni kendinden bunu başardı

Insallah hatasini anlar annen canim üzüldüm senin adina sma destek slmazsa hakarete doner bu yaptigi ki belkide döndü bile insanin en iyi destegi anne ve bsbadidir onlar kostek olursa daha kimler ezmez bizi allah annenize merhamet versin canim diyecek birsey bulamıyorum

Çok üzüldüm ben size ya..yazılarınız içimi yaktı...Allah yardimcin olsun

Ondan nefret ediyorum suan bu duyguyu yaşamakta çok acı veriyor. Anlasamamak konuşurum ama anlamaz
Bende gectim o yollardan iyi bilirim saclarimimi kesmedi dayak mi yemedim tekme tokatla uyandirilan biri olark hak veriyorum nee oldu kucuk yasta evlendim kurtulcam ya nerde onlar bitti koca basladi alistim ben bu arada daha 20 yasina bu sene girdim 4 senelik evliyim bosver he de gec hayat bos be guzelim

Annemle kavga ettik gündüz. Kafama yumruklarla vurdu hala şokundayim. Bi anne kızına nasıl böyle şiddet gösterebilir ? Yüzüne bakasim gelmiyor ama anne..Kafam hala çok acıyor

Anne baba olmak evlada şiddet göstermek eziyet etmek hakkını vermiyor. Bence tavrınızı koyun. Hatta gidip darp raporu alın bilsin.

Anneyi dinlemek isteyenler eşlerden şikayet ettiğinde bir de eşlerini dinlemek gerek diye yorum yazmak gerek aslında, sonra doğru şekilde anlasinlar diye bekleriz :)
Bana kim vurursa vursun karşılığını alir aynı şekilde.

Bende gectim o yollardan iyi bilirim saclarimimi kesmedi dayak mi yemedim tekme tokatla uyandirilan biri olark hak veriyorum nee oldu kucuk yasta evlendim kurtulcam ya nerde onlar bitti koca basladi alistim ben bu arada daha 20 yasina bu sene girdim 4 senelik evliyim bosver he de gec hayat bos be guzelim
Evet ama insanın zoruna gidiyo anneden böyle muamele gören insan kimden değer görecek ki ?

Cok aci bi annenin kendini bi duruma dusurmesi... Menopoz filan mi acaba!?! Gercekten cok uzuldum Rabbim agrilarini dindirsin insallah... Soyleyecek bisi bulamadim inan okuduktan sonra 7aylik kizimin yuzune baktim uzun uzun... Allah anneligi kadina vermis ama her kadin annr olamiyo malesef...

Cok aci bi annenin kendini bi duruma dusurmesi... Menopoz filan mi acaba!?! Gercekten cok uzuldum Rabbim agrilarini dindirsin insallah... Soyleyecek bisi bulamadim inan okuduktan sonra 7aylik kizimin yuzune baktim uzun uzun... Allah anneligi kadina vermis ama her kadin annr olamiyo malesef...
Evet malesef... menapoz olabilir ama senelerdir böyle hep gergin hep sinirli em çokta bana karşı. Çok teşekkür ederim kafamın ağrısı geçti ama kalbiminki geçer mi bilemem

Darp raporu alıp şikayetçi olun. Kanunlara aykırı davranmış, sonuçlarına katlansın. Akraba olmak kanunlar karşısında muafiyet sağlamıyor. Doğurdu diye fiziksel veya psikolojik şiddet uygulama hakkı yok.
ayyyy sanki kimse annesinden hiç dayak yememiş gidip şikayetçi olsunmuş tövbe yaaa saçma sapan fikirler veriyorsunuz

ayyyy sanki kimse annesinden hiç dayak yememiş gidip şikayetçi olsunmuş tövbe yaaa saçma sapan fikirler veriyorsunuz
Siz küçük çocuğu döverek eğitmeyi olağan karşılayan,dayak cennetten inmedir diye uydurma hadisi savunan,şiddeti güya haklı gerekçelendiren zihniyetsiniz.Allah kimseyi sizinle karşılaştırmasın.

Konu sahibi canım benim asla asla kendini suçlama.Değil yirmi yaş,iki yaşında bile olsa şiddet kabul edilemez,haklı çıkarılamaz.İnancın varsa Allah'a havale et,daima dua et.Baktın ki tokat,yumruk derken sağlığına zarar verecek şekilde saldırıyor sen de karşılık ver kocaman insansın.Anlıyorum ahlak anlayışına sığmayacak annene karşılık vermek ama bu yaşta kadını sen eğitemezsin malesef.Kendini o evden kurtarmak için de evliliği değil daima kendi ayakların üstünde durmayı düşün

Siz küçük çocuğu döverek eğitmeyi olağan karşılayan,dayak cennetten inmedir diye uydurma hadisi savunan,şiddeti güya haklı gerekçelendiren zihniyetsiniz.Allah kimseyi sizinle karşılaştırmasın.
hala saçmalıyorsun işte,döveceğini anladığı zaman kaçsın ortamdan odasına falan,karşı koysun ,cevap versin ama git polise başvur demek nedir?beni annem hiç dövmedi ama dövseydi de polise gitmezdim heralde odama kitlerdim kendimi bu kadar basit .Dayak sevilmediğinden cennetten çıkmış işte siz neyi savunuyorsunuz,öyle bir hadis yok

Of hic sevmiyorum boyle koca koca cocugu olan kadinin agzinda boyle kufurler... Tiksiniyoru boyle kadinlardan. O senin nisanlin, nasil boyle bir kufur edebiliyor? Sen tepki gostermekte haklisin. Nasil vurdu kac defa vurdu bilmiyorum ama, yasiniz da kucuk degilmis, hadi ilkinde bos bulundunuz, devamini getirmesine izin vermeseydiniz keske. Gucunuz yeterdi yani. Ellerinden tutsaydiniz keske. Daha once de siddet gordunuz mu? Eger hep boyle yapiyorsa, siz kati bir sekilde onun onunde durmazsaniz bu konuda, anneniz bunu yapmaya devam edecektir. Artik cocuk olmadiginizi gorsun. Bu yastaki birisi dovulur mu ya. Hos cocuk da olsaniz, siddetin hakli bir sebebi olamaz ama iste biz Turklerde cok olan birsey cocuga siddet, o yuzden farkinda olmadan onu normallestirmis beynimiz. :olamaz:

Back
X