dayak. .

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Annemle kavga ettik gündüz. Kafama yumruklarla vurdu hala şokundayim. Bi anne kızına nasıl böyle şiddet gösterebilir ? Yüzüne bakasim gelmiyor ama anne..Kafam hala çok acıyor

Annemle kavga ettik gündüz. Kafama yumruklarla vurdu hala şokundayim. Bi anne kızına nasıl böyle şiddet gösterebilir ? Yüzüne bakasim gelmiyor ama anne..Kafam hala çok acıyor

Darp raporu alıp şikayetçi olun. Kanunlara aykırı davranmış, sonuçlarına katlansın. Akraba olmak kanunlar karşısında muafiyet sağlamıyor. Doğurdu diye fiziksel veya psikolojik şiddet uygulama hakkı yok.

Söylenecek çok şey var da burası yeri değil ! O nasıl bir anne ki yumruk atmış ??!!! Hatan ne olursa olsun sonucu yumruk (ŞİDDET ) olmamalı ! Yumruk atacak kadar ne yaşadınız Allah aşkına ?

Darp raporu alıp şikayetçi olun. Kanunlara aykırı davranmış, sonuçlarına katlansın. Akraba olmak kanunlar karşısında muafiyet sağlamıyor. Doğurdu diye fiziksel veya psikolojik şiddet uygulama hakkı yok.
Kafama vurması çok zoruma gitti o kadar çok canım yandı ki. Anne demek gelmiyor içimden

Her konuda görüşleri onaylansin istiyor artık normal olduğunu düşünmüyorum onun
Tamam orasını anladım da sorun neydi? Konu neydi ki sen kabul etmedin de bu duruma geldiniz ? Ayrıca o senin annen elbette haddi aşmamak lazım yorum yaparken ama kusura bakma yumruk atan birisi zaten normal olamaz :/

Haklısınız.

Akraba olmak ayricalik saglamak bir yana sucun agirlasmasina sebep oluyor pek cok durumda..

Tamam orasını anladım da sorun neydi? Konu neydi ki sen kabul etmedin de bu duruma geldiniz ? Ayrıca o senin annen elbette haddi aşmamak lazım yorum yaparken ama kusura bakma yumruk atan birisi zaten normal olamaz :/
Genel olarak anlasamıyoruz deyim o sürekli beni birseyler için suçluyor işte ona bi yerde şunu demişim sürekli birseyler. Normal biri değil yüzüne bakmak istemiyorum

Onu dinlemek şiddeti hakli yapar mı?
Tam anlayamadınız sanırım ya da okumadınız.. annenizin yaptığını asla onaylamıyorum.. yazdım zaten.. sadece neden bu kadar gözü döndü bi de onu dinlemek lazım.. çünkü size noldu diye defalarca sorulmuş siz ısrarla anlatmıyorsunuz.. başka ne düşğnebilirim ki???

Valla ben olsam aylarca yillarca kuserdim.ne demek yumrukla kafana vurmak.
Kuculen arkamdan terlik firlatirdi oda hep karavana olurdu;) ama bu yastaki birine el kalkarmi bilemedim.

Genel olarak anlasamıyoruz deyim o sürekli beni birseyler için suçluyor işte ona bi yerde şunu demişim sürekli birseyler. Normal biri değil yüzüne bakmak istemiyorum
Konuya tam adapte olamıyorum çünkü konunun içeriğini bilmiyorum. Annenin yaptığı bastan sona yanlış ! Ama senin de tavrın çok önemli yanı hangi konu neden bu duruma getirdi bilmek isterdim şahsen? Yani senin de neye onay vermediğini ya da bugün olan dayak olayının aslını bilmek sana daha kolay bir yol göstermeye yardımcı olur. Yol yordam değilse sadece içini dökmek ise amaç ne diyeyim Allah kolaylık versin. Ortadaki sorunun kaynağını bilmediğim için annene cok fazla bisey diyemiyorum . Ama önemli bir not olarak da kalsın NE OLURSA OLSUN annenin yaptığı yanlış en fazla bunu diyebilirim

Tam anlayamadınız sanırım ya da okumadınız.. annenizin yaptığını asla onaylamıyorum.. yazdım zaten.. sadece neden bu kadar gözü döndü bi de onu dinlemek lazım.. çünkü size noldu diye defalarca sorulmuş siz ısrarla anlatmıyorsunuz.. başka ne düşğnebilirim ki???
Belli bi olay yokki anlatayım aynı konular hep. Atıyorum bi konuda ona katilmasam parlıyor ağlıyor. Evde habire huzursuzluk var zaten. Hani şöyle bir olay var diyemiyorum birikmesi diyelim

Back
X