- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Annemle kavga ettik gündüz. Kafama yumruklarla vurdu hala şokundayim. Bi anne kızına nasıl böyle şiddet gösterebilir ? Yüzüne bakasim gelmiyor ama anne..Kafam hala çok acıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21. Hiç birsey den memnun olmuyor görüşlerini onaylamadim diyeKaç yaşındasınız? Kavga konusu neydi?
Annemle kavga ettik gündüz. Kafama yumruklarla vurdu hala şokundayim. Bi anne kızına nasıl böyle şiddet gösterebilir ? Yüzüne bakasim gelmiyor ama anne..Kafam hala çok acıyor
Ondan nefret ediyorum suan bu duyguyu yaşamakta çok acı veriyor. Anlasamamak konuşurum ama anlamazGit konuş kırıldığını çocuk olmadığını onun yaptığını asla unutmayacagını söyle
Kafama vurması çok zoruma gitti o kadar çok canım yandı ki. Anne demek gelmiyor içimdenDarp raporu alıp şikayetçi olun. Kanunlara aykırı davranmış, sonuçlarına katlansın. Akraba olmak kanunlar karşısında muafiyet sağlamıyor. Doğurdu diye fiziksel veya psikolojik şiddet uygulama hakkı yok.
Her konuda görüşleri onaylansin istiyor artık normal olduğunu düşünmüyorum onunSöylenecek çok şey var da burası yeri değil ! O nasıl bir anne ki yumruk atmış ??!!! Hatan ne olursa olsun sonucu yumruk (ŞİDDET ) olmamalı ! Yumruk atacak kadar ne yaşadınız Allah aşkına ?
Tamam orasını anladım da sorun neydi? Konu neydi ki sen kabul etmedin de bu duruma geldiniz ? Ayrıca o senin annen elbette haddi aşmamak lazım yorum yaparken ama kusura bakma yumruk atan birisi zaten normal olamaz :/Her konuda görüşleri onaylansin istiyor artık normal olduğunu düşünmüyorum onun
Darp raporu alıp şikayetçi olun. Kanunlara aykırı davranmış, sonuçlarına katlansın. Akraba olmak kanunlar karşısında muafiyet sağlamıyor. Doğurdu diye fiziksel veya psikolojik şiddet uygulama hakkı yok.
Onu dinlemek şiddeti hakli yapar mı?Annenizin yaptığını asla onaylamıyorum.. ama bi de ondan dinlemek lazım.. nedense öyle bi his geldi bana
Genel olarak anlasamıyoruz deyim o sürekli beni birseyler için suçluyor işte ona bi yerde şunu demişim sürekli birseyler. Normal biri değil yüzüne bakmak istemiyorumTamam orasını anladım da sorun neydi? Konu neydi ki sen kabul etmedin de bu duruma geldiniz ? Ayrıca o senin annen elbette haddi aşmamak lazım yorum yaparken ama kusura bakma yumruk atan birisi zaten normal olamaz :/
Tam anlayamadınız sanırım ya da okumadınız.. annenizin yaptığını asla onaylamıyorum.. yazdım zaten.. sadece neden bu kadar gözü döndü bi de onu dinlemek lazım.. çünkü size noldu diye defalarca sorulmuş siz ısrarla anlatmıyorsunuz.. başka ne düşğnebilirim ki???Onu dinlemek şiddeti hakli yapar mı?
Konuya tam adapte olamıyorum çünkü konunun içeriğini bilmiyorum. Annenin yaptığı bastan sona yanlış ! Ama senin de tavrın çok önemli yanı hangi konu neden bu duruma getirdi bilmek isterdim şahsen? Yani senin de neye onay vermediğini ya da bugün olan dayak olayının aslını bilmek sana daha kolay bir yol göstermeye yardımcı olur. Yol yordam değilse sadece içini dökmek ise amaç ne diyeyim Allah kolaylık versin. Ortadaki sorunun kaynağını bilmediğim için annene cok fazla bisey diyemiyorum . Ama önemli bir not olarak da kalsın NE OLURSA OLSUN annenin yaptığı yanlış en fazla bunu diyebilirimGenel olarak anlasamıyoruz deyim o sürekli beni birseyler için suçluyor işte ona bi yerde şunu demişim sürekli birseyler. Normal biri değil yüzüne bakmak istemiyorum
Belli bi olay yokki anlatayım aynı konular hep. Atıyorum bi konuda ona katilmasam parlıyor ağlıyor. Evde habire huzursuzluk var zaten. Hani şöyle bir olay var diyemiyorum birikmesi diyelimTam anlayamadınız sanırım ya da okumadınız.. annenizin yaptığını asla onaylamıyorum.. yazdım zaten.. sadece neden bu kadar gözü döndü bi de onu dinlemek lazım.. çünkü size noldu diye defalarca sorulmuş siz ısrarla anlatmıyorsunuz.. başka ne düşğnebilirim ki???