- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
umarım devlet çocuklarını elinden alır, kocan terkeder, sap gibi ortada kalırsın.Olay cikarmak istemiyorym sadece oglum kodkdum diye uyandi uyumadi uzuluyolar sonunun ne oldugunu bilmedeigum yola adim atamiyorym ki can8m ben simdi yuzumun resmini cekio drive diye bi programa kaydettim elimde ztn esimin ses kayitlari ve erkek arkadasiyla kari paslasmalarida var flasch diskte bunuda aticam oraya
Darp raporu alın, evden uzaklaştırılsın istiyorum şeklinde ifade verirseniz 1 ay ile 6 ay arası uzaklaştırma alır. Eve gelemez rahatsız edici mesaj dahi atamaz. Darp raporundan haberi olsa ne olur sonuçta boşanmayacakmısınız. Darp raporu alıp bide maddi manevi boşanma davası açın görsün kadına şiddet uygulamayıDayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsam
Böyle bi suç için içeri atmıyorlar merak etmeyinGunduz bir sekilde cikarim evden yarin bos evde polise gidecegim fakat bu alman polisi beni bu halde goryrse onu tutuklayip direk iceride atabilirler 2 coxugumuzu elimizden alirlar diye korkuyorum
Alman polisi mi dediniz. Orada usul nasıl bilmiyorum pardon Türkiye içindi yazdıklarımBöyle bi suç için içeri atmıyorlar merak etmeyin
Burda derdimizi anlatiyoruz birbirimize fikir vererek destek olmak istiyoruz platform acikcasi cok guzel ama benim yasadiklarimdan dolayi ne yaptigimi ne yapacagimi bilemiyor olmam esimin bana yaptiklarina ragmen evvime cocuklarima ve esimi geri eskisi gibi olmasi icin cabaliyo olmam bazi insanlarin gereksizce acimasizca beni elestirmesine izin verecegim anlamina gelmiyorki bence insanlarin tavrina bir bakin evliligini kurtarmak istiyorsa yasadiklarina ragmen 1 sans gerck bi sans vermek adinda isyanla bi msj yaziyorsa buraya ona gore yorumlar gelmeli genel anlamda guzel yorumlar ama bazilari gerckden sinirlari asiyor bende zordayim esimin babasi bana guven beni bekle dedi suan ucakdalar yarin buyuk ihtimalle gorusecegiz konuyu tartisacagiz bende surekli boyle bisiyi kabul edecek degilim ama iyice isler raydan ilk defa ckdi bu denli buyuk olmamisdi beni merak eden arkadaslarin iyi niyetine guzel yuregine tsk ediyorum suan biraz daha iyiyim sizlerle iki cift laf edip konusmak fikir alisverisi iyi geliyor umarim derdimi anlatabilmisimdir sivri dilli olmaya gerek yok biz kadinlar birbirimize destek olmamiz lazim ve sunuda unutmayalim ki benim le tamamen ayni durumu yasamayan bendeki psikolojiyi anlayamaz onun icin kirici olmak yerine yapici olmayi denerseniz yada beni gormezden gelirseniz sizde sinir olmazsiniz bende bunca derdim arasinda bide byle yorumlara takilmak zorunda kalmam saygilar iyi aksamlar kizlar
Ooo grilim sinirler ziplamis sakin kadindin sen yawumarım devlet çocuklarını elinden alır, kocan terkeder, sap gibi ortada kalırsın.
hala kocasını affedip 3. çocuğu yapacak. kararı bu.
çocuklarını bile düşünmeyen psikopat ana baba elinde, olan çocuklara oluyor.
olabilir valla.Ooo grilim sinirler ziplamis sakin kadindin sen yawbence dalga geciyor buraya konu acip arada gidip fondoten tavsiyesi falan vermis
Bir uye vardi 3 cocuk vardi Almanyada yasiyordu yanlis hatirlamiyorsam ondada aldatma veya siddet vardi cocuklari guya Tr ye kacirmisti ama kendi kacmak icin degil adami kendine mecbur birakmak icin falan filan oda bole milleti koltuktan sandalyeden hoplatirdi sinirden sonra patladi
Buda bir yerde patlar muhtemelen
çok acı çektiğin belli canım.Olay cikarmak istemiyorym sadece oglum kodkdum diye uyandi uyumadi uzuluyolar sonunun ne oldugunu bilmedeigum yola adim atamiyorym ki can8m ben simdi yuzumun resmini cekio drive diye bi programa kaydettim elimde ztn esimin ses kayitlari ve erkek arkadasiyla kari paslasmalarida var flasch diskte bunuda aticam oraya
Ömrümüzü yiyen haticeydi oOoo grilim sinirler ziplamis sakin kadindin sen yawbence dalga geciyor buraya konu acip arada gidip fondoten tavsiyesi falan vermis
Bir uye vardi 3 cocuk vardi Almanyada yasiyordu yanlis hatirlamiyorsam ondada aldatma veya siddet vardi cocuklari guya Tr ye kacirmisti ama kendi kacmak icin degil adami kendine mecbur birakmak icin falan filan oda bole milleti koltuktan sandalyeden hoplatirdi sinirden sonra patladi
Buda bir yerde patlar muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?