1,5 senedir seni aldatıyor, öldüresiye dövüyor ve sen;
Ailesine "boşanma isteğini" ileteceksin.Direk avukata gidip işlemleri başlatmak varken?
Neyse saygılarımla demeyi unutma bari ailesine
Gunduz bir sekilde cikarim evden yarin bos evde polise gidecegim fakat bu alman polisi beni bu halde goryrse onu tutuklayip direk iceride atabilirler 2 coxugumuzu elimizden alirlar diye korkuyorum
Gunduz bir sekilde cikarim evden yarin bos evde polise gidecegim fakat bu alman polisi beni bu halde goryrse onu tutuklayip direk iceride atabilirler 2 coxugumuzu elimizden alirlar diye korkuyorum
Cunku ailesinin gelip "yapmayin etmeyin" demesini bekliyor. Affedecek cunku.
Bu ulkeye has bi yasa çıkarılmalı..Eşini döven koca enaz 6 ay hapis yatmalı..
Darp raporu yeterli olmalı.
Çok guzel anlatmıssın agzına saglıkkGülüm bu yaşta yaşadıkların çok ağır şeyler inan çok üzüldüm keşke elden birşey gelse ama malesef ki sana akıl vermekten başka yapila bilinecek birşey yok.bence ilk iş alman bir avukat bul kendine,belki boylelikle 1 - 0 önde başlarsın hem eşinle hemde çocukların vekaleti için başlayacağın hukuksal işlemlere.bu saatten sonra bu adam değişmez hem aldatma hem dayak var.daha çok gencsin senin önünde daha ne güzel gunler vardır eminim.suan sana dünya boş ve zor geliyor olabilir ama zaman herseyin ilacı.sabırlı ve sakin olman gerekiyor.sen bir kadınsın içindeki o gücü bul ve ortaya çıkar eminim o güç içinde biryerlerde.kimseye muhtaç degilsin sen yeterki iste.pusma pısırık olma kendinden ödün verme.o adam seni istemiyormu nolmuş yani istemezse istemesin dunyanin sonu degil sende cocuklarinda çok degerlisiniz kendine ona göre davran.çocukların ve sen birbirinize yetersiniz.umarim herşey gönlünce olur.allaha emanet ol gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?