Dayakta yedigime gore kirilacak ne kalbim ne kemigim kaldi

1,5 senedir seni aldatıyor, öldüresiye dövüyor ve sen;
Ailesine "boşanma isteğini" ileteceksin.Direk avukata gidip işlemleri başlatmak varken?
Neyse saygılarımla demeyi unutma bari ailesine

Cunku ailesinin gelip "yapmayin etmeyin" demesini bekliyor. Affedecek cunku.
 
Gunduz bir sekilde cikarim evden yarin bos evde polise gidecegim fakat bu alman polisi beni bu halde goryrse onu tutuklayip direk iceride atabilirler 2 coxugumuzu elimizden alirlar diye korkuyorum


Bende almanyada yasiyorum hic birsey olmaz, cocuklarini almazlar evden. Kocani evden uzaklastirirlar. Hic korkma. Doktora git, rapor al.
 
Kanım dondu
Gidecek yeriniz yok mu? Bi hastaneye gidip darp raporu alın evde ölümünüzü mı bekliyorsunuz?
Ailesi de gelse ne çözecekler ki oğluşu değerlidir sonuçta.
 
Gunduz bir sekilde cikarim evden yarin bos evde polise gidecegim fakat bu alman polisi beni bu halde goryrse onu tutuklayip direk iceride atabilirler 2 coxugumuzu elimizden alirlar diye korkuyorum

Hapise atsınlar işte pes yahu daha ne istiyorsun? Çocukları almazlar elinden.
 
eski konular da sıkıntılı yaknız. Kadın da nırmal değil benden söylemesi. Bu kocayı bırakmaz.
 
Size daha önce de boşanmak zorundasiniz demistim. Evet kolay degil ama cocuklariniz ve kendi sagliginiz icin yapmak zorundasiniz. Bu isi uzattikca zarar goren siz ve cocuklariniz olacaksiniz. O pislik adam sizi dövmeye ve aldatmaya devam edecek. Onun keyfi yerinde ona olan birsey yok. Insan saygin bir varliktir kimse bunlari haketmez. Kendinizi bu duruma dusurmeyin. Inanin baska bir hayat, cocuklarinizla birlikte huzurlu bir ömür gecirmek mümkün buna inanin lütfen.
 
ne oldu karakola gitti mi konu sahibi
 
Sonuc ne oldu ?
O pislik ailesi gelince bi aydinlanma mi yasicak dur ya hakikaten ben neden dovuyorum bu kadini tuh kaka mi dicek ?
Konu sahibi aklini basina topla
Kurtul
 
Allahım sen idrak gücü ver bu insanlara ve size de tabi
niye katlandınızzzz bunca zamannn
 
Bu ulkeye has bi yasa çıkarılmalı..Eşini döven koca enaz 6 ay hapis yatmalı..
Darp raporu yeterli olmalı.
 
Bu ulkeye has bi yasa çıkarılmalı..Eşini döven koca enaz 6 ay hapis yatmalı..
Darp raporu yeterli olmalı.

Kendisi almanyada yaşıyor. Orda kadını dövmek yasak ve hapis cezası veriyorlar. Kadın da bunun bilincinde ve eşimi hapse atarlar diye endişe ediyor.
 
Darp raporu alın ki ispat edesiniz.Allah yardımcınız olsun aldatma durumu varsa telefonları dahil hepsi araştırılır.
 
Medeniyetin beşiğinde yaşanılan çelişkiye bak!
Kaburga kırılır ama koca içeri atılmasın diye dert ederler. Allah o çocukların yüzüne baksın inşallah. Yoksa bazı kadınlar için üzülmek zaman kaybı..
 
Gülüm bu yaşta yaşadıkların çok ağır şeyler inan çok üzüldüm keşke elden birşey gelse ama malesef ki sana akıl vermekten başka yapila bilinecek birşey yok.bence ilk iş alman bir avukat bul kendine,belki boylelikle 1 - 0 önde başlarsın hem eşinle hemde çocukların vekaleti için başlayacağın hukuksal işlemlere.bu saatten sonra bu adam değişmez hem aldatma hem dayak var.daha çok gencsin senin önünde daha ne güzel gunler vardır eminim.suan sana dünya boş ve zor geliyor olabilir ama zaman herseyin ilacı.sabırlı ve sakin olman gerekiyor.sen bir kadınsın içindeki o gücü bul ve ortaya çıkar eminim o güç içinde biryerlerde.kimseye muhtaç degilsin sen yeterki iste.pusma pısırık olma kendinden ödün verme.o adam seni istemiyormu nolmuş yani istemezse istemesin dunyanin sonu degil sende cocuklarinda çok degerlisiniz kendine ona göre davran.çocukların ve sen birbirinize yetersiniz.umarim herşey gönlünce olur.allaha emanet ol gülüm.
 
Oranin kurallari hukuku nedir blmiyorum ama,akil var mantik var. Siddet varsa da,siz de siddet magdurusunuz.. gel de beni bi dov demediniz ya adama. Cocuklari bu yuzden almazlar heralde.. esas ort bas edilirse siz de saklamaya calisiyor konumuna dusersiniz,cocuklara zarar vermis olursunuz iyice..
 
Çok guzel anlatmıssın agzına saglıkk
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…