Evet bunuda yasadim sonunda yarin aileside geliyor muhakkak gelecekler konusacagiz ve bosanmak istedimi belirticem burnum sisti gozlerim sisti kizarikliktan morluga dogru gidiyo nefes alamiyorum kaburgama tekme atti kanlar icinde kaldim hala bogazluyordu beni sona dusa sokdu yikadi yari bayginlik gecirdum saat 1 bucuk sulariydi ve dayak yeme sebebim esim cocuklqra bakmaya cikinca beni 1 bucuk sendir aldattigu icin guvensizligimden telini karistiriken yakalamasi.
Yuhh diyesim geldi..Kendisi almanyada yaşıyor. Orda kadını dövmek yasak ve hapis cezası veriyorlar. Kadın da bunun bilincinde ve eşimi hapse atarlar diye endişe ediyor.
Yuhh diyesim geldi..
En son 15:17de girmiş neden cevap yazamadığını gerçekten merak ettim.Kadının da psikolojik sorunları var bence bir konusunda çocukların gözü önünde kafasında tel kırdı,dağıttı kendini dövdü.. yani yazdıklarına göre öyle..
Bence kendisinde de sorun var...
Hanimefendi onceside varmisVardir mutlaka canim ama ben bilmiyorum ki eger cocuklari alirsa devlet bir daha gostermez bana esim demisd8 cok bagirma senin yuzunden coxuklari alacaklar dusman cok sikayet edecekler dedi
Kadının da psikolojik sorunları var bence bir konusunda çocukların gözü önünde kafasında tel kırdı,dağıttı kendini dövdü.. yani yazdıklarına göre öyle..
Bence kendisinde de sorun var...
Sanırım bunları yaşayan insanların psikolojisi o kadar değişiyor ki, içindeyken yaşadıklarının ne kadar büyük olduğunu anlayamıyorlar. Allah yardımcınız olsun ne diyim, ben burda böyle konulara yazıyorum yazıyorum, sonra bakıyorum ki kocişleri ile yine canciğer olmuşlar, oyüzden size diyeceğim tek şey inşallah gözünüz açılır da biran önce kendinizi bu durumdan kurtarırsınızEvet bunuda yasadim sonunda yarin aileside geliyor muhakkak gelecekler konusacagiz ve bosanmak istedimi belirticem burnum sisti gozlerim sisti kizarikliktan morluga dogru gidiyo nefes alamiyorum kaburgama tekme atti kanlar icinde kaldim hala bogazluyordu beni sona dusa sokdu yikadi yari bayginlik gecirdum saat 1 bucuk sulariydi ve dayak yeme sebebim esim cocuklqra bakmaya cikinca beni 1 bucuk sendir aldattigu icin guvensizligimden telini karistiriken yakalamasi.
Elleri kirilsin insallahhhh...Evet bunuda yasadim sonunda yarin aileside geliyor muhakkak gelecekler konusacagiz ve bosanmak istedimi belirticem burnum sisti gozlerim sisti kizarikliktan morluga dogru gidiyo nefes alamiyorum kaburgama tekme atti kanlar icinde kaldim hala bogazluyordu beni sona dusa sokdu yikadi yari bayginlik gecirdum saat 1 bucuk sulariydi ve dayak yeme sebebim esim cocuklqra bakmaya cikinca beni 1 bucuk sendir aldattigu icin guvensizligimden telini karistiriken yakalamasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?