dayanabilmek çok zor hayata devam etmek nasıl olur...

ylnzlk07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
2
0
86
Antalya
merhaba arkadaşlar ben daha yeni kaydoldum yazılarınızı okuyordum ama hiç yazmamıştım ve anlatmak istedim belki biraz rahatlarım diye ben 2005 yılında delice aşık oldum ve aşkımı askere gönderdim çok arbedeler sonunda askerliği bitti v döndü ardından biz nişanlandık ama o kadar bağlandık ki delice bi sevda oldu bizimkisi çok sevdim ve bi o kadarda sevildim 2007 yılında evlendik herşey çok güzeldi, biraz kayınvalide sorunları hariç ama aşkımdan hiç koymadı bana bu sorunlar 2,5 aylık evliydikki hamile olduğumu öğrendik çok sevindik deli dolu bi aşktı bizimkisi evden işe gidince bile özlerdik birbirimizi eve dönünce sanki yıllarca ayrı kalmış gibi sarılırdık ki 9,5 aylık evliyken yani oğluma 7,5 aylık hamileyken eşimin elekrik çarpması sonucu hayatını kaybettiğini öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı oğlum için ayakta kalmak zorunda kaldım ama hala yaşamak bile denilmez benimkine eimden bi maaşım yok oğluma bakacak kimse yok bi mesleğim yok babamdan başka kimsem yok o kadar yalnızım ki ne yapacağımı bilemiyorum hayat çok zor gelio özelliklede aşkımın canımın yokluğu onu hala ÇOK SEVİYORUM birini çok severken bir başkasıyla yapabilirmi insan bir başkasını mutlu edebilirmi? (((((((((((((((((senağlama

hala onu çok sevdiğini yenisi ile birlikte olmanın sebebinin maddi imkansızlıklar olduğunu hissetirmez mutlu edebilirsin. bu süreçte sen ne kadar mutlu olabilirsin ve ne kadar bu rolu oynayabilirsin ...bilmiyorumkismile

öncelikle allah rahmet eylesin canim..

senağlama oyy allah kimsenin basina vermesin..sevdiklerinden ayri koymasin insallah..
cok zor olsa gerek..üzüldüm dogrusu..

Onu unutamiyacaksin elbette..yerini doldurmakta mümkün olmayacaktir belki..
ama emin ol ki yine Sevip sevilebilirsin.. kopman gerekiyor gecmisinden her nekadar zor olsada..
Yalniz maddi durumuna yardimci olmasi icin karsina cikana evt dersen sorunlar yasanir illaki mutlu olabilecegini pek sanmiyorum..ama seni sen oldugun icin seven..evladinada babalik edebilecek biri olduguna inandigin kisiyle niye mutlu olamiyasinki?

başın sağolsun...Allah yaardımcın olsun...Allah vermesin yarabbim:Saruboceq:

Başın sagolsun gerçekten kötü bir durum ama cocugun için ayakta kalmalısın elbette kendin içinde ama kendi hatrın yoksa cocugunun vardır ne olacagı beli olmuyor Allahın taktiri bu Rabbim sabır versin ne diyim..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…