ben en küçükleriyim benden büyük 5 tane var hepsi evli vede mutsuz. bu evden bu psikolojiden kurtulmak için evlendiler zaten.maybe_ .!.:Baska kardeslerin var mi?
Neden saygı göstermek zorundaaaa!!!! Anne babası oldugu için mi? Anne baba olmak demek şiddeti psikolojik baskıyı normal mi kılıyor. Yaşamadan bilemezsin. Tabi ki saygı kalmıyor. Yorumun da kelalaka. Filmlerde ki çıkan kız. Saçmalık ötesi.Herşeye rağmen ailen hakkında ku kadar nefret dolu olmanı,ağır kelimeler kullanmanı tasvip etmedim.Sevmek saygı göstermek zorunda değilsin diyemeyeceğim,çünkü sevmek saygı göstermek zorundasın.Çünkü Onlar senin ailen.Filmlerde çıkar ya bazen ailesinden utanan,Onları küçümseyen zengin hayata özenen genç kızlar,Onları gördüm sende.Kimbilir ilerde anlayacaksın anne babanın değerini.
Bende bazı üyeleri anlamıyorum.Eşim babama göndermiyor,anneme gitmemi istemiyor deyince O eşleri linç etmek istiyor.Anne babası hakkında böyle düşünene inşallah kurtulursun diyorlar.Peeh.Neden saygı göstermek zorundaaaa!!!! Anne babası oldugu için mi? Anne baba olmak demek şiddeti psikolojik baskıyı normal mi kılıyor. Yaşamadan bilemezsin. Tabi ki saygı kalmıyor. Yorumun da kelalaka. Filmlerde ki çıkan kız. Saçmalık ötesi.
Konuyu algılamak da sıkıntı mı yaşıyorsunuz siz?yorumlarınızı anlamadıgınız konular uzerınden yapmamanız yapmanızdan daha hayırlı.Bende bazı üyeleri anlamıyorum.Eşim babama göndermiyor,anneme gitmemi istemiyor deyince O eşleri linç etmek istiyor.Anne babası hakkında böyle düşünene inşallah kurtulursun diyorlar.Peeh.
Nasıl algıladım,ailesine şu insanlar,yaşadığı eve iğrenç diyen bir insana acısa mıydım.Konuyu algılamak da sıkıntı mı yaşıyorsunuz siz?yorumlarınızı anlamadıgınız konular uzerınden yapmamanız yapmanızdan daha hayırlı.
Demekki ailesi ona neler yasattiki öyle giriyor onları. Diyelim hadi yanlış dusunuyo.ama bunun için bile gene o anlikda olsa birşey olmuş olması gerkki hız bu düşüncelere kapıldı ki zaten hastayım sitede açıklama yapmış. Burada kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok. Düşünceleri hosunuza gitmiyorsa yorum yapmasını olur biter ama yargilayamazsinizda.Nasıl algıladım,ailesine şu insanlar,yaşadığı eve iğrenç diyen bir insana acısa mıydım.
Kolay kolay olumsuz yorum yazmam, yorumlarda olumlu şeyler yazmaya gayret ederim ama anne ve baba konusunda hassasım.Belki o anki ruh haliyle bunları yazmıştır,bilemiyorum .Demekki ailesi ona neler yasattiki öyle giriyor onları. Diyelim hadi yanlış dusunuyo.ama bunun için bile gene o anlikda olsa birşey olmuş olması gerkki hız bu düşüncelere kapıldı ki zaten hastayım sitede açıklama yapmış. Burada kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok. Düşünceleri hosunuza gitmiyorsa yorum yapmasını olur biter ama yargilayamazsinizda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?