dayanacak gücüm kalmadı

the other

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
83
30
3
35
Böyle bir aile ortamında dayandığıma şükrediyorum ve bazende isyana giriyorum.Çocukluğumdan beri beni adam yerine koymamış şu insanlar benden mükemmel bir evlat olmamı bekliyorlar.

Neden bu saatte yazıyorum.çünkü hastayım tekrarlayan enfeksiyonum var Allah kimseye yaşatmasın gecede 6-7 kez lavaboya gidecek kadar bıkmış durumdayım.Asıl sorun bu iğrenç evde tuvalet tamda babamın uyuduğu odanın karşısında ve ben her gidişimde utana sıkıla artık kendimi harap etmiş şekilde o koridora gidiyorum. Niye? çünkü kız çocuğuyum.Utanarak çekinerek baskıyla dayakla büyümüşüm.Karşısında konuşamadığım insan. Öyleki stresten karnıma kramplar giriyor bazen yinede gitmiyorum.Defalarca kirli bırakılan o iğrenç lavaboyada.Nasılsa arkamdan temizlerler diyen zihniyetede lanet olsun.

Bu akşam baba dediğim insan anneme gel sobayı yak dedi annemden normalde herzaman yakar o an hiç halim yok deyince ben gittim yakmaya. babam ordan bağırıyor. Eğer ben senin faturanı yatırıyorsam sende sobamı yakmak zorundasın diye söyledi.para verdiği beslediği bizleri kölesi olarak görüyor.o kadar çok doluyumki şuan yazdıklarım size saçma gelebilir.Akli dengem yerinde
değil.Küçük değilim 26 yaşındayım kpssye hazırlanıyorum ve yıllardır aynı durumun içindeyim.onların pislik kavgalarından beni şahit tutmalarından sonra barışıp bana hiçbirşey olmamış gibi davranmalarından travmalarla geçen çocukluğumdan -ki 9-10 yaşına kadar beni kendi odalarında uyuttular başka oda olduğu halde.türlü şeylere şahit oldum onlardan nefret ediyorum. evlilikten, cinsellikten, aileden bana pişkin pişkin bakan suratlarından, herşeyden ve herkesten..

hayır kpssye hazırlanıyorum. benim zor zamanlarım hiç bitmedi.. psikolojik şiddeti yaşadım. yediğim dayaklar yanlarına kâr kaldı. hepsini unuttular.

Ne denir bilemedim. Öncelikle geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum. Sonrada tabiki kpss'de başarılar diliyorum,dilerim kazanır kurtarırsınız kendinizi. İzin veriliyorsa ve çalışmıyorsanız işe girseniz,evden birazda olsa uzaklaşırsınız,babanızın suratınıda çekmezsiniz.
Anne babanıza diyecek çok şey var ama söylememeyi tercih ederim.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Herşeye rağmen ailen hakkında ku kadar nefret dolu olmanı,ağır kelimeler kullanmanı tasvip etmedim.Sevmek saygı göstermek zorunda değilsin diyemeyeceğim,çünkü sevmek saygı göstermek zorundasın.Çünkü Onlar senin ailen.Filmlerde çıkar ya bazen ailesinden utanan,Onları küçümseyen zengin hayata özenen genç kızlar,Onları gördüm sende.Kimbilir ilerde anlayacaksın anne babanın değerini.

Neden saygı göstermek zorundaaaa!!!! Anne babası oldugu için mi? Anne baba olmak demek şiddeti psikolojik baskıyı normal mi kılıyor. Yaşamadan bilemezsin. Tabi ki saygı kalmıyor. Yorumun da kelalaka. Filmlerde ki çıkan kız. Saçmalık ötesi.

Bende bazı üyeleri anlamıyorum.Eşim babama göndermiyor,anneme gitmemi istemiyor deyince O eşleri linç etmek istiyor.Anne babası hakkında böyle düşünene inşallah kurtulursun diyorlar.Peeh.

Bende bazı üyeleri anlamıyorum.Eşim babama göndermiyor,anneme gitmemi istemiyor deyince O eşleri linç etmek istiyor.Anne babası hakkında böyle düşünene inşallah kurtulursun diyorlar.Peeh.
Konuyu algılamak da sıkıntı mı yaşıyorsunuz siz?yorumlarınızı anlamadıgınız konular uzerınden yapmamanız yapmanızdan daha hayırlı.

Çok üzüldüm okuyunca keşke bir imkanı olsa da destek olabilseydim size... zor eminim bu hayat şimdi ama inan bitecek ve geçecek. ..ailen çok hatalı ve illa da ana baba diye de sevgi kelebeği olman affedici olman gerekmiyor ..Ana baba olmak ehliyet işi gerekli liyakat yoksa olmamalı lar ama işte yapacak birsey yok.
Kendini kurtar ablacim o bataktan...kendin rahatsız hasta olduğun hâlde rahatsız etmekten korkuyorsun bu ne zor ya. ..
Çok çalış ve kurtar kendini. .arada bayramda seyranda gör ve de asla bu psikoloji ile evlenme sakin. ..
Dilerim çok iyi bir puan ve atama alırsın. ..
Seni o kadar iyi anliyorum ki..bir anlatsam....ama şimdi hayatım Cennet. .....
Sabret ve cok mücadele et kendin için!
Sevgiler. ...

INSallah kpss yi kazanırsın kendi ayaklarının uzerinde durup kendine yeni Bi hayat kurarsin.. allah yardimcin olsun

Durumunuza çok üzüldüm. En iyi yol kesinlikle başka bir şehirde yaşama/atanmadan geçiyor. Diğer kardeşleriniz gibi yanlış bir evlilik yapmamanızı dilerim. Ya da gerçekten çok iyi karakterli biriyle, düzgün bir evlilik yapmayı..

Nasıl algıladım,ailesine şu insanlar,yaşadığı eve iğrenç diyen bir insana acısa mıydım.
Demekki ailesi ona neler yasattiki öyle giriyor onları. Diyelim hadi yanlış dusunuyo.ama bunun için bile gene o anlikda olsa birşey olmuş olması gerkki hız bu düşüncelere kapıldı ki zaten hastayım sitede açıklama yapmış. Burada kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok. Düşünceleri hosunuza gitmiyorsa yorum yapmasını olur biter ama yargilayamazsinizda.

Kolay kolay olumsuz yorum yazmam, yorumlarda olumlu şeyler yazmaya gayret ederim ama anne ve baba konusunda hassasım.Belki o anki ruh haliyle bunları yazmıştır,bilemiyorum .

herkesin aile yaşamı farklı malesef..senden daha kötü durumda olanlarda var iyi durumda olanlarda..
derslerine iyi çalış onlara inat..inşallah kazanırsın..böylece evden uzaklaşırsın biraz..Rabbim yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…