- 21 Ağustos 2022
- 1.901
- 6.451
- 88
- 33
- Konu Sahibi mellykelly
-
Siz mantıklı, emek harcayan ve akıllı bir kadınsınız. Kendinize yazık ediyorsunuz. Annem aynı kocanız gibi olan babamı yıllar sonra boşadı. Kadın o kadar çok şiddet gördü ki, içine ata ata, katlana katlana ne hastalıklar yaşadı. Hala hastane hastane geziyor. Yazık değil mi sizlereDün terapiyi psikolog onunla yalnız yapmak istedi. Ben diğer odadaydim kendini o kadar masumane anlatıyor ki inanamadim. Olayda kendini haklı görüyor o aslında eve gidip tartışmak istemiş disarida değil o yüzden yürü eve diye kolumdan tutmuş eşim onu surukledim şeklinde yorumladı falan diyor. Hiç kötü söz soylememis güya o esnada ( yalan) bu sefer evliliğe olan inancı bitmiş ayrılık görüyormuş bu işin sonunda vs vs. Ailesiyle konuşmuyordu uzun zamandir dün sanirim babasını aradı babası whatsappa storyde canım oğlum yakışıklı oğlum diye paylaşımlar yapıyor
Adam terapi alıyor ama bakın konu sahibi ne yazmış. Kendini masum anlatıyor diyor. Sizce adam gerçekleri anlatmazsa bu terapi kaç yılda biter ya da biter mi?Terapi alıyor düzeltmek istiyorsa doğru davranıyorsunuz,buradakilerin çoğu bırak git derler ,onların gazına gelme.Üç ayda git gele başlanacaksa böyle evlilik olmaz.Evden çıkınca dönüşü olmaz bana göre,onun için yolun sonunu görmeden asla evi terketme.
Babanı aramanı da çok yerinde buldum,bazen aile büyüklerinin tepkisi çok işe yarar,yalnız olmadığını anlar.Sadece ona karşı hata yapmış gibi davranma,asla özür dileme.Ona verdiğin şansın sonsuz olmadığını hissettir.
İyi yapmışsın kız aferim ama bozan bu heriften. Bi cacık olmaz valla, ileride şiddet boyut atlayacak üzgünüm. Acı ama gerçek.Kolumdan çektiğini babama söylemedim. Ne olduğunu bile anlatamadım ağladım baba böyle bir şey için seni aradığım için çok üzgünüm ama tahammül edemiyorum artık dedim.
Ben de bu şekilde düşünüyorum ama bilmiyorum umudum her geçen gun azalıyor. Dün mesela yüzüme dahi bakmadı evin icindeTerapi alıyor düzeltmek istiyorsa doğru davranıyorsunuz,buradakilerin çoğu bırak git derler ,onların gazına gelme.Üç ayda git gele başlanacaksa böyle evlilik olmaz.Evden çıkınca dönüşü olmaz bana göre,onun için yolun sonunu görmeden asla evi terketme.
Babanı aramanı da çok yerinde buldum,bazen aile büyüklerinin tepkisi çok işe yarar,yalnız olmadığını anlar.Sadece ona karşı hata yapmış gibi davranma,asla özür dileme.Ona verdiğin şansın sonsuz olmadığını hissettir.
O yalandan terapi de çocuğu yapana kadar. 3 aylık evlilikte kadını tutacak başka şey olmadığından gidiyor o terapiye.Adam terapi alıyor ama bakın konu sahibi ne yazmış. Kendini masum anlatıyor diyor. Sizce adam gerçekleri anlatmazsa bu terapi kaç yılda biter ya da biter mi?
IYiki bir baban var. Iyiki aramissin. Kiymetini bil.Evet okudunuz. Yine kıskançlık yine kavga yine rezillik. Sokağın ortasında kolumdan tutmalar bagirmalar öfke krizleri gecirmeler. Herkesin bize bakması. Dayanamadım babamı aradım ağlayarak eşim de yanımdaydı. Babam eşimle yarım saat konuştu. Muhtemelen kızdı . Kızımı tasiyabilecegini düşünerek sana emanet ettim falan demiş. Sokakta tartisilmaz ne konusacaksaniz evde konuşun falan demiş. Senin kızın seni ağlayarak arasa ne yaparsın vs vs. Biraz da tehditvari konuşmuş. Eşim arayamam zannediyordu beti benzi atti konuşurken. Ama beni çaresiz hissettirdi. Başka çarem yoktu onu sakinlestirecek. Üç aylık evlilikte olanlar bunlar. Bundan sonrası ne getirecek hiç bilmiyorum. Babamı aramış olmam onun için her seyi bitirmiş öyle söylüyor
Evet çok şükür. Daha sonrasında beni aradı bu sürecin seni yipratmasina izin verme tek isteğim o falan dedi. Psikologuna devam etsin ya duzelecek ya düzelecek dedi bı sure böyle gidin bakalım dediIYiki bir baban var. Iyiki aramissin. Kiymetini bil.
Öyle bir aşağılık kompleksi var ki babamın kızımı taşıyabil cümlesini bile erkeklik gururuna saldırı olarak algılıyor. Eşimin bir hayatı var ailesi var saygınlığı var çevresi var beni yanına yakistirmiyor kendimi degistirmemi istiyor ben o döngüye uyum sağladığımda benden çok memnun vs vs böyle şeyler anlattı psikolagaO yalandan terapi de çocuğu yapana kadar. 3 aylık evlilikte kadını tutacak başka şey olmadığından gidiyor o terapiye.
Bakın eşimi seviyorum onun da bana hala sevgisi var biliyorum. Daha henüz dört ay bile olmadı. Bu şekilde aniden kestirip atmak kendime eşime aileme yapacağım bı kötülük olur. İyi hissedemem ileride. Elimden geleni yapmış olmak istiyorumSiz mantıklı, emek harcayan ve akıllı bir kadınsınız. Kendinize yazık ediyorsunuz. Annem aynı kocanız gibi olan babamı yıllar sonra boşadı. Kadın o kadar çok şiddet gördü ki, içine ata ata, katlana katlana ne hastalıklar yaşadı. Hala hastane hastane geziyor. Yazık değil mi sizlere
Arkanizda dag gibi bir babaniz oldugu, yalniz olmadiginizi anlasin. Ne o kolundam cekmeler, allah korusun yarin döver de bu. Bir de herseyi bitirdin diyor utanmadan. Kendisi bagirirken kolundan cekerken iyidi? Sikintiyi o yaptigi halde size atiyor sucu. Yqpmasaymis da babani aramasaymissin. Bazen onlara siginmak iyi olur. Basibos olmadiginizi anlasin ve kendini belki toparlar ama zannetmiyorum. Balik bastan kokarmis. Bence cocuk yapmayin. Saygi bitince toparlamasi cok zorEvet çok şükür. Daha sonrasında beni aradı bu sürecin seni yipratmasina izin verme tek isteğim o falan dedi. Psikologuna devam etsin ya duzelecek ya düzelecek dedi bı sure böyle gidin bakalım dedi
Merak etmeyin değil psikolog, kahvehanedeki dayı bile eşinizin kelimelerinden neyin ne olduğunu anlar. Burda da konu açanlar oluyor, konulara yazanlar oluyor, farkında olmadan öyle detaylar veriyorlar ki kişilik yapıları hakkında, biz çekip çıkarınca suçlu oluyoruz. :) O ana kadar haklı görüyordu kendini, normal görüyordu, etrafında zaten höst lan sen napıyosun diyen olmamış, herkese yedirmiş, burda yüzüne çarpılınca bi şaşırıyor, şaşkınlık geçince kudurmaya başlıyor ahahah. Ama psikolog kadınlar kulübü değil, zbamm diye yüzüne vurmaz. Bırak kandırdığını sansın şimdilik. :)Öyle bir aşağılık kompleksi var ki babamın kızımı taşıyabil cümlesini bile erkeklik gururuna saldırı olarak algılıyor. Eşimin bir hayatı var ailesi var saygınlığı var çevresi var beni yanına yakistirmiyor kendimi degistirmemi istiyor ben o döngüye uyum sağladığımda benden çok memnun vs vs böyle şeyler anlattı psikolaga
Çocuk şuan Allah korusun dediğim ve uzak kaldığım bir şey. Bilerek kaçınıyorum başından beri. Zamanında su yaptıklarını babam görse bilse beni bu evden alır bir daha yüzümü göstermez demiştim. Dün seansda bunu anlatıyor böyle demişti diye. Onun ön ayağını yaptı sonunda falan diyor. Psikolog ile wp uzerinden konuşmaları okudum çok kırılmış incinmiş insanlarin yüzüne bakamiyormus ciddi manada boşanmayı düşünüyormuş şaka gibi ama gercekArkanizda dag gibi bir babaniz oldugu, yalniz olmadiginizi anlasin. Ne o kolundam cekmeler, allah korusun yarin döver de bu. Bir de herseyi bitirdin diyor utanmadan. Kendisi bagirirken kolundan cekerken iyidi? Sikintiyi o yaptigi halde size atiyor sucu. Yqpmasaymis da babani aramasaymissin. Bazen onlara siginmak iyi olur. Basibos olmadiginizi anlasin ve kendini belki toparlar ama zannetmiyorum. Balik bastan kokarmis. Bence cocuk yapmayin. Saygi bitince toparlamasi cok zor
Konuşmaları duyunca psikolaga süreci yazdım. Şöyle bir huy edindim unutma potansiyelim var olayın sıcaklığı ile yaşananları söylenenleri telefonumun not kısmına yazmaya başladım. Yazdıklarımı direkt psikolaga attım . Kendini masum anlatıyor fakat durum bu şeklinde. Babamı arama sebebim biraz da ondan. Burada ikimizinde kimsesi yok onun bu davranışlarına napiyosun sen diyecek engel olacak kimse de yok. Terapi süreci bu şekilde aklıma geldi zaten. Birileri sen yanlış yapıyorsun desin istedim. Dediğim gibi düzeltti o hataları fakat hala hala hala bazı şeyleri normal sanıyor kendinde hak görüyor o sebeple bana eziyetlerini fark etsin diye en sonunda çaresizce babamı aramak zorunda kaldimMerak etmeyin değil psikolog, kahvehanedeki dayı bile eşinizin kelimelerinden neyin ne olduğunu anlar. Burda da konu açanlar oluyor, konulara yazanlar oluyor, farkında olmadan öyle detaylar veriyorlar ki kişilik yapıları hakkında, biz çekip çıkarınca suçlu oluyoruz. :) O ana kadar haklı görüyordu kendini, normal görüyordu, etrafında zaten höst lan sen napıyosun diyen olmamış, herkese yedirmiş, burda yüzüne çarpılınca bi şaşırıyor, şaşkınlık geçince kudurmaya başlıyor ahahah. Ama psikolog kadınlar kulübü değil, zbamm diye yüzüne vurmaz. Bırak kandırdığını sansın şimdilik. :)
Genel itibariyle iş ortamimdan rahatsız aylardır süren kavgaların sebebi bu. Patronundan kıskanıyor. Patronumla yedi yirmi dört iletişim halinde olmam randevularini düzenlemem lazım. Ne zaman cagirirsa hazırca işte olmam lazım. Buna adapte olamadı. Basbaya adamdan kıskanıyor. Kendimi yüksekte gördüğümü düşünüyor. Diyorum ya aşağılık kompleksi. Bu süreçte hicbirseyden memnun olmadığımi düşünüyor. Ben basit trip atıyorum zannederken o aslında bunları ciddi algılamış hep. Ondan memnun olmadığimi düşünmus. Bunları da dün bu şekilde lanse etti psikolaga inanamadimSeni kıskanıyor mu anlamadım kavganın sebebi nedir?
Böyle bu kadar kavga edecek ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?