- Konu Sahibi mellykelly
-
Önceki konunuzda da henüz 2 aylık evliyim deyip boşan diyenlere o kadar kolay mı boşan demek diye çemkirdiniz. Vurmalı kırmalı kavga edince komşularınız bile şikayet etti de polislik olmayın diye sustunuz. Siz devamlı kavga ediyorsunuz belli ki ömür boyu anlaşamayacaksınız. Evlilikte bir şeyler yitirilmeye başlandığı zaman terapiste falan gidilir, acaba hangimiz nerede hata yapıyor düzeltebilir miyiz diye tekrar denenir. Siz daha ilk aydan başlamışsınız anlaşamamaya tedaviye.Daha henüz dört ay bile olmadı. Bu şekilde aniden kestirip atmak kendime eşime aileme yapacağım bı kötülük olur.
Unutma potansiyelinizin yanında inanma potansiyeliniz de var. Burda bile az umutlandırıcı mesaj atan olunca gözünüzün parladığını burdan görüyorum. Hani kocasının ona mok gibi davranmasını herkeslerden saklayıp, sonra boşanmak istiyorum dediğinde herkes tarafından "Aaa neden ki Necati çok iyi adamdı." tepkisi aldığında kafası karışanlar var ya, sizde de o potansiyel var. Sadece eşinizin herkesin içinde hırpalaması sıkıntı olmuş.Konuşmaları duyunca psikolaga süreci yazdım. Şöyle bir huy edindim unutma potansiyelim var olayın sıcaklığı ile yaşananları söylenenleri telefonumun not kısmına yazmaya başladım. Yazdıklarımı direkt psikolaga attım . Kendini masum anlatıyor fakat durum bu şeklinde. Babamı arama sebebim biraz da ondan. Burada ikimizinde kimsesi yok onun bu davranışlarına napiyosun sen diyecek engel olacak kimse de yok. Terapi süreci bu şekilde aklıma geldi zaten. Birileri sen yanlış yapıyorsun desin istedim. Dediğim gibi düzeltti o hataları fakat hala hala hala bazı şeyleri normal sanıyor kendinde hak görüyor o sebeple bana eziyetlerini fark etsin diye en sonunda çaresizce babamı aramak zorunda kaldim
Peki tam olarak ne tavsiye edersiniz bana ne yapayım. Üç aylık evliliği gözüm kapalı sonlandirayim mi. Sonlanacaksa sonlanacak zaten. Anlasmali boşanma için bile bir sene beklemek gerek diye biliyorumÖnceki konunuzda da henüz 2 aylık evliyim deyip boşan diyenlere o kadar kolay mı boşan demek diye çemkirdiniz. Vurmalı kırmalı kavga edince komşularınız bile şikayet etti de polislik olmayın diye sustunuz. Siz devamlı kavga ediyorsunuz belli ki ömür boyu anlaşamayacaksınız. Evlilikte bir şeyler yitirilmeye başlandığı zaman terapiste falan gidilir, acaba hangimiz nerede hata yapıyor düzeltebilir miyiz diye tekrar denenir. Siz daha ilk aydan başlamışsınız anlaşamamaya tedaviye.
Babanızı arayıp şikayet ettiniz, sonra?? Tıpış tıpış adamın yanına döndünüz. Kendinizi kandırıyorsunuz terapiyle %80'i düzeldi diye. İşyerinde sokakta neredeyse saç saça baş başa kavga edince rahatlıyor demek ki eşiniz.
Bahaneler sıralamaya devam edin, adam ağzınızı burnunuzu da kırsa belli ki bırakmayacaksınız. Bari babanızı arayıp rahatsız etmeyin.
Yok 3 çocukla öldürülesiye dövülüp kapıya atılınca sonlandırırsınız ya ne acele ediyorsunuz? Şu an çekişmeli açıp anlaşmalıya dönebiliyor sonra, sanki öyle olmasa şıpp diye anlaşacak da kocanız, 1 yılın dolmasını beklemek kaldı bi. Çocuk yapın bence, babanız sahip çıktığına göre babamın kalbi var üzülür ondan boşanamıyom deme şansınız da kalmadı.Peki tam olarak ne tavsiye edersiniz bana ne yapayım. Üç aylık evliliği gözüm kapalı sonlandirayim mi. Sonlanacaksa sonlanacak zaten. Anlasmali boşanma için bile bir sene beklemek gerek diye biliyorum
Sokak ortasında azarlanıp tartaklanıyorsunuz babanızı arayıp şikayet ediyorsunuz. Yine kavga ediyorsunuz işyerindeki arkadaşını arayıp sakinleştirin diyorsunuz. Hep başkalarından bekliyorsunuz. Çok basit, daha 3 ayda böyleyse bu adam benim ömrümü çürütür başımı yakar diyeceksiniz. Bir gün elinde kalırım yazık değil mi bana, ailem beni bunun için mi büyüttü diyeceksiniz. Çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum, bu muameleyi kendime yakıştıramıyorum diyeceksiniz. Sevmek sevilmek mutlu olmak, aile kurmak için bu adamla evlendim ama daha ilk aydan psikolojik şiddet uyguluyor, yolun başındayken kurtulmam lazım diyeceksiniz. Zararın neresinden dönsem kardır diyeceksiniz.Peki tam olarak ne tavsiye edersiniz bana ne yapayım. Üç aylık evliliği gözüm kapalı sonlandirayim mi. Sonlanacaksa sonlanacak zaten. Anlasmali boşanma için bile bir sene beklemek gerek diye biliyorum
İki tatlı sözüne kanıp Hamile kalmayın mesela . Böyle ezik tipler karakter ve duruşuyla kendine bağlayamayacağı için hamile bırakarak akıllarınca kendilerine mecbur ederler. İyi korunun.Peki tam olarak ne tavsiye edersiniz bana ne yapayım. Üç aylık evliliği gözüm kapalı sonlandirayim mi. Sonlanacaksa sonlanacak zaten. Anlasmali boşanma için bile bir sene beklemek gerek diye biliyorum
Çok bebek istiyor bana habire bebek videoları atıyor bebeğe soğuk olduğumu görünce sinirleniyor belki de gerçekten niyeti o ama kararlıyım kesinlikleİki tatlı sözüne kanıp Hamile kalmayın mesela . Böyle ezik tipler karakter ve duruşuyla kendine bağlayamayacağı için hamile bırakarak akıllarınca kendilerine mecbur ederler. İyi korunun.
Altınlar şuan evde. Araba planımız vardı fakat Ocak gibi. Dün birden ilan sahibi birini aradı cumartesi geleceğim bakacağım arabaya falan diyor. Korktum açıkçası onu daha da azdirmadan altınları muhafaza etsem? Nasıl yapacağım?Sokak ortasında azarlanıp tartaklanıyorsunuz babanızı arayıp şikayet ediyorsunuz. Yine kavga ediyorsunuz işyerindeki arkadaşını arayıp sakinleştirin diyorsunuz. Hep başkalarından bekliyorsunuz. Çok basit, daha 3 ayda böyleyse bu adam benim ömrümü çürütür başımı yakar diyeceksiniz. Bir gün elinde kalırım yazık değil mi bana, ailem beni bunun için mi büyüttü diyeceksiniz. Çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum, bu muameleyi kendime yakıştıramıyorum diyeceksiniz. Sevmek sevilmek mutlu olmak, aile kurmak için bu adamla evlendim ama daha ilk aydan psikolojik şiddet uyguluyor, yolun başındayken kurtulmam lazım diyeceksiniz. Zararın neresinden dönsem kardır diyeceksiniz.
Anlaşmalı boşanmak için aynı evde kalmanıza gerek yok, altınlarınızı kurtarın çalışıyorsunuz kendinize 1+1 ev tutun taşının. Çoluk çocuk yok, nafaka velayet problemi yok kangren başlamadan kesin atın.
Kendisi gitsin tutsun ayrı ev ben neden gideyim evimdenSokak ortasında azarlanıp tartaklanıyorsunuz babanızı arayıp şikayet ediyorsunuz. Yine kavga ediyorsunuz işyerindeki arkadaşını arayıp sakinleştirin diyorsunuz. Hep başkalarından bekliyorsunuz. Çok basit, daha 3 ayda böyleyse bu adam benim ömrümü çürütür başımı yakar diyeceksiniz. Bir gün elinde kalırım yazık değil mi bana, ailem beni bunun için mi büyüttü diyeceksiniz. Çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum, bu muameleyi kendime yakıştıramıyorum diyeceksiniz. Sevmek sevilmek mutlu olmak, aile kurmak için bu adamla evlendim ama daha ilk aydan psikolojik şiddet uyguluyor, yolun başındayken kurtulmam lazım diyeceksiniz. Zararın neresinden dönsem kardır diyeceksiniz.
Anlaşmalı boşanmak için aynı evde kalmanıza gerek yok, altınlarınızı kurtarın çalışıyorsunuz kendinize 1+1 ev tutun taşının. Çoluk çocuk yok, nafaka velayet problemi yok kangren başlamadan kesin atın.
Adam rahatsız bence.Genel itibariyle iş ortamimdan rahatsız aylardır süren kavgaların sebebi bu. Patronundan kıskanıyor. Patronumla yedi yirmi dört iletişim halinde olmam randevularini düzenlemem lazım. Ne zaman cagirirsa hazırca işte olmam lazım. Buna adapte olamadı. Basbaya adamdan kıskanıyor. Kendimi yüksekte gördüğümü düşünüyor. Diyorum ya aşağılık kompleksi. Bu süreçte hicbirseyden memnun olmadığımi düşünüyor. Ben basit trip atıyorum zannederken o aslında bunları ciddi algılamış hep. Ondan memnun olmadığimi düşünmus. Bunları da dün bu şekilde lanse etti psikolaga inanamadim
Bu hataya dusmeyin lütfen . Çocuk asla geri dönülemez bir yola sokar sizi .Çok bebek istiyor bana habire bebek videoları atıyor bebeğe soğuk olduğumu görünce sinirleniyor belki de gerçekten niyeti o ama kararlıyım kesinlikle
Bu tabi ki sizin için en mükemmel çözüm ama ya yanaşmazsa? Bir B planınız olsun kenarda.Kendisi gitsin tutsun ayrı ev ben neden gideyim evimden
Aman diyeyim. Bu tipler başı bağlansın diye çocuk ister bir de.Çok bebek istiyor bana habire bebek videoları atıyor bebeğe soğuk olduğumu görünce sinirleniyor belki de gerçekten niyeti o ama kararlıyım kesinlikle
Ben başka bı kurumda olsam sorun olmayacakmış. Tanıştığımız ilk zamanlar başka birimdeydim hakikatten iş yüzünden tartismazdik hiç. Ne zamanki yeni birime geçtim tartışmalar bilenmeler kıskançlıklar basladiAdam rahatsız bence.
Senin çalışan bir kadın olduğunu biliyordu başta değil mi?
Bu neyin tantanasi .
Adamın karekteru bu.
Bence yol yakınken yol ver en azından tehdit et .
Insan olsun biraz bu nedir ya sana yazik
Valla ben evden git noktasına gelirsem bu da sen git derse babam erkek kardeşim gelir onu hastanelik eder evden def eder. O kadar kolay değil o islerBu tabi ki sizin için en mükemmel çözüm ama ya yanaşmazsa? Bir B planınız olsun kenarda.
Sana herhangi bir rahatsız etme minoldu niye taktı bu kadar bu .Ben başka bı kurumda olsam sorun olmayacakmış. Tanıştığımız ilk zamanlar başka birimdeydim hakikatten iş yüzünden tartismazdik hiç. Ne zamanki yeni birime geçtim tartışmalar bilenmeler kıskançlıklar basladi
Bu birimde yükselme şansınız daha mı yüksek? Daha mı fazla göz önündesiniz?Ben başka bı kurumda olsam sorun olmayacakmış. Tanıştığımız ilk zamanlar başka birimdeydim hakikatten iş yüzünden tartismazdik hiç. Ne zamanki yeni birime geçtim tartışmalar bilenmeler kıskançlıklar basladi
Kurumdaki en göz önünde birim diyebilirim. Kurumun amirinin dibindeyim. Aynı zamanda eşinin de amiri bu kişi. Sürekli insanlarla muhatabim sürekli randevu kosturuyorum eşimse girişte normal bı memur. Aslında ben de onun kurumundayim normalde fakat tırmalaya tirmalaya insan iliskilerimi geliştire geliştire buralara geldim. Biz nisanliyken bu birime gectimBu birimde yükselme şansınız daha mı yüksek? Daha mı fazla göz önündesiniz?
*EşiminKurumdaki en göz önünde birim diyebilirim. Kurumun amirinin dibindeyim. Aynı zamanda eşinin de amiri bu kişi. Sürekli insanlarla muhatabim sürekli randevu kosturuyorum eşimse girişte normal bı memur. Aslında ben de onun kurumundayim normalde fakat tırmalaya tirmalaya insan iliskilerimi geliştire geliştire buralara geldim. Biz nisanliyken bu birime gectim
Kendinden daha iyi bir yerde daha kabiliyetli olmanız onu dellendiriyor, ne siz amire ne amirin size bayıldığını düşündüğünden değil.Kurumdaki en göz önünde birim diyebilirim. Kurumun amirinin dibindeyim. Aynı zamanda eşinin de amiri bu kişi. Sürekli insanlarla muhatabim sürekli randevu kosturuyorum eşimse girişte normal bı memur. Aslında ben de onun kurumundayim normalde fakat tırmalaya tirmalaya insan iliskilerimi geliştire geliştire buralara geldim. Biz nisanliyken bu birime gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?