- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 103
- 28
- Konu Sahibi mellykelly
-
Amir ve eşi her sıkıntıma koştu ailemle tanışıyorlar. Bunu da yediremiyor psikologun dediğine göre . Eşime benden başka bir erkek nasıl el uzatır psikolojisi var ve gururuna dokunuyor tabiri caizse dediKendinden daha iyi bir yerde daha kabiliyetli olmanız onu dellendiriyor, ne siz amire ne amirin size bayıldığını düşündüğünden değil.
O da var tabi, yetersiz hissediyor, sanırım atanmış memursunuz elini kolunu bağlayan o, özelde olsanız napar eder el çektirirdi işten güçten, bir lokma bi hırka işine gelirse derdi.Amir ve eşi her sıkıntıma koştu ailemle tanışıyorlar. Bunu da yediremiyor psikologun dediğine göre . Eşime benden başka bir erkek nasıl el uzatır psikolojisi var ve gururuna dokunuyor tabiri caizse dedi
Sizinle gurur duyacağına ayağınızdan aşağı çekiyor. Kıskançlık var evet ama eşiniz olması nedeniyle değil, haset iş arkadaşı vasfıyla kıskanıyor. Hiç ama hiç boşuna uğraşmayın. Huzursuzluk çıkarmaya devam ederse ya siz ya o işinizden olacaksınız. Bu adam anca sizi işinizden ederse rahatlar. Mevkiiniz maaşınız düşsün önemli değil, egosu tatmin olsun yeter. Böyle bir insanla gram ilerlenmez.tırmalaya tirmalaya insan iliskilerimi geliştire geliştire buralara geldim.
Şimdi yanıma geldi seninle ve ailenle konuşacak hiçbir şeyim yok. Kararımı psikolog hanım sana söyler özür dilerim dedi ve gitti. İnanamıyorum hala benAdam hasta önce bunu" gerçek" anlamda idrak edin.
Adam elinin altında duracak,ne isterse onu yapacak tamamen kocaya bağımlı,çevresinde herkesten kopuk sadece kocasının olduğu bir dünyası olan bir kadın istiyor.Calısan bir kadınla evlenip istediği şekle çevirmek onun için en büyük başarı olacak. İstediği kadar terapi alsın bir şekilde sizi istediği kadına çevirme derdinde oyalama, ikna,manipüle,aşk sözcükleri, cezalandırma, şiddet bunun için her yolu deniycek asla vaz gecmiyecek.Siz de oturup "ayyy hemen boşaninca ne olacak? Seviyorum pişman olmak istemiyorum düzelecek "diye bekleyin bakalım.Bu işin sonunda kim kimi değiştiriyor??????
İşte siz aşkınız için mücadele eden olun adam bildiğini okuyor .Bu bile manipüle tekniği oturup insan gibi konuşmak yerine topu psikolağa atmış .Tek derdi sizi muallakta bırakmak.Bu saatten sonra net olun,yalvarmak, ağlamak,size hiç bir şey kazandırmayacak.Bu adamla geleceğiniz olduğu yanılgısı sadece sizi ateşe atar .....Şimdi yanıma geldi seninle ve ailenle konuşacak hiçbir şeyim yok. Kararımı psikolog hanım sana söyler özür dilerim dedi ve gitti. İnanamıyorum hala ben
Ne yapacaksınız bir gün geçirdi sinir krizinde sizi öldürmesini bekleyip sonra namus cinayetiydi demesini mi bekleyeceksiniz ?Peki tam olarak ne tavsiye edersiniz bana ne yapayım. Üç aylık evliliği gözüm kapalı sonlandirayim mi. Sonlanacaksa sonlanacak zaten. Anlasmali boşanma için bile bir sene beklemek gerek diye biliyorum
Evet, etrafına gösterecek "Neydi ne oldu, havasından geçilmeyen kadındı şimdi sümsüğün tekine döndü, ben adamı böyle yaparım." diye cakasını satacak. Zavallı egosunu tatmin etme peşinde, avcılık dürtüsüne teslim olmuş, konu sahibi de garibim seviyor ama kendine hakim olamıyor sanıyor. Seven insan destekler, sevdiği daha iyi olsun diye didinir, ayağının altına atıp ezmeye kalkmaz; alt edilecek bir düşman, kafese atılacak bir canlı olarak görmez. Seven sevdiğini başının üstünde taşır, onurlandırır, sokak ortalarında hırpalamaz.Adam hasta önce bunu" gerçek" anlamda idrak edin.
Adam elinin altında duracak,ne isterse onu yapacak tamamen kocaya bağımlı,çevresinde herkesten kopuk sadece kocasının olduğu bir dünyası olan bir kadın istiyor.Calısan bir kadınla evlenip istediği şekle çevirmek onun için en büyük başarı olacak. İstediği kadar terapi alsın bir şekilde sizi istediği kadına çevirme derdinde oyalama, ikna,manipüle,aşk sözcükleri, cezalandırma, şiddet bunun için her yolu deniycek asla vaz gecmiyecek.Siz de oturup "ayyy hemen boşaninca ne olacak? Seviyorum pişman olmak istemiyorum düzelecek "diye bekleyin bakalım.Bu işin sonunda kim kimi değiştiriyor??????
Biz dışardan baktığımız için o kadar net görüyoruz ki?Evet, etrafına gösterecek "Neydi ne oldu, havasından geçilmeyen kadındı şimdi sümsüğün tekine döndü, ben adamı böyle yaparım." diye cakasını satacak. Zavallı egosunu tatmin etme peşinde, avcılık dürtüsüne teslim olmuş, konu sahibi de garibim seviyor ama kendine hakim olamıyor sanıyor. Seven insan destekler, sevdiği daha iyi olsun diye didinir, ayağının altına atıp ezmeye kalkmaz; alt edilecek bir düşman, kafese atılacak bir canlı olarak görmez.
Muallakta bırakınca eline ne geçecek. Yalvarıp ağlamıyorum tutuyorum kendimi. Çünkü ben babamı arayarak bir yanlış yaptıysam o da bizi yanlışa sürükledi. Manipülasyon olduğunu sanmıyorum baya netti tavrı. Yüzüme dahi bakmadı başı daima önde eğik. Bilmiyorum bundan sonraki sureciİşte siz aşkınız için mücadele eden olun adam bildiğini okuyor .Bu bile manipüle tekniği oturup insan gibi konuşmak yerine topu psikolağa atmış .Tek derdi sizi muallakta bırakmak.Bu saatten sonra net olun,yalvarmak, ağlamak,size hiç bir şey kazandırmayacak.Bu adamla geleceğiniz olduğu yanılgısı sadece sizi ateşe atar .....
Her şerde bir hayır vardır. Babanızı aramak durumunuzu fark etmenize bahane olmuş, inceldiği yerden kopsun. Adamın düzelmesi imkansız. İş ortamında sizi rakip görüyor başarınızı kıskanıyor, bu nasıl aşılır ki? Aynı yastığa baş koyduğun, eş seçtiğin insan senin tökezlemeni düşmeni istiyor. Hani sevdiğimiz bir şey bozulur, tamirci de bunun her tarafı dökülüyor tamir ettireceğinize gidin yenisini alın der ya, aynen öyle evliliğiniz.Muallakta bırakınca eline ne geçecek. Yalvarıp ağlamıyorum tutuyorum kendimi. Çünkü ben babamı arayarak bir yanlış yaptıysam o da bizi yanlışa sürükledi. Manipülasyon olduğunu sanmıyorum baya netti tavrı. Yüzüme dahi bakmadı başı daima önde eğik. Bilmiyorum bundan sonraki sureci
Başından beri hep sınavlara yönlendirdi beni. Şu sinava hazırlanan buna gir yükselelim beraber. Ama davranislariyla örtüşmüyor yaptığı anlamakta güçlük çekiyorumHer şerde bir hayır vardır. Babanızı aramak durumunuzu fark etmenize bahane olmuş, inceldiği yerden kopsun. Adamın düzelmesi imkansız. İş ortamında sizi rakip görüyor başarınızı kıskanıyor, bu nasıl aşılır ki? Aynı yastığa baş koyduğun, eş seçtiğin insan senin tökezlemeni düşmeni istiyor. Hani sevdiğimiz bir şey bozulur, tamirci de bunun her tarafı dökülüyor tamir ettireceğinize gidin yenisini alın der ya, aynen öyle evliliğiniz.
"Beraber"Şu sinava hazırlanan buna gir yükselelim beraber.
Anahtarı getirir misin demek için aradım. Ayakkabıya koyacağım dedi. Sonrasında mesaj atmış aynı şu şekilde. Anahtar ayakkabının içinde bir daha beni arama"Beraber"
Demek ki kendisi yerinde sayınca beraber olmuyor o iş. Önce kendisi yükselecek, sonra da siz yamacına bir alt pozisyonuna yükseleceksiniz. Aferin sana, başarınla seninle gurur duyuyorum iyi ki yükseldin der beraber yükselmek isteyen eş.
Üç aylık evlilikte gelinen nokta böyle de olmamalı yaa. Nişanlı veya sevgiliyken bu öküzler gerçekten tanınamıyor mu, evlenince erkeğin malı mı olunuyor, bu nasıl bir anlayış? Bir kızın sorununu annesine, babasına bildirmesi gayet doğal. Şiddet uygulanmış hem de sokakta.Eşim arayamam zannediyordu beti benzi atti konuşurken. Ama beni çaresiz hissettirdi. Başka çarem yoktu onu sakinlestirecek. Üç aylık evlilikte olanlar bunlar. Bundan sonrası ne getirecek hiç bilmiyorum. Babamı aramış olmam onun için her seyi bitirmiş öyle söylüyor
Bunu kestiremeyecek kadar cocukÜç aylık evlilikte gelinen nokta böyle de olmamalı yaa. Nişanlı veya sevgiliyken bu öküzler gerçekten tanınamıyor mu, evlenince erkeğin malı mı olunuyor, bu nasıl bir anlayış? Bir kızın sorununu annesine, babasına bildirmesi gayet doğal. Şiddet uygulanmış hem de sokakta.
Bakmasın,asla hata yaptığını söyleme,kendi hata yaptığını afedersin eşek gibi anlayacak.Sen olması gerekeni yapmışsın,adım atacak düzelecek olan o.Düzelmezse tabiki çekmeyeceksin ama hiç mücadele etmeden de hadi bana eyvallah olmaz.Ben de bu şekilde düşünüyorum ama bilmiyorum umudum her geçen gun azalıyor. Dün mesela yüzüme dahi bakmadı evin icinde
İStediği kadar kendini masum anlatsın;işinin ehli,insan sarrafı bir psikologsa eğer ,karşısındaki kırk takla atsa da ne mal olduğunu anlıyorlar emin olun.Adam terapi alıyor ama bakın konu sahibi ne yazmış. Kendini masum anlatıyor diyor. Sizce adam gerçekleri anlatmazsa bu terapi kaç yılda biter ya da biter mi?
kararı avukat mı söyleyecekmişŞimdi yanıma geldi seninle ve ailenle konuşacak hiçbir şeyim yok. Kararımı psikolog hanım sana söyler özür dilerim dedi ve gitti. İnanamıyorum hala ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?