• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıcam söylicem

Anneoluncaanladim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
830
326
73
34
Yazmadan duramadım. iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Gecen gun arkadasım diyor ki "ayyy kocam essek gibi yardım edecek her ise ben evimin prensesiydim " tamam bacım da bizim esimiz yardım etmiyo diye biz çöpde miydik :)Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Kuzenim hergun bir konuyla geliyor karsima tek basına kk maşallah :) oğlan yatak odasını siz almicakmi mısınız demis. Bizim çingene de hemen kavga çıkarmış "benim gibi kızı aliyo daha yatak odasi istiyo ben bu adamla bi ômur nasıl geçirecek"diye şeytan diyo ara cocuğu kac kurtar kendini de :))) Durumun olur en iyisini yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)

Son düzenleme:
Yazmadan duramadım. Burada okuduğum iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side bazı arkadaşların ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Ya herkes Çırağanda evlenecek degil ya tamam durun yok da kardeşim niye isi cirkeflige vuruyosun. Durumun olur en iyi yerde yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)

:32::32::32: :)))))))))))))))))))))))))

Keşke içinizden geçenleri bir derdim vara değilde ilgili bölüme yazsaydınız böylelikle insanlara cevap hakkı doğmamış olurdu sizde içinizden geçenleri söyleyip rahatlamış olurdunuz. Şimdi ben dahil diğer arkadaşlarında aklından geçen eminimki "ee ne yapalım ? Ne dememizi bekliyosun " dur.

Yazmadan duramadım. Burada okuduğum iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side bazı arkadaşların ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Ya herkes Çırağanda evlenecek degil ya tamam durun yok da kardeşim niye isi cirkeflige vuruyosun. Durumun olur en iyi yerde yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Biz 4 kardeşiz. 1 abim 2 ablam var bunu duymak istemeyebilirsin ama bende babamın prensesiyim :9: O da benim herşeyimmm :16:

Keşke içinizden geçenleri bir derdim vara değilde ilgili bölüme yazsaydınız böylelikle insanlara cevap hakkı doğmamış olurdu sizde içinizden geçenleri söyleyip rahatlamış olurdunuz. Şimdi ben dahil diğer arkadaşlarında aklından geçen eminimki "ee ne yapalım ? Ne dememizi bekliyosun " dur.

Yeni oldugum icin bi tek burayı biliyorum :) bide bu konular en cok burda geçtiğinden okuyanlardan yapanlar varsa belki bu gözle bakarlar da artık şunları söylemezler diye umuyorum :) benim derdim de bu diyelim

Biz 4 kardeşiz. 1 abim 2 ablam var bunu duymak istemeyebilirsin ama bende babamın prensesiyim :9: O da benim herşeyimmm :16:

Iste bende bunu diyorum zaten erken babasının prensesi. Yani simdi kız diyor ki "oldu canım nikah yapacakmisiz sadece ben babamin prensesiyim oyle bikah falan olmaz" dediği zaman bende diyorum ki e durumu olmayıp nikahla evlenen babasının prensesi degil mı nedir bu kaf dagında gezmeler

Iste bende bunu diyorum zaten erken babasının prensesi. Yani simdi kız diyor ki "oldu canım nikah yapacakmisiz sadece ben babamin prensesiyim oyle bikah falan olmaz" dediği zaman bende diyorum ki e durumu olmayıp nikahla evlenen babasının prensesi degil mı nedir bu kaf dagında gezmeler
Keşke o yazıyı yazan kişinin konusuna yazsaydınız düşüncelerinizi..

niye söylemesinler ki anlamadım... ben şimdiye kadar böyle söylemlerde bulunmasamda kendilerini öyle ifade edenleride açıkçası çok normal karşılıyorum... demek kendilerini öyle görüyorlar... öyle mutlu oluyorlar... herkesin her söylediğine karışacaksak buradan ohoooo kimse bişey söylemesin yazmasın o zaman.. artık herkesin ne söyleyeceğini kontrol eder hale geldik... cıkssss olmamış bu konu :))

Keşke o yazıyı yazan kişinin konusuna yazsaydınız düşüncelerinizi..

Belli bi kisi degil ki yetişmeye çalışıyorum yetişemiyorum hanımlara :) o yüzden toplu olarak yazdım düşüncemi :) gercekten belli bi şahsa yazmadım zaten belli bi kisiye yazacak kadar da tanımıyorum kimseyi burda. Aslında sadee burda degil arkadaslarım da bunu söyleyince aynı tepkiyi veriyorum. Tepki patlaması yani bu

1.ben babamin prensesi degilim babami sevmem muhtemelen o da beni sevmez
2. Dugunum bile olmadan bosaniyorum

Hayatim daha moktan olsaymis nolurmus daha acaba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazı insanlar sevgi pıtırcığıdır, mutluluk topudur :27: Bunu belli etmeye de bayılırlar. Ama bence o tür insanların geneli aslında mutluymuş rolü yapıyor :31:
Aslında hayatları hiç de göründüğü gibi değildir :ssz:

Back
X