• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıcam söylicem

niye söylemesinler ki anlamadım... ben şimdiye kadar böyle söylemlerde bulunmasamda kendilerini öyle ifade edenleride açıkçası çok normal karşılıyorum... demek kendilerini öyle görüyorlar... öyle mutlu oluyorlar... herkesin her söylediğine karışacaksak buradan ohoooo kimse bişey söylemesin yazmasın o zaman.. artık herkesin ne söyleyeceğini kontrol eder hale geldik... cıkssss olmamış bu konu :))

Aslında benim kızdığım su. Hanım konuya yazıyor diyor ki iste atıyorum "erkek tarafı yemekli dugun yapamazmış oldu canım ben babamin prensesiyim bi kere.." Bunu duyunca Deliriyorum e bacım o zaman yemekli dugun yapmayan babasının prensesi degil mı. Ben icinde ukte kalmis bi kadının bunu okuyup üzülme ihtimaline sinir oluyorum. Yoksa sıradan bi konuda babasına sevgisini anlatırken falan bunu söyleyebilir bi degil benim
Sorunum

şimdi konu bdv ye açılmış konu ile alakalı yorum yapmak gerek ama ne desem bilemedim ki :27:ne babamın prensesiyim ne anamın bir kızıyım öyle yazanlar varmı ya hiç dikkat etmemişim oyy konu sahibi sen söyledin rahatladında dert beni aldı şimdi :27::27:

1.ben babamin prensesi degilim babami sevmem muhtemelen o da beni sevmez
2. Dugunum bile olmadan bosaniyorum

Hayatim daha moktan olsaymis nolurmus daha acaba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle düşünmeyin lütfen mutlaka sever babanız sizi :( hem belki boşanmak size hayatınızda cok guzel kapılar acar hi ? Cok sevdigim bi laf vardır "hayatım alt üst oldu diye üzülme
Belki altı üstünden daha güzeldir "

Bir de mesela eşiyle derdi olan biri konu aciyo sonra baskalari gelip aaaa benim kocam hic öyle bisey yapmaz benim kocam bitanedir diye konu sahibine resmen Caka satiyo bu sahislarida unutmamak lazim tabi:ssz:

onlardan biride benim aaa öle deme benimkocam şimdi gerçekden bi tanedir öyleki bazen kafasına haydarı indirim ikiye bölmek istiyorum :27:vuraa vuraa çoğaltasım geliyor aşktan:16:

Bende babamın prensesiyim. Aynı zamanda ablamda öyle. Bütün çabası bizim mutlu olmamız. Ama buna rağmen düğün yapmıcam nikahla evlenicem çünkü düğüne verilen para bana gereksiz geliyor. Ne yani nikahla evlenince ben artık babamın prensesi olmayacak mıyım?? :)

şimdi konu bdv ye açılmış konu ile alakalı yorum yapmak gerek ama ne desem bilemedim ki :27:ne babamın prensesiyim ne anamın bir kızıyım öyle yazanlar varmı ya hiç dikkat etmemişim oyy konu sahibi sen söyledin rahatladında dert beni aldı şimdi :27::27:

Hahahahha valla benden cikti dert :)) arkadaslarımdan da duyuyorum
Ya algıda secicilik olmus olabilir :)) hayır yani ben bu dertlerle Ugrasamam ben babamin prensesiyim yani :))))))))

Bende babamın prensesiyim. Aynı zamanda ablamda öyle. Bütün çabası bizim mutlu olmamız. Ama buna rağmen düğün yapmıcam nikahla evlenicem çünkü düğüne verilen para bana gereksiz geliyor. Ne yani nikahla evlenince ben artık babamın prensesi olmayacak mıyım?? :)

Iste aynen bu sizi
Bas prenses ilan ediyorum
Gahahhahahha :)

Hahahahha valla benden cikti dert :)) arkadaslarımdan da duyuyorum
Ya algıda secicilik olmus olabilir :)) hayır yani ben bu dertlerle Ugrasamam ben babamin prensesiyim yani :))))))))

:27:anneoluncaanladım doğru söyle canınmı sıkıldı konu açıyımmı dedin yoksa harbiden bunları kafaya takdınmı ya:27:

Bir de mesela eşiyle derdi olan biri konu aciyo sonra baskalari gelip aaaa benim kocam hic öyle bisey yapmaz benim kocam bitanedir diye konu sahibine resmen Caka satiyo bu sahislarida unutmamak lazim tabi:ssz:

bunun degisik degisik versiyonlari var, bir konu okumustum iste kiz görünüsünden memnun degildi, yorumlarda biz güzeliz de ne oldu, cok güzelim ama bahtim kara :27: gibi, bazi insanlar kendini övmeyi cok seviyor sanal alemde bile

Iyi söyledim valla :) iste demek istedigim bu insanlar bişeyin en iyisini yapamıyor diye prenses Yada çöp cocuk olmuyor ki

Herkes babasının prensesidir. Kimi baba vardır bunu belli eder, kimi baba vardır belli edemez. Düğünde yapsa, nikahta yapsa her kadın prensestir. Eğer ki nikahla prensesliği elinden alınacağını düşünüyosa Sabancının torunuyla evlensin bi zahmet :))

:27:anneoluncaanladım doğru söyle canınmı sıkıldı konu açıyımmı dedin yoksa harbiden bunları kafaya takdınmı ya:27:

Vallahi taktım. Aslında olay soyle gelişti. Arkadaşımla konustum eşi evin işine yardım etmiyormuş. "Ay canım ne demek ya essek gibi yardım edecek ben evimin prensesiydim yaaaaniii "dedi. Bende sinir oldum dedim ki ilahi x benim koca da yardım etmiyo ben prenses degil miymisim acaba. Sora burda da bunlar yerde görünce gicik oldum. Benim zoruma giden baskasının da zoruna gitmiştor belki diye actım konuyu :)

Back
X