• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıcam söylicem

hiç dikkat etmemiştim,bu cümleye
ama düşündüğümde evet çok gereksiz bi cümle
sen prensessinde,başkası ne peki?
her insan özeldir...

Vallahi taktım. Aslında olay soyle gelişti. Arkadaşımla konustum eşi evin işine yardım etmiyormuş. "Ay canım ne demek ya essek gibi yardım edecek ben evimin prensesiydim yaaaaniii "dedi. Bende sinir oldum dedim ki ilahi x benim koca da yardım etmiyo ben prenses degil miymisim acaba. Sora burda da bunlar yerde görünce gicik oldum. Benim zoruma giden baskasının da zoruna gitmiştor belki diye actım konuyu :)

ohooo ozaman ben direk sultanım :D ahahaha ayyy kocan sana yardım etmiyomu ayyy çok yazık senin x arkadaşında uçmuş ha işte öyle kızlar baba evinin havasından çıkamıyor kocalarıda öte git dese kül kedisi gibi hisediyolar kendilerini 3 sezonluk dizi yapıyolar burda konu aça açaa :)

bunun degisik degisik versiyonlari var, bir konu okumustum iste kiz görünüsünden memnun degildi, yorumlarda biz güzeliz de ne oldu, cok güzelim ama bahtim kara :27: gibi, bazi insanlar kendini övmeyi cok seviyor sanal alemde bile

Ay evet ya :) oda sinir bozucuymus cidden. Dusunsene sen kendinde degisiklik istiyorsun çirkin buluyorsun. Karşında ki çirkin şansı iyidir bosver ben guzel de ne oluyo diyo falan :))

oooooo canım öyle neler var bir de bana sor .bir dokun bin ah işit o yüzden hiç anlatmıyım:49:

Yazmadan duramadım. Burada okuduğum iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side bazı arkadaşların ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Ya herkes Çırağanda evlenecek degil ya tamam durun yok da kardeşim niye isi cirkeflige vuruyosun. Durumun olur en iyi yerde yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)

Yazmadan duramadım. Burada okuduğum iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side bazı arkadaşların ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Ya herkes Çırağanda evlenecek degil ya tamam durun yok da kardeşim niye isi cirkeflige vuruyosun. Durumun olur en iyi yerde yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)

B'nde neymiş diye üşenmeden okudum :53:ne var bunda ...saçmasapan şeylerı kendinize dert etmişsiniz :26:valla ne yalan soyliyim bende boyle boş konu açtığınız için size gıcık oldum

Prenses muhabbetini bende anlamıyorum, 2 kız kardeşiz ama biz babamın eşşek spalarıyız. :) Bence daha samimi. :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle düşünmeyin lütfen mutlaka sever babanız sizi :( hem belki boşanmak size hayatınızda cok guzel kapılar acar hi ? Cok sevdigim bi laf vardır "hayatım alt üst oldu diye üzülme
Belki altı üstünden daha güzeldir "

Seviyosa da yillardir pek gosterdigini soyleyemicem varsa yoksa justa bagir cagir vs neyse konuyu dagitmiyim ben skintilarimla

Ben daha cok esiyle ilgili problemi olan konularda esini ovenlere kilim

Ay evet ya :) oda sinir bozucuymus cidden. Dusunsene sen kendinde degisiklik istiyorsun çirkin buluyorsun. Karşında ki çirkin şansı iyidir bosver ben guzel de ne oluyo diyo falan :))

aynen öyle, saka gibi ama olan seyler :45:

Yahu okusa nolucak amaç belli zaten:ssz:

oda dogru :) bunlarin gercek versiyonlari daha sinir bozucu, burda yine idare ediyoruz iyi kötü

Back
X