• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıcam söylicem

ben babamın safinazıyımm:1:
babam bana çok mutlu olduğunda safiş diye seslenir :9:

babamda benim yaşlı kurdum :27::27:
ne tuhaf aileyiz ortada ne prenses var ne prens:53:
ohhh söyledim içimde kalmadı:27::27:

Yazmadan duramadım. Burada okuduğum iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side bazı arkadaşların ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Ya herkes Çırağanda evlenecek degil ya tamam durun yok da kardeşim niye isi cirkeflige vuruyosun. Durumun olur en iyi yerde yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)
Nickinin hakkını ver arkadasım; hersey göründüğü gibi değildir bazen

Ooo dert bulacak olsam -üyeler hakkında - neler neler çıkar sonuçta bir sürü farklı insan ve hayatında ifade edemedikleri mi dersin enerjisini atmaya gelen mi dersin
Takma kamki:27:

O neden oluyor söyleyeyim. Ceplerinde 5 kuruş yok, 40-50 bin tl kredi çekiyorlar sırf düğün için. :1: Prenseslik sendromu yüzünden durduk yere borca giriyorlar. E müstahak.

Son düzenleme:
Ne alaka?? Hakkını veriyorum iste. Anneoluncaanladim ki bi cocugun evin prensesi olması icin hayal ettigi herseyin olmasına gerek yok. Bunu sevgiyle alakalı. İmkanla degil. Ve ben bunu anneoluncaanladim anlatabiliyor miyim
Belki bu cümleleri sarfeden insanlar sonsz sevgi ile buyutulduler nerden biliyorsunuz? Hersey maddiyat ya da hizmetçi Dadi demek degil.
Su karnımdki bile babasının prensesi şimdiden. Dolu olan cebi degil kalbi.

Siz cok yanlış gelmissiniz

Belki bu cümleleri sarfeden insanlar sonsz sevgi ile buyutulduler nerden biliyorsunuz? Hersey maddiyat ya da hizmetçi Dadi demek degil.
Su karnımdki bile babasının prensesi şimdiden. Dolu olan cebi degil kalbi.

Siz cok yanlış gelmissiniz

Ben doğru geldim de siz yolu okumadan gelmissiniz. Benim kastettiğim de buydu zaten. Daha once ki yazan arkadaslara da söyledim. Benim kızdığım su tip cümleler. "Ayyy oldu bana yemekli dugun yapmayacakmış bal gibi de yapacak ben evimin prensesiyim" bu tip cümlelere kızıyorum vunun sebebi de su. Ne yani yemekli dugun yapmayan babasının prensesi degil mı. Ben yemekli dugun yapamayan biri olarak bunu okusam üzülürüm. Zoruma gider, iyice bakarsanız konuya zaten dediğimin sizin dediğinizden farklı olmadıgını anlarsınız. Bende bunun sevgiyle maneviyatla olacağını maddiyatsizlik olmayacağını savunuyorum. Anlatabildim mı??

Yazmadan duramadım. Burada okuduğum iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side bazı arkadaşların ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Ya herkes Çırağanda evlenecek degil ya tamam durun yok da kardeşim niye isi cirkeflige vuruyosun. Durumun olur en iyi yerde yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)

1. konu hakkında bir fikrim yok ama 2.si bugün açılan bir konuya yapılmış bir atıf bariz şekilde. Keşke konu açana kadar konu sahibesine bu yorumu iletseydiniz.

1. konu hakkında bir fikrim yok ama 2.si bugün açılan bir konuya yapılmış bir atıf bariz şekilde. Keşke konu açana kadar konu sahibesine bu yorumu iletseydiniz.

O konuya yorumu yazdım zaten. Ama aynı konuyu bi akrabamla da yasıyorum.boyle anlasilacagini bilseydim kuzenimle aramda gecen konuyu yazar oyle konu acardim

Olay birebir aynı olunca acaba mı bile demedim ne yalan söyleyeyim :) Eğer o konu değilse mevzu, kusura bakma yanlış anlamışım ben.

Yok estg. :) o konuya direk yorumumu yapmıştım zaten. Aksam üzeri kuzenim de boyle bi konudan nisanlisiyla tartıştı da iyice kızdım bu kızlara. Neymis mobilyalara bakmışlar ama yatak odasını almamışlar. Oğlanda demis ki onu siz almayacak mısınız. Bizim
Cadalozda basmış cingari cirkef :)))bide bana diyo ki" hem benim gibi kızı aliyo hemde sorun cikariyo" gelde sinirlenme. Zaten yatak odasi alanları zorla verdik :))))

Erkeklerin çoğu anneleri tarafından ''aman oğlum, paşam oğlum'' diye büyütüldükleri için bizim de bir babamız olduğunun farkında olamıyorlar bazen, bizi sahipsiz sanıyor bazı oğlan anaları ve onların çok sevgili oğulları.
Evet farkındalık yaratmak için söylüyorum ben de..
Hem ne var ki yani, insanların asli düşünceleri sizi niye bu kadar rahatsız ediyor anlamadım, söylüyorsam kendime, düğün de istersem kendime ayrıca.
Evet, Çırağan'da yapmak zorunda değiller, ama oğulları için bazı sıkıntılara katlanmak zorundalar.
Burda bir konu açılmıştı geçen, oğlu 2 ay sonra evlenecekken babası 30bin TL'lik araba almıştı kendisine.
Bizim kabullenemediğimiz şeyler sadece kendilerini düşünmeleri..
Siz de bir oğlan annesisiniz galiba, ilerisi için bir sıkıntı kaplamış sizi belli, hiç bir zaman unutmayın, sizin oğlunuz paşaysa, onun sevgilisi de daima bir prenses olacaktır:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkeklerin çoğu anneleri tarafından ''aman oğlum, paşam oğlum'' diye büyütüldükleri için bizim de bir babamız olduğunun farkında olamıyorlar bazen, bizi sahipsiz sanıyor bazı oğlan anaları ve onların çok sevgili oğulları.
Evet farkındalık yaratmak için söylüyorum ben de..
Hem ne var ki yani, insanların asli düşünceleri sizi niye bu kadar rahatsız ediyor anlamadım, söylüyorsam kendime, düğün de istersem kendime ayrıca.
Evet, Çırağan'da yapmak zorunda değiller, ama oğulları için bazı sıkıntılara katlanmak zorundalar.
Burda bir konu açılmıştı geçen, oğlu 2 ay sonra evlenecekken babası 30bin TL'lik araba almıştı kendisine.
Bizim kabullenemediğimiz şeyler sadece kendilerini düşünmeleri..
Siz de bir oğlan annesisiniz galiba, ilerisi için bir sıkıntı kaplamış sizi belli, hiç bir zaman unutmayın, sizin oğlunuz paşaysa, onun sevgilisi de daima bir prenses olacaktır:34:

Allah'a bin şükür kızım var :) ben insanların kucuk görmelerini sevmiyorum. Hic bir kv nin paşam oğlum canım oğlum demesini de savunmadigim icin problem yok :) ben insaların gerçekçi olması taraftarıyım. Durum neye el veriyosa onu yaparsın ve asagida olanı o sekilde küçümsemek beni itiyor.ben yemekli dugun yaptım ablam
nikah yaptı o zamsn ben prensesim ablam degil bu mu. Prenseslik maddiyatla mı oluyor. Ben buna kızıyorum. Hic bir sekilde cimriliği de savunmadigim icin o krediye araba alıp dugun yapmayan tipleri de savunmak zorunda degilim tabii :))

Back
X