- 23 Ağustos 2012
- 51.400
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.352
- 898
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
Yazmadan duramadım. Burada okuduğum iki sey canımı cok sıkıyor resmen sinirleniyorum
1.si bazı arkadaşların "ben evimin bitanecik kızıyim" "ben babamin prensesiyim" ... Bunun gibi seyler söylemeleri. Yani bu hayatta bizim her istediğimiz yapilmiyo diye biz çöpten mı bulunduk. Nedir bu havalar yani. Benim on tane kız kardeşim bile olsa bende özelim Yada her hayalim gerçekleşmemiş bile olsa yine de değerliyim.
2.side bazı arkadaşların ozellikle evlilik konusunda kendi ailesine düşen sorumlulukları yapmayıp karsi tarafı suçlayanlar. Ya herkes Çırağanda evlenecek degil ya tamam durun yok da kardeşim niye isi cirkeflige vuruyosun. Durumun olur en iyi yerde yaparsın herseyi durumun olmaz en mantiklisini en keyifli hale dönüştürürsün. Ha bu arada 10
Tane kiz kardeşim yok. Aşçılarda şoförlere de büyüdüm Nisan'ım düğünüm en iyi sekilde de oldu.yani bunu söylüyorum cunku bende ki bu giciklik kıskançlık degil. Yahu benim de hayal kırıklıklarım oldu ama boyle dünyalar yıkılmış gibi davranmadım
Simdi %90 ininiz bana kizabilrsiniz ama icimde tutamadım. GICIK OLUYORUM oh bee :)

Bravo, icimden gecenleri anlatmissiniz. Bu prenses kompleksli, asiri nazli, tripli kadinlari ceken erkekleri hic mi hic anlamiyorum, ben olsam basar tekmeyi gecerim, burnunu iyice surterim.. Kimse bulunmaz Hint kumasi degil, ne kadin ne erkek kimse vazgecilemez , yeri doldurulamaz degil, biri bunlari bu prenses/prens lere anlatsin.
Son düzenleme: