• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıcam

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Kızlar iki gündür nişanlımla konuşmadığımızı belirtmiştim,az önce facebooka baktımki yüksek lisans yaptığı yerdeki araştırma görevlisini eklemiş kendisinden 2 yaş büyük sadece ve gerçekten çok güzel bi kız o kadar sinirlerim bozulduki böyle şeylerden nefret ettiğimi bilir mesaj atıp saydırmamak için zor tutuyorum kendimi!

Kızlar iki gündür nişanlımla konuşmadığımızı belirtmiştim,az önce facebooka baktımki yüksek lisans yaptığı yerdeki araştırma görevlisini eklemiş kendisinden 2 yaş büyük sadece ve gerçekten çok güzel bi kız o kadar sinirlerim bozulduki böyle şeylerden nefret ettiğimi bilir mesaj atıp saydırmamak için zor tutuyorum kendimi!

O kız için birşey diyor muydu hiç ?

Sakin ol canım.Nişanlın inatçı birisi mi?Sen dayanamayıp bi adım at diye yapmış olmasın.
Benim de yaptığım bir şey çünkü bu iyice sinirlensn de mesaj atsn diye.Gerçi ben profil resmimi değiştiriyorum ama .(işe yaradı bugüne kadar)

Sakin ol canım.Nişanlın inatçı birisi mi?Sen dayanamayıp bi adım at diye yapmış olmasın.
Benim de yaptığım bir şey çünkü bu iyice sinirlensn de mesaj atsn diye.(işe yaradı bugüne kadar)
evet o yüzden yapmış olabilir tam emin değilim görceğimi biliyo sonuçta ama o kadar kızgınımki şuan ona ağır konuşmam işine gelir dimi en iyisi susmaya devam

ya kız o kadar güzelki küsken olması sinirlerimi bozdu galiba

denk gelmiştir.. yada sizin bu kadar kıskanç olduğunuzu bildiği için sizi delirtmek için yapmıştır.. sonuç olarak kızı nikahına almamış faceden eklemiş.. zaten okulda asistanmış kız niyeti farklı olsa okulda da yürür..

Arkadaşım geçenlerde "nişanlım ana kuzusu dedi" gibisinden bir başlık açmıştın, o zamandan beri dikkatimi çekiyorsun. Açtığınız konular da sürekli "nişanlımla yine kriz" minvalinde. Belli ki karşılıklı sorunlarınız var, birbirinizi daha fazla yormasanız artık diyorum? Bir şey olmuyorsa olmuyordur, ahir ömürde canınıza yazık. Naçizane fikrimdir, kötü niyet barındırmaz:KK23:

denk gelmiştir.. yada sizin bu kadar kıskanç olduğunuzu bildiği için sizi delirtmek için yapmıştır.. sonuç olarak kızı nikahına almamış faceden eklemiş.. zaten okulda asistanmış kız niyeti farklı olsa okulda da yürür..
yazıklar olsun diye giriş yapıp uzunca bi yazı yazmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi delirtmek istediysede istemediysede susmak zorundayım

ayrıca dünya sizden güzel kızlarla dolu .. her karşısına çıkan güzel kız için karalar bağlayacaksanız işiniz iş..

Back
X