Dayanamıyorum :( Allah mutlu etmesin hiç onları...........

disakkarit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
122
-4
66
Konya
Önceki başlıkta unutamadığımı yazmıştım.
Arkadaşlar... Çok kötüyüm. İçim yanıyor ....
Allah kahretsin onları. Geçen sene 6 haziranda tanışmıştık.
6 Haziran Gizem denen kızın doğum günüydü......
Arkadaş sanıyodum. Salak ben. Gerizekalıyım.
Hiç anlammamışımmm. Hiççççççç..........
Şimdiii.. Şimdi onunla.
Eski sevgilim ona aşık resmen.
Napcam ben. İçim yanıyoooooo............
Bu insanlar ne kadar kötü. Artık kimseye inanmak istemiyorum.
Nefret ediyorum. !!!!!!!!! Napcam ben.....
Ben ona deli gibi aşıkken...
Bunu kızda bilirken...
Eski sevgilim nasıl böyle bi adilik yapar..
Hiç mi saygısı yoktuu......... Onu geçtim gururu da mı yoktuuu....
Napcam ........ :58:

ay kıyamam canım inan ben de üzüldüm,ama hayatta çok var öyle adi insanlar.ama eden ,bulur canım merak etme,mutlu olamazlar elbet,bir şey çıkar.sabretmekten başka ne yapabilir ki cnm, ikisini de yazıklar olsun.elbet unutursun cnm,hep böyle acı çekmezsin,seninde hayatına,seni hakkedecek biri girer elbet,unutursun,iyi ki onla olmamışım dersin.ancak zamanla olacak bu şeyler. inş bir gün çok pişman olurlar da vicdan azabı çekerler tabi vicdanları varsa! güçlü olmaya çalış cnm biliyorum hiç kolay ama,geçecek canım:71:

Eski sevgiliniz arkadaşınızla takılıyor sanırım
O kız için mi ayrıldı sizden
Acın daha çok taze içindeki kini,öfkeyi anlıyorum
Zamanla unutucaksın emin ol
Değmezler hiç boşver onları

Böyle insanlara inanamıyorum! Bizim de bir arkadaşın sevgilisini bir arkadaşı elinden aldı, evlendiler. Daha sonra şiddetli geçimsizlikten ayrılmak zorunda kalmışlardı. Bu arada bu ihaneti size yapan, ilerde birbirine yapar.

@malist

Teşekkürler canm.. Eden bulur dmi? Bulsun nolur :(

@esradlr

Yok hayır. O kız için ayrılmadı canım. Önceki bi actığım konu vardı. Orada ayrıntılı yazıyor. :(

@merhaba

Allahı var mı bilmem amaa.. Allah cok büyük arkadaşım :(

@sevgicankurt

İnşallah böyle yapan herkes ayrılır. Asla mutlu olmasınlar aslaaaaaa :(((((((((((

:58::58::58::58::58:

Öfke kustum resmen... Mesaj attım arkadaşlar.
Ona bunun yakısmadığını.
Ondan nefret ettiğimi yazdım...
Allah büyük, cok büyük! dedim.....
Hak etmemiştim ben bunu.... Hemde hiç......

beddua etme canım
senden de o kız yüzünden ayrılmamış zaten
haksız yere beddua ediyorsun bence
hem kızın suçu ne?

beddua etme canım
senden de o kız yüzünden ayrılmamış zaten
haksız yere beddua ediyorsun bence
hem kızın suçu ne?

Kız ile ben iyi arkadaştık. Doğum gününe çağırmıştı geçen sene. Bende gittim. Orada birisi ile tanıştık. İşte o cocukla aramızı yapan. Bizi birbirimize yakınlastıran kızdı o. Ayrıca toplu olarak arkadaş ortamında hep beraberdik. O bizim arkadaşımızdı. Onun komşusuydu. Başkası ile mutlu olmalıydı ama bu kız ile neden? Neden bu kız? Ben hiç olmamışım gibi. Kendimi bi hiç gibi hissediyorum..... :58:
,

Ayrıca ayrıldığımız zaman ben bu kıza anlattım ağlaya ağlaya. :58:

Son düzenleme:
kızla çıkıyolar mı?
çıkıyolarsa kız tam pislikmiş yani
bak ikisinin de karakteri belli
böyle hiçbir şeye değmeyecek insanlar için boş yere üzme kendini..

Evet :( Değmez dimi... Ama öyle bi düştüm ki. Aylardır ben bu cocuk yüzünden gece gündüz ağlıyorum. Resmen çöktüm. Ama bugün sondu. Bugün yere çakıldım resmen! Ama toparlanıp, tekrar ayağa kalktığımda... O kadar güçlü olacağım ki... İkisini de sildim zaten. Nefretimi de kazandılar. Kinci değilim, beddua da etmem ama... Bunu asla unutmycam, cünkü Bu cok canımı yaktı benim. :58:

gerçekten bak değmez bunlara
aradan zaman geçsin sen de diyeceksin
bu tipsizler için mi ağladım ben diye
sonuna kadar düştüm diyorsun
işte bak şimdi çıkma vakti
hiç bir şekilde haber alma ondan
kendini başka şeylere ver
oyalanmaya çalış
spor yap, hobilerinle ilgilen, arkadaşlarınla dolaş, en kötü ihtimal gel kkda muhabbet et (bu konuda değil ama)
yavaş yavaş düzeleceksin emin ol..

en azından geç olmadan görmüşsn gerçek yüzlerini cnm. boşver desemde faydasız biliyorum canın şuan çok yanacak ama bunu sana yapan bi erkk onada neler yapmazki eden kesinlikle bulur sn içini ferah tut iyi düşün onlar birbirlerine layıkmş seviyesizler.

once actigin konuyu okudum canim, ve belkide bu kizla senden ayrilmadan gorusuyordu veya ayrildiktan sonra gorusmeye basladilar. Neden seni severken olmuyor desinki, cok uzuldum senin adina inan canim, bu devir cok kotu. Insan hic kimseye guvenemiyor. Ahlaksizlar, demekki eski sevgilinde o kizla kotuymus

Son düzenleme:
gerçekten bak değmez bunlara
aradan zaman geçsin sen de diyeceksin
bu tipsizler için mi ağladım ben diye
sonuna kadar düştüm diyorsun
işte bak şimdi çıkma vakti
hiç bir şekilde haber alma ondan
kendini başka şeylere ver
oyalanmaya çalış
spor yap, hobilerinle ilgilen, arkadaşlarınla dolaş, en kötü ihtimal gel kkda muhabbet et (bu konuda değil ama)
yavaş yavaş düzeleceksin emin ol..

Cnım benim. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle dediğin gibi yapcam. Unutcam artık. O küçücük umut denen zırvalıktan eser kalmadı. Ben böyle bi insana nasıl aşık olabildim. Kendimden utanıyorum cidden. Bi yılı geçmiş ama insanın maskesi zamanla düşer diye bosuna demiyorlar... Ama ayrıca sen cok haklısın. Beddua da etmiycem. :)

en azından geç olmadan görmüşsn gerçek yüzlerini cnm. boşver desemde faydasız biliyorum canın şuan çok yanacak ama bunu sana yapan bi erkk onada neler yapmazki eden kesinlikle bulur sn içini ferah tut iyi düşün onlar birbirlerine layıkmş seviyesizler.

Aynen canım. Geç olmadan gördüm. 1 yıl oldu ama yine de şükürler olsun. ben bu salaklıkla yıllarca aşık kalabilirdim. Ama insanlar işte. Ne biliym. herkesi kendim gibi sanıyorum ssanırım. Eden bulsun canım. Aynen ancak birbirlerine yakısırlar.

once actigin konuyu okudum canim, ve belkide bu kizla senden ayrilmadan gorusuyordu veya ayrildiktan sonra gorusmeye basladilar. Neden seni severken olmuyor desinki, cok uzuldum senin adina inan canim, bu devir cok kotu. Insan hic kimseye guvenemiyor. Ahlaksizlar, demekki eski sevgilinde o kizla kotuymus

Okuduğun için sen dahil herkese sonsuz teşekkür ederim. Aslında ben bu ikisinin daha önceki muhabbetlerini bilmiyordum. Belki önceden vardı bir şey. Bilmediğim için yorum yapamıyorum ne yazık ki. Kıza aşk hayatını sorduğumda hep geçiştirirdi. Aman benimki imkansız , imkansızdı falan derdi. Ve kimse ile cıktığını görmemiştim 1 yıldır. Belki de sebebi oydu ama.. Bilmiyorum yine de günahlarını almıyım. Ahlaksızlar ancak bulmuslar birbirlerini işte devam etsinler.

aynısı benimde başımda gelmişti canım inan senin üzülecek kaybedecek bişeyin yok.
Yıllar sonra beni aramıştı peşimde koşmuştu hemde başka bi aşın acısını çekerken:90:
ayy nasıl ilaç gibi gelmişti bütün sinirimi ondan çıkarmıştım :60::60::60::86::86:
tabi şuanda nişanlıyım bambaşka biriyle ve iyi ki hayatımdan bi şekilde çıkmışlar:69:
Eminim bigün seninde karşıda böyle dedirtecek biri çıkacaktır.:81:

Arkadaşın Artıkçıymış..
Sevgilinde Fırsat Düşkünü..

O kadar güzel ifade etmişsin ki.. :34:

aynısı benimde başımda gelmişti canım inan senin üzülecek kaybedecek bişeyin yok.
Yıllar sonra beni aramıştı peşimde koşmuştu hemde başka bi aşın acısını çekerken:90:
ayy nasıl ilaç gibi gelmişti bütün sinirimi ondan çıkarmıştım :60::60::60::86::86:
tabi şuanda nişanlıyım bambaşka biriyle ve iyi ki hayatımdan bi şekilde çıkmışlar:69:
Eminim bigün seninde karşıda böyle dedirtecek biri çıkacaktır.:81:

İnşallah canım bende senin gibi güçlü olurum. Allah ayırmasın kızlar sizi.
Çok teşekkür ederim.
Umarım dediğin gibi şeyler olur canım. İnşallah.

O kadar güzel ifade etmişsin ki.. :34:

İnşallah canım bende senin gibi güçlü olurum. Allah ayırmasın kızlar sizi.
Çok teşekkür ederim.
Umarım dediğin gibi şeyler olur canım. İnşallah.

olacaktır canım sen sadece sabret. Hem bu kadar karaktersiz birinden kurtulduğun için sevinmelisin bence.

merhaba seni ekledim arkadas olarak fakat özel mesaj atamıyorum..... msn adresin varsa biraz konuşabilir miyiz?? ben de çok şey yaşadım hala yaşıyorum... konuşmak istedim senle

yaşadıklarını ben de yaşadım tek bir farkla
acı çeke çeke tecrübe ediniyoruz
ilerde hayatına biri girecek
ve sen böyle insanları gördüğün için onun kıymetini daha çok bileceksin canım
Allah kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmaz
ama artık takılma bunlara
seninde bir hayatın var!
gençliğinin değerini bil..eminim güzelsindir de..

Back
X