- Konu Sahibi masal_gibi
arkadaşlar belki aranızda bilen vardır ama ben baştan anlatiim giriş katında bahçe kullanımlı bir ev aldım (site içi) benim haricimdeki bütün blokların bahçe katları yazlık ev gibi çünkü komşuluk ve saygı var onlarda ama benim blok.. her sabah kalkıyorum mutfagımın önü ekmeklerle dolu yok kurabiyeler yok salçalı ekmekler her gün evime karınca basıyorr delirmek üzereyim en sonunda yapanı bulduk en üst kat komşum balkonundaki demirlere saksılar asmış ıslatıp ekmekleri koyuyormuş kuşlar yesin diyee yaa şakamı bu yaa her gün en az 2 ekmek topluyorum ben bi bakar insan aşşagıya .. neyse yöneticim sağolsun çok şirindir gitti bu kaçıncı olacak ama son kez uyardı bende zanlıyı bulduk diye sevindim bir daha olmaz sandım bugün baktım yine aynı 

ölücem sinirden oturma odamın önü sanki kül tablası yok bebek bezleri yok plastik tabaklar yedikleri tavuklara kadar yaaa bugün sinirimden aglıycaktım valla çıktım kapısına açmadı bu arada tek şuçlu o diil yani hepsi aynı ve her akşaam çöpler toplanıyorr kızlar size soracagım şu kii ben ne yapmalıyımm çok bunaldım çoookkk