Dayanamıyorum artık.ölmek istiyorum.bir akıl verin....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2022 tarihli konunuzdan geliyorum da çok ciddi psikolojik yardım almanız lazım. Eşinizle bunca ayrı dünyaların insanları olmanıza ondan nefret etmenize ona katlanamamanıza rağmen şimdi aldatmayı hazmedip onsuz yaşayamam moduna girmeniz neden?
Aaaaa helal olsun ktrmtm vallahi sana bende nasıl şaşırdım şuan olaya bak ya

Anne babanız boşanınca üzülür de böylesi (yeni konunuzu az önce gördüm,7 yıl boyunca sizi aldatmış,borç konusuna gelince o kıza da para yedirdi mutlaka) bir evliliğe katlanmanıza hiç mi üzülmezler ? Ama siz yeni konunuzda yazmışsınız zaten, ihanete rağmen boşanmayacakmışsınız…Allah yardımcınız olsun.

Konu sahibi 11 yıl üzerine +9 yıl daha beklemis galiba .yeni konusunu görmedim ama hayat çok kısa. kimsenin sizi böyle yok edip ezmesine degersizlestirmesine izin vermeyin.
Boşanmak dünyanın sonu değildir.
Bes para etmez adamlarla yaşamaktan daha iyidir

Eşimle 11 yıllık evliyim. 2 küçük çocuğumuz var. Ben 3 üniversite mezunu halen yüksek lisansını yapan iyi işi olan biriyim. Eşimde üniversite mezunu ve onunda iyi bir işi var. Gelgelelim artık bu adama artık katlanamıyorum. Eşimle mezheplerimiz,siyasi görüşlerimiz her şeyimiz zıt. Ancak severek evlendim.Psikolojim bozuldu. Antidepresan kullanıyorum,haberi yok. Böyle ilaç kullandığımı bilse bana psikolojin bozuk,psikopatsın diyeceğinden eminim.Boşanmayı çok düşündüm. Ama annem,babam bu boşanmama katlanamaz. Çok üzülürler. Bana her zaman destek oluyorlar. Ama boşanıyorum desem derdimden ölüp giderler. Bir türlü söyleyemedim.Vazgeçtim içime attım ama katlanamıyorum.
1-O kadar gelire rağmen borç içinde yüzüyoruz. Devamlı ailesine para gönderiyor. Onlarda devamlı para istiyor. Ben borçlar için kredi çekelim dedim. Kredi çektik ama borçların tamamını kapatmamış, O kadar borç varken çektiği paranın yine çoğunu ailesine gönderdi. Babası istemiş. Kardeşleri devamlı para ister.Neymiş faiz ödediğimiz için paranın bereketi yok deyip duruyor. Ailesi yedi bitirdi bizi hala anlayamamış.Tam borcu kapatacakken mutlaka birileri para ister.
2-Ablamın siyasi görüşü ve yaşayışı kendine zıt diye yurtdışında yaşayan ablama bir daha evime gelmesin dedi.Bende bunu ablama söylemedim. Ablamda her seferinde ona iyi dileklerde bulunan mesaj atar.
3-Kendi yiğenleri ,kardeşleri için ölüp biter.Bana gelince beni hep huzursuz eder.Çok kinci,zor barışır.
4-Çok eleştirir.Sabahları sinirlidir ,hep aşağılar. Sürekli elini yıkadın mı,banyo yaptın mı diye saçma sapan sorar.Ailemide hep eleştirir.Annen şöyle,baban böyle diye saçma sapan konuşur.
5-Akşamları çoğu zaman gelmez.Geldiğinde benimle fazla konuşmaz. Bekar gibi yıllardır erkek arkadaşlarıyla akşam zaman geçirir,cemaat sohbetlerine gider.
Acaba boşansam bu ayrılığa katlanabilir miyim. Hele başkasıyla evlendiğini duysam kalp krizi mi geçiririm.Daha çocuklarım çok küçük. Çok üzülüyorum. Böyle ömür mü geçer.Ama babasız nasıl büyütüp hayata sıfırdan başlarım. Hiç cesaretim yok. Hele ablama eve gelmesin dediğinde aylarca ağladım. Çok hasta oldum.Sizce ne yapmalıyım. Evliliği yıkmak çok zor ama katlanamıyorum.
Ailen üzülmesin diye senin ne kadar mutsuz bir hayat yasadidigini nelere katlandigini bilseleri kizim olmuyorsa olmuyordur birak su adam etmeyen adami derler diye düsünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X