Dayanamıyorum Artık..

Allahın izniyle her şey olur canım benim içinizi karartmayın hani bu işler biraz maddi duruma bakıyor o yüzden sordum. Tanıdığım çok yakın bir abi var. Eşin gibi hücre bulunamadı yıllar önce. Sonra eşi boşandı ondan. Başka bir kadınla evlendi oda. Bu eşi hiç onu bu konuda üzmedi, kırmadı.. Durumları hiç iyi değil bu bahsettiğim kişinin. Bir gün patronu bu durumu öğreniyor. Meğer patronu da aynı sorundan müzdarip şekilde tedavi oluyor tüp bebekle çocuk oluyor falan. Neyse diyor ki seni ben tedavi ettircem. İstanbul'da bir doktor varmış oraya gidiyor. Tedavi oluyor. Tedavi sonunda tam 2 tane canlı hücre buluyolar, ameliyatta alıyolar. Sonra tabi o iki hücre ile iki tane embriyo oluşuyor ve ikisini de transfer ediyolar. Sonuç; Allah'ım esirgesin geçen hafta 1 yaşına girdi bebeler. Sen gönlünü ferah tut. İyi bi doktor bulun gidin. Neyse ücreti paranızı biriktirin. Peşine düşün. Rabbim büyük bir gün bir bakmışsın canlı hücre bulundu demişler sana da. Hiiiiç birisi olmadı Kıbrıs'ta sperm donasyonu ile tüp bebek yapıyolar. Oraya gidersiniz. Kimseye de söylemezsiniz. Rabbim ol derse hepsi olur. Eğer kocanı seviyorsan hiç sıkma güzel canını. Anneni dinleme.

Tabii çok ince bir çizgi var bu hikayede. Eşinle beraber bir hayatı mı daha çok istiyorsun yoksa bir bebek sahibi olmayı mı? Ama şunu da unutma. Belki annenin dediği gibi kocandan ayrılırsın ama senin çocuğunun olacağının garantisini kimse veremez ki. Belki sende de bir sorun var. Sebepsiz infertilite diye bişey var bu dünyada.. Annene de bunları söyle aynen.

Canimm sıkıntı yapma benim de olmuyor sorun bende ne yani esimin ailesi bizi ayırmaya calissa nasil olacakti acaba ya sorun esinde degilde sende olsaydi o eminimm size destek olurdu hersey cocuk mu sizi seviyorsa değer veriyirsa bence annenize takilmayin ben olsam annemlede alakami keserdim. Sanki tek çocuğu olmayan sizsiniz belki ilerde esin izin veirise evlatlik edinirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…