Dayanamıyorum Artık..

alyaangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
402
128
53
istanbul
Birilerine bişeyler anlatmak istiyorum 2 sene oldu evleneli ve 2 ay önce çocouğumuzun olamıycanı öğrendik eşimden kaynaklı bir sorun eşimi çok seviyorum dedimki içimden kader demekki bir çocuğumuz olmasını haketmedik yada belki iyi bir annem baba olamıycaktık yada nebiliyim çocuğumuz belkide kötü biri olucaktı allah vermedi içimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum ama neden demedende geçemiyorum etrafımdaki bütün arkadaşlarımın çocukları var hepsi benden sonra evlendi niye ben bunun cvbını öğrenemiycem hiçbir zaman ama ne biliym içim yanıyo işte eşime sürekli güler yüzlü olamya çalışıyorm ama tek kaldığım anda içimi hep bir korku sıkıntı kaplıyo annem deseniz beni kocamdan ayırmak derdinde çoucugu olmuyor diye demiyorki bana kızım ben senin arkandayım allah böyle yazmış ne yapalım sabır edicez hep beraber diye niye biim başımza geldi artık yurttan bi çocuk alır büyütürsün sonrada gider ailesini arar herşey beni buluyo diye söylenip duruyo eşimin bunlardan hiç haberi yok anlatmıyorum üzülmesin diye belki beni bırakır dayanamam buna diye artık dayanamıyorum psikolojik açıdan kendi içimde halletmeye çalışıyorum sabır diyorum dua ediyorum allahım sen bana bunla başa çıkmayı öğret diye ben napıcamı bilmiyorum kızlar sanki dünyada tek başıma kalmış gibiyim diyorumki biride gelsin bi sırtımı sıvazlasın üzülme desin çıkamıyorum işin içinden sadece biraz rahatlamak için buraya yazıyorum belki beni tanımıyorsunuz ama bana dua edin olurmu derdi veren allahn sabrıda bana verisn diye

Dur bir sakin ol

Yaz şu teşhisi

Eşime de senin çocuğun olmaz tüp de zor dediler ama ilk tüp bebek denemesinde teşhisten daha bir yıl geçmeden oldu

Sabah oğlanı okula bırakıp işe geldik

Kaç yıl geçti tıp ilerledi

Hemen umutsuzluğa kapılmayın

Eşim sperm alırız modunda idi evlat edinmek de bir seçenek

Hiçbirine gerek kalmadı

Önce mücadele edin tıbbi yolları tüketin sonra dövünün ve kabullenin

Ondan sonra da alternatif deneyin

Bu yazdıklarınız için çok erken ama annenizden uzak durun bu aşamalarda

Canım üzüntünü anlıyorum ama eşinin neyi var bak en olmazları olduran Rabbim şakın ümidini kesme olmazsada kimsesiz bi yavruya Şahin çıkarsınız her dakkanıza sevap yazılır rabbim yardımcın olsun içini ferahlatsın inşallah

ameliyat oldu eşim ama sperm bulunamadı çok zor yani

Başka doktorlara da gitmenizi tavsiye ederim. Bana da doktor ancak tüp bebekle çocuk sahibi olursun demişti ama ikinci klomen tedavisinde kızıma kavuştum. Şu an 6 aylık. Bu süreçte herkes birseyler soyleyebilir. Esinize sarılın sımsıkı bir de siz ona yüz cevirmeyin.

ameliyat oldu eşim ama sperm bulunamadı çok zor yani

2 ay diyorsunuz ama

Ameliyattan sonraki 6 ay düzelme süresi diyorlardı

Testiste Microtese ile sperm arıyorlar hatta

Bizim testlerdeki örneklerde hiç işe yarar sperm yoktu

Tüp tedavisinde Microtese hazırlığı yapıldı vs o sabah aldıkları örnekte bulup Microtese yi iptal ettiler

Bence sadece sabredin
İmtihan dünyası.
Annenizi duymayın lütfen!Farzedelimki eşinizden ayrıldınız ve başka biri ile evlendiniz.
Ondada sorun çıkarsa ?Yada sizin aynı şey başınıza gelse ?
Evet kim olsa ister bir yanı buruk olur.
Tedavi kısmı hiç mi yok,peki ?

Bence annene de ''ya benim yüzümden olmuyor olsaydı o zaman da ayrıl mı diyecektin? ''
İyi günde kötü günde sözünü boşuna mı verdik yeter de kes konuyu konuşmak istemediğini kararını kendin vereceğini söyle.
Kimsesiz değilsin ama bir sürü kimsesiz çocuk var.Belki de onların meleği(annesi) olmak için geldin dünya ya.
Anne olmak doğurmak değildir ki zaten. Üzülmeyin lütfen

Allah tan ümit kesilmez.başka doktora da gidin.alternatif tip da deneyin.benim gittiğim doktorum bir hastasindan bahsetmişti.adama hacamat yapılmış ve 0 olan Sperm sayısı baya yüksek çıkmış.araştırın onu da isterseniz.bu süreçte isyan etmeyin inancınızı kaybetmeyin

mikrotese oldu zaten iyi bir hastanede olduk memorıal yaptım herşeyi 1 sene boyunca halada yapıyorum niye bilmiyorum

aynı şeyi söyledim inanın bu seferde napıcaktı belki ayrılmazdı ama ömür boyu huzurusz bir şekilde yaşardınız işte diyor laf anlatamıyo ne ben ne başka biri eşim bunları bilmediği için annemlere gitmek zorunda kalıyorum gitmeyi hiç istemsemde babamın daha hiç haberi yok babana anlatırsın artık diyo zanediyoki babam beni ayırcak

mümkünse görüşmeyin annenizle

sizi germesin

ottan b.ktan bir sebep bulun kavga çıkarın gitmeyin eşiniz sebebi o sansın oldu bitti

Cocuk olmadan da mutlu bir hayat yasanabiliyor.

Sizi bu konuda uzen insanlarla da mesafeli olmak lazim. Annenizin gonlunu hos tutun ama bu konuyu hic konusmayın, konusturmayin ki dolup esinizke aranızı bozmayin.

Cocugun olmaz denip evlat sahibi olan o kadar cok cift var ki arastirmaya devam bence. Allah yazdiysa olur hic tasalanmayin.

Maddi durumunuz nasıl?

Hayırlısı olsun hakkınızda
annenize bir müddet gidip de daha da darlanmayın bence kendinizi toparlayana kadar
evlilik bu varlıkta yoklukta sağlıkta hastalıkla birlikte olmak aynı durumda siz de olabilirsiniz
evlatlık alın alamazsanız da koruyucu aile olun bu sevginizi başka çocuklara verebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…