- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
o kadar sıkıldım ki
ömrüm gelip geçiyorr ,ben hala bu adamla evliyim..
boşanmak istiyorumm ,bırakın evdee iki yabancı olmayı..iki insan bile olmayı beceremiyruz artık birbirimize karşı..
saygısızlık diz boyu, seviyesizlikk ,dengesizlikk herşeyy haddini aştı..
sevgidennn hiç bahsetmiyorumm .. ben nefret ediyorumm ondan
onunda benı sevemdıgini biliyorum artık..
.....
daralmıyorumm artıkk ,daralmakk lüx kalıyorrr .. ölüyorumm .. hergünn ölüyorumm
nefes almakk bilee bana fazlaa geliyorr..
..........
onun bu eve adım atmasını istemıyorum, yüzünü görmek .. onunla aynı sofrada oturmak.. aynıı odanın havasınıı solumakk istemıyorumm..
..........
1 haftadır yktuu evde başka bir şehirdeydii rahatsızlıgından dolayıı hastahaneye gıtmişti..
ve benn o kadarr rahattımkıı.. nesemm yerındeydıı ,kafam rahattı.. çok mutluydumm..
takii şu an yüzünü görene kadar...
bir kadınn kocası eve geldı dıyee hayatı başına çökermi...
Allah'ım yardım et bana..
tahammülüm kalamdıı ne O'na nedee bu evliliğe
2 evladımınn yüzüsuyu hürmetinee Rabbimm nolursunn benıdee evlatlarımıda kurtarr bu evlılıkten.. kurtarkıı evlatlarımda bende huzur içindee yaşayalım...
..........
sizlerdenn istedıgım tek şeyy bana yol gösterin, beynimm dondu artıkk..
ne yapmalıyımm bu adamdann boşanabilmek için..
git konus ailenle falan demeyınn.. yapmadıgım hiç bişe kalmadı..
kendıı boşansın bendenn .. kendı istesınn .. bıksın usansınn.. nolursunuzzz yardım edinn
Başka bir kadın olmadıktan sonra bir erkek neden boşanmak istesin ki?
Iki çocuğunuz olduğuna göre eşin 30 yaşlarında bir bey, bu adam annesigilin evine dönmek istermi orada rahat edebilir mi sizce?
Ayrıca şuan evinde yemeği temizliği her türlü hizmeti yapılırken bu rahatı neden bıraksın? Erkekler bizim gibi karmaşık düşünemez onların mantığı çok basit.. Hem sizden boşanınca çocuklar ve sizin için nafaka ödeyecek belki de ev araba bölüşülecek bunlar için bile bu evliliği sürdürüyor olabilir..
♥gözyaşı♥;32746788 .!.:Sorun ne bilmiyorum ama madem bu kadar mutsuzsunuz onun boşanmasını neden bekliyorsunuz ?
Ha siz boşanmışsınız ha o ne fark edecek?
madem bu kadar bıktın sen konuş boşanmak istediğini söyle
niye ondan adım bekliyosun ki
o boşanmak isteyince sen suçsuz konumda olacağını mı düşünüyosun çocuklarının gözünde
bence buna gerek yok
ayrıca neden bu kadar nefret ediyosun merak ettim
Nasıl kendi boşansın bilmiyorum? Sen kocanı tanımıyor musun? Seni baskasıyla aynı yatakta görse bile öldürür öyle boşar. Kocan da belliiii baban da belliiii
eşim 25 yaşında bizi erkenden evlendirdiler amcamınoğlu 17 yaşında nişanlandık ..20 de evlendık .. arda arda 2 cocuk oldu..zaten mal paylaşımı olmasın diyee bizi birbirimizle evlendirdiler.. benımm abimdee eşimin kız kardeşiyle evli
ben çokk boşanmak istediğimi söyledim.. babamın karşısına 3 defa gittimm.. 3 defa kapısında yalvardımm .. istemıyorum diyee.. ama ne babam nedee eşimm istemıyorlar.. bu sülalede boşanma olmaz.. gelınlıgınle gıttıysen kefeninlee döneceksıno yüzdenn o bıksın bendenn o boşansın.. benim arkamda kimsee yokk destekleyecekk.. o bittii artık desin..
suçlu -suçsuz derdinde değilim.. yemın edıyorumm butun sucu üstlenmeye razıyımm yeter ki bitsin..
o yüzden yardımm istiyorumya sizdenöyle bi bıksınkı bendenn çyle bi usansınkıı.. o bitti desinn yeterr cekemıyorum desın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?