- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
sen bu kadar mutsuzken eşin nasıl mutlu bu evlılıkte?
yanı hıc demıyor mu bosanacagım senden dıye?
Çocukları alıp,aileniz istemese de inatla ve kararlılıkla geri dönmezseniz diyorum.ailenize kendinizi zorla kabul ettirseniz.aileniz ne dese de yüzsüzlüğü ele alıp gitmeyin.bi deneseniz ve şiddet var mı?
Saygısızlık mutsuzluk ve mecburiyetten süren bı evlilik çocuklar içinde hiç sağlıklı bı ortam olmuyo maalesef.Eğer kendine güvenin varsa maddi manevi niye onun gitmesini boşanmasını bekliyorsun arkadaşım? Evet hiç kolay değil 2 çoçukla doğru ama nebiliyim tahammül edemediğin bi insanla aynı evi paylaşmak dahada tüketim insanı.
Öncelikle allahhhh sabır versin.Akraba evliligi olunca bosanmak biraz zor oluyor işte,ailenin kayıtsız olması cok kötü gercekten.....Dır dır yapsan terslesen,evde ona her anlamda hizmet etme.Ama esin şiddet yanlısı biriyse bunları denemen seni daha cok yorar ve esının söyledikleri daha cok gururunu kırar.Cinsel anlamda beklenti var mı esinde?
bu yazdan beri ruhun acı çekiyor bence bir işe gir başlangıç olarak
evde oturarak hiç bir sorun çözülmez
ALLAH yardimcin olsun canim..
cinsel anlamdaa işi düşünce yanıma gelirr.. biz 4 yıldır ayrı yatıyoruzz.. daha dogrusu ben yatıyorum .. istemıyorumm onunla beraber yatmak .. bu bıle erkeklık gururuna dokunmuyoo.. onu bıle kabullenıyorrr.. 1 haftadır ayrıyız meselaa ben küstüm ona.. eve geldı bugun akşamm .. hayvan gıbı saldırdı bana , çırpındımm istemıyorum dedımm ..tehdit ettı ..üstünü başını yırtarımm dedi.. allerımı tuttu zorlaaa istedıgını aldı.. ben bu adam ıcın kadın -anne degılım.. istedıgı zaman altına yatan bırıyım
Bilmiyorum Esinden ayrilman zor gibi peki onu sevmeyi denedin mi ? Mesela dusundugunde esinin eksileri neler artilari neler..
Kendini sogutmak yerine isinmaya calissan, gonul ister ki ayril cok mutlu ol ama sartlarin bunu zorluyor
Allah yardımcın olsun canım.. Rabbim ya sorunsuz bir şekilde ayrılmayı ya da ailene huzur, kalbinize sıcaklık nasip etsin...
Yorum yapmadan önce diğer konularınıza göz attım.Gerçekten haklısınız duygularınız başka türlü olamazdı da zaten bu kadar yalamış olduğunuz şeylerden dolayı.İşiniz zor cahil bir aile, terbiyesiz hadsiz bir koca, masum 2 yavru ve daha gencecik bir kadın;siz..Tüm kalbimle Allah yardımcınız olsun diyorum.
Diger konularını okudum canım cook özür dileyerek bu adi adama cok sabretmişsin zaten.Evlilikte olmaması gereken hersey sizde olmus.Saygı sıfır,şiddet var,zorla cinsellik var,sevgi zaten hic yok,arkanda sana sahip cıkan hic kimse yok.....Coook düzgün bir kadınsın ki bu kadar seyi cekmişsin.Sana tavsiyem arkadasın dedifi gibi deli numarası yap yada hat al eşine mesaj at ara baska telefondan düscek mi bakalım.Ailene goster eşinin attıgı mesajları.Normal bir bosanma mümkün degil,senin hayat enerjini bitirmişler artık.SEN COK GUCLU BIR KADINSIN,herseyi basarabilirsin.Ailen onaylamadan bosanırsan tek yapabilir misin???
ben onuu hiç bir zaman sevmedımm , sevmeye de çalışmadımm çalışmamda.. bu kapte yerı yok.. olmasında.. haketsee ömrümü verrim ama ..artık istemıyorum
çok üzüldüm bu okuduğuma inanamadım
kadın sığınma evlerını bır arastrsanız alo183 var mesela bırgun arayıp bılgı alsanız...
anneleri işlere yerlestryrlar cocukları sız calsrken yuvaya verıyorlar baska bır sehıre gönderırler:S
Allah ım sana sabırlar versin yardım etsın yol göstersın yasana yardımcı olmayı cok ısterdım
Böylede yine sen aci cekiyorsun be canim..
Sevmeye calissan arti yonlerini gorsen tabi eger varsa belki cok farkli olabilir hersey :26:
Tweety öylee çokk yoruldumkii , öylee çokk soğudum ki ondan.. yıprandımm ,hayattan bıktım.. benım cocuklarıma verdıgım sevgı yarım yamalakk ,eksikk diyee paralanırken.. ona bır damlasını bile harcayıptaa hebaa etmem
Böylede yine sen aci cekiyorsun be canim..
Sevmeye calissan arti yonlerini gorsen tabi eger varsa belki cok farkli olabilir hersey :26:
RABBIM yardimcin olsun sana bi kurtulus yolu versin INSALLAH,
Madem istemiyorsan ne olacaksin böyle...
Esini soguttun bosanacam dedi diyelim,
E seni geri evine gonderen baban esinide geri gondermez mi ?
ALLAHIM seni en kısa zamanda o adamdan kurtarsın yarabbimm.Hersey senin için iyi olsun allahım coook uzuldum.Elimden keske senin için yapabilecegim bişey olsa...Keske.Tek yapacagın meslegini eline alman,cocuklarına ve kendine ailen olmadan bakabilecek yetebilecek işin olmasını saglamak.Eşin olcak adam,evinde bir kadının yapması gereken her iş yapılıyor,zorla istediginide alıyor,seni evede tıkıyor.Adam tabi hayatından memnun olcak.Ahlakı yok ki adamın.Cocugunun anası oldugunu idrak etcek kapasite yooooookkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?