Dayanamıyorum artık :(

Bilmiyorum Esinden ayrilman zor gibi peki onu sevmeyi denedin mi ? Mesela dusundugunde esinin eksileri neler artilari neler..
Kendini sogutmak yerine isinmaya calissan, gonul ister ki ayril cok mutlu ol ama sartlarin bunu zorluyor

Diger konularını okudum canım cook özür dileyerek bu adi adama cok sabretmişsin zaten.Evlilikte olmaması gereken hersey sizde olmus.Saygı sıfır,şiddet var,zorla cinsellik var,sevgi zaten hic yok,arkanda sana sahip cıkan hic kimse yok.....Coook düzgün bir kadınsın ki bu kadar seyi cekmişsin.Sana tavsiyem arkadasın dedifi gibi deli numarası yap yada hat al eşine mesaj at ara baska telefondan düscek mi bakalım.Ailene goster eşinin attıgı mesajları.Normal bir bosanma mümkün degil,senin hayat enerjini bitirmişler artık.SEN COK GUCLU BIR KADINSIN,herseyi basarabilirsin.Ailen onaylamadan bosanırsan tek yapabilir misin???

Yorum yapmadan önce diğer konularınıza göz attım.Gerçekten haklısınız duygularınız başka türlü olamazdı da zaten bu kadar yalamış olduğunuz şeylerden dolayı.İşiniz zor cahil bir aile, terbiyesiz hadsiz bir koca, masum 2 yavru ve daha gencecik bir kadın;siz..Tüm kalbimle Allah yardımcınız olsun diyorum.

sen bu kadar mutsuzken eşin nasıl mutlu bu evlılıkte?

yanı hıc demıyor mu bosanacagım senden dıye?

O'a göre çok huzurluyuzzz, evinde hiç bişeyi eksik etmiyor.. sadık bir eş.. namazında niyazında,işten eve evden işe.. kendşncee süper bir eş ve baba..hiç bir eksikliği yok.. ama birde bana sorun onu..ben boşanmak lafını açıncaa demedıgı kalmıyor.. saçmalama.. sen ne dedıgının farkındamısın bilmem nee başlıyorrr iki saatt konusmaya..

Çocukları alıp,aileniz istemese de inatla ve kararlılıkla geri dönmezseniz diyorum.ailenize kendinizi zorla kabul ettirseniz.aileniz ne dese de yüzsüzlüğü ele alıp gitmeyin.bi deneseniz ve şiddet var mı?

atrık yazarken o kadar seçici davranıyorum kii ..inanmayanlar var cünküü annemgıldee sadece 1 gün misafir kalmaya indim.. canım sıkkındıı .. bugn burda kalıcam anne dedım.. babamda vardıı
nıye kalıyorsun vs demedı akşam yatarken anneme patlamışş ne iş var onun burda.. yukardan aşağıyaa ınılıpte yatılırmıı kocasıı ne yapıyor,tekmı yatıyorr,bi istegı fılan olmazmıı , benım kızım salak , manyak ,şerefsizz.. sankıı uzak yoldan geldıı de kalıyorrr bilmem nee .. annem geldı kaldıgımızz odaya.. sınırlı sinirlii lapattıı kapıyı suratımızaa uyuyunn artık babanız kızıyor dedii..bendee saat gece 2 de kucuk oğlumuda aldım eve cıktım 1 gece sıgdırmadılarr benı ..

çalışmıyorumm.. gelirim yok. izin vermıyorlar çalışmama.. gizlicee kpss gırdım gecen sene çalışamamıştım 66 aldım.. ama kımse oralı olmadıı..ilgilenmedı bu senede gırecegım kımse umrumda degıl.. bir meslek sahıbı olursamm egerr ..herşey cok daha kolay olacak.. bu sekılde elım kolum baglı ama beklemektee koyuyorr bana

cinsel anlamdaa işi düşünce yanıma gelirr.. biz 4 yıldır ayrı yatıyoruzz.. daha dogrusu ben yatıyorum .. istemıyorumm onunla beraber yatmak .. bu bıle erkeklık gururuna dokunmuyoo.. onu bıle kabullenıyorrr.. 1 haftadır ayrıyız meselaa ben küstüm ona.. eve geldı bugun akşamm .. hayvan gıbı saldırdı bana , çırpındımm istemıyorum dedımm ..tehdit ettı ..üstünü başını yırtarımm dedi.. allerımı tuttu zorlaaa istedıgını aldı.. ben bu adam ıcın kadın -anne degılım.. istedıgı zaman altına yatan bırıyım

bu yazdan beri ruhun acı çekiyor bence bir işe gir başlangıç olarak
evde oturarak hiç bir sorun çözülmez

ahh bi müsade etseler.. ben kk ya girmedıgım muddet ıcınde neler neler yaşadımm .. çalışmak içinn cok fırsatlar dogduu ama hepsıne bi şekilde engel oldu-oldularr ...

ALLAH yardimcin olsun canim..

aminnnn ...

Dicek tek kelime bulamıyorum...... tek basına bişeyler yapmalısın.Cocukların laf dinleyecek yasta ise halk egitimin verdigi cüzi miktarlarda kurslar var ön muhasebe,emlak danısmanlıgı falan onlara gitsrn.Kafan dagılır.Cocuklarıda goturebilirsin.Büyüksehirde misin bilmiyorum.Kadın dayanışma merkezlerinden yardım alabilirsin,cocuklarına annen bakmadıgı ıcın söylüyorum.Yanında götürsen kurslara sonrada işe kreşi olan ne bileyim anaokullarına mesala girsen....

cinsel anlamdaa işi düşünce yanıma gelirr.. biz 4 yıldır ayrı yatıyoruzz.. daha dogrusu ben yatıyorum .. istemıyorumm onunla beraber yatmak .. bu bıle erkeklık gururuna dokunmuyoo.. onu bıle kabullenıyorrr.. 1 haftadır ayrıyız meselaa ben küstüm ona.. eve geldı bugun akşamm .. hayvan gıbı saldırdı bana , çırpındımm istemıyorum dedımm ..tehdit ettı ..üstünü başını yırtarımm dedi.. allerımı tuttu zorlaaa istedıgını aldı.. ben bu adam ıcın kadın -anne degılım.. istedıgı zaman altına yatan bırıyim

[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR

çok üzüldüm bu okuduğuma inanamadım

kadın sığınma evlerını bır arastrsanız alo183 var mesela bırgun arayıp bılgı alsanız...

anneleri işlere yerlestryrlar cocukları sız calsrken yuvaya verıyorlar baska bır sehıre gönderırler:S

Allah ım sana sabırlar versin yardım etsın yol göstersın ya sana yardımcı olmayı cok ısterdım

Bilmiyorum Esinden ayrilman zor gibi peki onu sevmeyi denedin mi ? Mesela dusundugunde esinin eksileri neler artilari neler..
Kendini sogutmak yerine isinmaya calissan, gonul ister ki ayril cok mutlu ol ama sartlarin bunu zorluyor

ben onuu hiç bir zaman sevmedımm , sevmeye de çalışmadımm çalışmamda.. bu kapte yerı yok.. olmasında.. haketsee ömrümü verrim ama ..artık istemıyorum

Allah yardımcın olsun canım.. Rabbim ya sorunsuz bir şekilde ayrılmayı ya da ailene huzur, kalbinize sıcaklık nasip etsin...

ayrılamyıı nasipp etsinn.. evlatlarım içinde en hayırlısı bu ebnım ıcınde bencee yinede Rabbım bılır

aminn canımm ..cok tesekkur ederım.. bana ve benım gıbı olann tümm kardeşlerime Rabbımm tezz zamandaa yardım etsınn

canımm benımm tek boşanayaımm.. Allah:'a buyuk knuşmamayım ama daha mutlu olurum.. hanıı korkuyorum buyuk konusmaktan belkı Rabbım pişman eder .. ama ben tuvalet temıslerım yinede bakarımm çocukalrımaa.. yeterkıı benı ona onuda bana muhtac etmesın ALLAH 'IM

ben onuu hiç bir zaman sevmedımm , sevmeye de çalışmadımm çalışmamda.. bu kapte yerı yok.. olmasında.. haketsee ömrümü verrim ama ..artık istemıyorum

Böylede yine sen aci cekiyorsun be canim..
Sevmeye calissan arti yonlerini gorsen tabi eger varsa belki cok farkli olabilir hersey :26:

Dicek tek kelime bulamıyorum...... tek basına bişeyler yapmalısın.Cocukların laf dinleyecek yasta ise halk egitimin verdigi cüzi miktarlarda kurslar var ön muhasebe,emlak danısmanlıgı falan onlara gitsrn.Kafan dagılır.Cocuklarıda goturebilirsin.Büyüksehirde misin bilmiyorum.Kadın dayanışma merkezlerinden yardım alabilirsin,cocuklarına annen bakmadıgı ıcın söylüyorum.Yanında götürsen kurslara sonrada işe kreşi olan ne bileyim anaokullarına mesala girsen....

canım ufak bir ilçedeyım her yanım akraba dolu.. çarşıya bıle gıdemezken tek başıma benı fuzulii diyee kurslara asla göndermezler

Allah razı olsunn hepinizden.. çok teşekkür ederim.. benım içinn dua ett senden tek dileğim bu.. belkı dilek kapın açıktırr.. nolursun.. benım için dua et.. bir an önce boşanayım..iş bulayım.. çocuklarımlaa yaşayayım mutlu mesutt

Sevmeye calissan arti yonlerini gorsen tabi eger varsa belki cok farkli olabilir hersey :26:

Tweety öylee çokk yoruldumkii , öylee çokk soğudum ki ondan.. yıprandımm ,hayattan bıktım.. benım cocuklarıma verdıgım sevgı yarım yamalakk ,eksikk diyee paralanırken.. ona bır damlasını bile harcayıptaa hebaa etmem

RABBIM yardimcin olsun sana bi kurtulus yolu versin INSALLAH,
Madem istemiyorsan ne olacaksin böyle...
Esini soguttun bosanacam dedi diyelim,
E seni geri evine gonderen baban esinide geri gondermez mi ?

bilmiyorummm, senin her konunu okuduğumda çok üzülüyorum senin ve çocukların için
Allah o şerefsiz kocanı bildiği gibi yapsın ne diyeyim ki.
İçinde bulunduğun şartlarıda az çok bildiğimiz için çözümde sunamıyorum sana.
Öyle saçma salak insanlar içindesin ki.
Umarım en kısa sürede bir kurtuluş yolu bulursun.

RABBIM yardimcin olsun sana bi kurtulus yolu versin INSALLAH,
Madem istemiyorsan ne olacaksin böyle...
Esini soguttun bosanacam dedi diyelim,
E seni geri evine gonderen baban esinide geri gondermez mi ?

Tweety inankıı bilmiyorumm .. ama bildigim tek şeyy Allah'ımın yardımıylaa asla gerı adım atmıcamm .. bitecekk bitsin.. bu soon şansım olurr.. eger bır daha döndersemm zorlaa eve gönderırde bende gururma yedıremeyıpp dönersemm eve bitet.. sonuna kadar yaşamak zorunda kalırım onunla.. ama gururu bir kenara bırakıpp yüzsüzlük edersemm gitmezsem evımee..kurtutlurum.. çok zor bir süreççç benım için.. 1 gece sığdırmayann anne -baba bir ömürr benı sıgrırımı o eve 2 cocuklaa .. aslaa !! fazlaa gelırımm biliyrum hemen evlendırmeye caklısırlar.. o yuzdenn paramı kazanmalıyımm .. paramlaa susturmalıyım onlarıı cokk üzgünümkii böle bir ailem var benım.. paran varsa adamsınn.. yoksaa bir böcek gibi yaşamaya mahkumsun.. başına sonuna kadar kalkarlarr yaptıkları ettıklerı herseyı.. onlara muhtaçç olmak ölmek demek ve ben hergun ölüyorumm hergun

ALLAHIM seni en kısa zamanda o adamdan kurtarsın yarabbimm.Hersey senin için iyi olsun allahım coook uzuldum.Elimden keske senin için yapabilecegim bişey olsa...Keske.Tek yapacagın meslegini eline alman,cocuklarına ve kendine ailen olmadan bakabilecek yetebilecek işin olmasını saglamak.Eşin olcak adam,evinde bir kadının yapması gereken her iş yapılıyor,zorla istediginide alıyor,seni evede tıkıyor.Adam tabi hayatından memnun olcak.Ahlakı yok ki adamın.Cocugunun anası oldugunu idrak etcek kapasite yooooookkkk.

Bir arkadaşın önerisi çıkış yolu olarak mantıklı buluyorum 183 ara kadın sığınma evine yerleşsen,hem çocuklarına bakılır hem de çalışırsın.ama bunu yaparken geri dönüşü olmayacak bir hayat için kararlı ve cesaretli olman gerekli.bir araştır derim.Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:

ALLAH razı olsunn sendenn .. iyi dileklerin içinn .. cok teşekkürler..
işim olursa zatenn kimseyı tınlamam ..
dün benım cocuklara para vermiş en buyuk amcam ..
cocuklarda aban verdi
alt tarafı 5 tl

bende kola aldımm işin açıgıı.. çok seviyorum ,içiyorum..
bugun geldı dedımyaa eşim ,alacagını aldıktan sonraa kola içtigimi gördüü..
çocugun parasınımı harcadın dedi..
bı kola aldım alt tarafı dedımm..
harcama ,onların adına biriktirsene dedi..
ağlamaklı oldumm. öyle bir diyorkii..zehir zııkım olduu resmenn

Baba olarak cocuklarını mutlu bir ailede yasamasını saglıyor sanki sana laf söylüyor.Canım eşin senin hiçbir yere gidemiyecegini bildigi için daha cok üstüne geliyor.Bu saatten sonra benim sana tavsiyem karsısında aglama,o laf söylerse sende söyle gururun böyle daha cok kırılıyor.Cocukların gelecegi için para kendi biriktiriyor mu????

Allah yardımcınız olsun,çocuklarınızı size sizide çocuklarınıza bağışlassın inş.

çok zor bi hayat yaşıyosunuz,okurken nefesim daraldı kendim yaşıyo gibi oldum.aileniz yanınızda olsa herşey ne kadarda farklı olucak halbuki.neden evlendikten sonra bazı aileler evlatlıktan çıkarmış gibi davranırlar kızlarına anlamıyorum.çok yazık.Allah sıcaklık versin böyle kalplere.

şu halde direk ailene dönseniz ve bi şekilde geri göndermemeye ikna etsenizde babanızı emin olun kocanızla olan hayatınızdan pekte farklı olmaz bu hayat.sığıntıdan farkınız kalmaz(baba ve annenizin tavırlarından yola çıkarak) dahada mutsuz olursunuz.onun için maddi anlamda ayakta durabilmeniz ve kimseye muhtaç olmadan eyvallah etmeden yola devam edebilmeniz lazım.

size destek olabilecek anne babanız haricinde aklıbaşında bi aile büyüğünüz hiçmi yok?belki elinizden tutar biri?abiniz dayınız vs.

şu kadın sığınma evleri,183 sanırım oralarda son çare olarak mantıklı geldi.

kendimi nasıl çaresiz hissettim şuan anlatamam,elim yetişse sizi çekip alıcam sanki evlatlarınızla birlikte

inşallah tez zamanda dilediğiniz mutlu hayata kavuşursunuz meleklerinizle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…