- 12 Haziran 2012
- 376
- 97
- 53
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
[sıze=3]
allah razı olsunn sendenn .. Iyi dileklerin içinn .. Cok teşekkürler..
Işim olursa zatenn kimseyı tınlamam ..
Dün benım cocuklara para vermiş en buyuk amcam ..
Cocuklarda aban verdi
alt tarafı 5 tl
bende kola aldımm işin açıgıı.. çok seviyorum ,içiyorum..
Bugun geldı dedımyaa eşim ,alacagını aldıktan sonraa kola içtigimi gördüü..
çocugun parasınımı harcadın dedi..
Bı kola aldım alt tarafı dedımm..
Harcama ,onların adına biriktirsene dedi..
Ağlamaklı oldumm. öyle bir diyorkii..zehir zııkım olduu resmenn [/sıze]
başına sonuna kadar kalkarlarr yaptıkları ettıklerı herseyı.. onlara muhtaçç olmak ölmek demekve ben hergun ölüyorumm hergun [/QUOT
canım ınan yasadıgın sıkıntılara cok cok uzuldum konunu ve yorumlarını okurken ınan gozlerım doldu su son cumlende artık tutamadım kendımı caresızlık ne demek bılırım cıkmazda olmak boslukta olmak ne demek anlıyorum ama allahım yardım edıyo bol bol dua et annen ve babana gelıcek olursak bu nasıl bı vıcdan ya bu nasıl bır merhamet ınsan evladını bıle bıle bole bı ıskencenın ortasında nasıl bırakır nasıl yatagında rahat uyur hıcmı vıcdanları yok senın bu halınını goz yumuyolar bıde neymıs kocasının bı ıstegı olurmus bahsettıın senn kızın be adam demezler ınsana be yazıklar olsun ya karektersız ahlaksın sahsıyetsıze ne demelı dıycek soz yok onun nefes alması hata zaten kusura bakma ama tutamıyorum kendımı konunu ve yorularını okudukca bı kasık suda bogasım geldı ahlaksızı allahım sana ve o 2 yavruna umarım cok mutlu ve huzurlu hayat sunar canım dualarım senınle
Peşine aşık olacağı bir kadın taksanız şöyle kendine aşık etse siz boşandıktan sonra da tekmeyi vursa...
hatta evlense hiç fena olmaz.ama bu adam kuma getirir yine bırakmaz sanki konu sahibini.
Allah yardımcınız olsun,çocuklarınızı size sizide çocuklarınıza bağışlassın inş.
çok zor bi hayat yaşıyosunuz,okurken nefesim daraldı kendim yaşıyo gibi oldum.aileniz yanınızda olsa herşey ne kadarda farklı olucak halbuki.neden evlendikten sonra bazı aileler evlatlıktan çıkarmış gibi davranırlar kızlarına anlamıyorum.çok yazık.Allah sıcaklık versin böyle kalplere.
şu halde direk ailene dönseniz ve bi şekilde geri göndermemeye ikna etsenizde babanızı emin olun kocanızla olan hayatınızdan pekte farklı olmaz bu hayat.sığıntıdan farkınız kalmaz(baba ve annenizin tavırlarından yola çıkarak) dahada mutsuz olursunuz.onun için maddi anlamda ayakta durabilmeniz ve kimseye muhtaç olmadan eyvallah etmeden yola devam edebilmeniz lazım.
size destek olabilecek anne babanız haricinde aklıbaşında bi aile büyüğünüz hiçmi yok?belki elinizden tutar biri?abiniz dayınız vs.
şu kadın sığınma evleri,183 sanırım oralarda son çare olarak mantıklı geldi.
kendimi nasıl çaresiz hissettim şuan anlatamam,elim yetişse sizi çekip alıcam sanki evlatlarınızla birlikte
inşallah tez zamanda dilediğiniz mutlu hayata kavuşursunuz meleklerinizle...
kıyamam yaa( kolayı bile çok görüyor
ah ahh erkekler ahh
ah canım yaa
sacların uzadımı bu arda merak ettim
Bilmiyorum;
önceki konularını durumunu bilerek yorum yapacağım.
Peki diyelim ki dediğin gibi oldu.
Eşin senden vazgeçti boşandınız.
Hani hep önceki konularında da söylenen ve senin de sorguladın şey,
boşandıktan sonra ne yapacaksın?
Normalde babanın destek çıkacağını bilsem boşan diyeceğim ama,
boşanırsan baban çocukları yurda ver bile diyecek karakterde bir adam.
Hiç bunları düşündün mü?
Ben çok üzülüyorum senin haline
Allahım sabır versin umarım çocukların bir an evvel büyür de kendi başının çaresine bakabilirsin
canım ya birdaha kesme sakın sinirlenipte
anlıyorum canım seni ama benimki ne olursa olsun
gönüllü yada gönülsüz sorar istediğin varmı diye ağzının ucuyla
ki bu adama bi anlam vermedim
bi kolayı bile ...
sabır dilemek ten başka caren yok
adam seninle oyuncak gibi oynuyor
Rabbim'e havale ediyorum.. O ne eylerse güzel eyler..
benımde kusurum hatam illakı varr.. Allah'ım neyi hak ediyorsam bana da onu versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?