Dayanamiyorum artik!!!!!!!!

Canım işletme 140 puan alınarak okunuyor. Açık öğretim Anadolu üniversitesi. Bunun için 160 sorudan 12 soruyu doğru yapman gerekiyor. Eşek gibi çalışıp bu puanı alamaman mümkün değil. Demek ki çalışmamışsın. Gir bir çağrı merkezine çalışmaya başla. Ya da mağazaya her neyse. Para kazan, bakımını yap diyete gir. Kollarındaki tüyleri temizlemek için ultra bir çabaya gerek yok. Kendine bakarsan öz güvenin yerine gelecektir.

İşletme güzel insanların okuduğu bir bölüm değil. Hala inanamadım. Neyse. Öğretmen öyle dedi demek. Hala inanamadım. İlginç
Çok fazla mezun verdiği için olabilir. Her yıl binlerce mezun veriyor işletme. İşsiz kalmak çok olası. Bu yüzden görsellik çok önemli demek istemiş olabilir. Üslup çok yanlış yalnız hakikaten.Öğretmene bak

Canım işletme 140 puan alınarak okunuyor. Açık öğretim Anadolu üniversitesi. Bunun için 160 sorudan 12 soruyu doğru yapman gerekiyor. Eşek gibi çalışıp bu puanı alamaman mümkün değil. Demek ki çalışmamışsın. Gir bir çağrı merkezine çalışmaya başla. Ya da mağazaya her neyse. Para kazan, bakımını yap diyete gir. Kollarındaki tüyleri temizlemek için ultra bir çabaya gerek yok. Kendine bakarsan öz güvenin yerine gelecektir.
Yok artik o kadar soruyu da yaptim:KK76:ailem istanbulda o yuzden burda kazanmam lazimdi ozellikle ingilizce ve devletlerin yuksek. Turkcelerin nispeten dusuk ama onu da ben istemedim

Ben yasayamiyorum bu hayati artik zaten ne zaman yasayabildim ki. Bi insan hem cirkin hem fakir hem berbat bi aileye sahip hem beceriksiz hem gerizekali olabilir mi benim iste bu. Aldigim her nefes benim degilmis gibi sanki yanlislikla dogmus gibi hissediyorum. Her aynaya bakisimda kendimi bogazlamak istiyorum. Bu hayatta simdiye kadar hicbir seyi beceremedim hic kimseye kendimi sevdiremedim hep alay konusuydum. Karsima hep yanlis insanlar cikti. Istedigim bolumu hayvan gibi calismama ragmen kazanamadim. Eve kapadim kendimi. Evde de huzur yok her aksam sarhos bi baba her aksam kavga ve aglayan bir anne. Kucuklukten beri cirkinligimle bilindim 23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi. Hos ikisini bile kazanmayi beceremedim. Sevdigim dedigim adam yuzumdeki kollarimdaki tuylerle surekli ayni pantolonu giyisimle dalga gecti. Nefes alamiyorum bazen bunu da alsin da kurtuliyim diyorum. Cok mu gordun bana mutluluğu ne yaptim ben sana diye agliyorum her aksam. Insanlarla konusamiyorum artik ya beni yine ezerlerse diye. Her gördüğüm insanda onda niye var bende yok deyip kiskanclik yapmaya basladim boyle biri olmak istemiyorum. Artik dayanamiyorum nolur bi cikis yolu gosterin. Alip basimi gitmek istiyorum yeni bir ben yeni bir cevreye sahip olmak istiyorum ama yapamiyorum.[/QUOTE
o insanların kalitesizliği. takma kafana. ilkokul öğretmenin çok ayıp etmiş. hiçbir çocuğun onuru kırılmamalı. böyle öğretmenlerin canı cehenneme. çirkin değilsin. bundan çok eminim. sadece karamsarsın. özgüvenin yüksek olsun. kişiler seni dış görünüşüle değil de o özgüvenle hatırlasın.

Baskalari icin yasiyorsun yasin itibari ile normal tabi ki. Ama biraz daha hayat tecruben olunca anlayacaksin ki hic kimse ama hic kimse kendini boyle uzmene degmez. Bak zayiflamissin artik basariyorsun yani bir seyleri. Eminim ki cirkin de degilsin. Etrafindaki kendini bilmezler oyle deyince sen de kendini buna inandirmissin. Bitti artik o lise o cocuk yok o ogretmen sacmaladi. Boyle dusun. Bir hayatim var ve ben onu elimden geldigince guzellestirecegim diye soz ver kendine. Keske senin yasinda olsam ama aklim ayni kalsa. O zaman kimse beni uzemezdi. Anlayacagin kendine gel kendine bak makyaj bakim kiyafet icin caba goster. Uzulmek yerine yani. Iyi geceler

herkes doğuştan mı güzel sanıyorsun? millet neler yapıyo. 1.65 e 55 kilo gayet iyi daha fazla kilo verirsen çok zayıf derler bu sefer de

yüzüne kuaförde bitkisel ağda yapıyolar, o tüyleri çoğaltmıyo da hatta azaltıyomuş. kolun bacağın vs için de kendin ağda yapabilirsin ya da yine kuaförler yapar.

işletme de güzellik olması mı gerekiyomuş saçmalığa bak. işletme zor kazanılan bi bölüm değil bidaha dene.

ayrıca ''hayvan gibi çalışman'' değil, ''doğru ve verimli'' çalışman gerek. konu anlatımlı kitaplar al, çözülen örnekleri incele. kapat çözümü tekrar çöz. bol bol test çöz. ders videoları izle internetten. evde net yoksa internet kafeler var takarsın kulaklığını saati 1 lira. yani burda öyle en azından. türkçeye ağırlık ver türkçe puanı çok yükseltiyo. hem işletme zor kazanılan bi bölüm değil yaparsın sen !

ama istersen tekrar sınava hazırlanmadan önce 1 sene boyunca gir bi işe çalış. aklına yatan bi bankada birikim hesabı aç maaşının bi kısmıyla para biriktir. diğer kısmıyla giyim vs ihtiyaçlarını karşıla, biraz annene kardeşlerine falan da bişeyler alırsın hem mutlu olurlar.

ilerde mesleğini eline alıp paranı kazanınca anneni de kurtarırsın hem o sarhoş adamdan!!! hem beğenmediğin neren varsa estetik ameliyat diye bişey var, tıp gelişti oh miss.. çalış para kazan yeter ki.

sana şu kadarını söyleyim.. eğer sen bişeyler yapmazsan kimse senin için bişey yapmaz. sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. bakımlı ol, tüylerini al ağdayla, cilt bakımı yap, temiz ol, temiz giyin, saçlarını en basit bi düzleştir çok fark ediyor. çalış çabala pes etme ! kimseye de aldırma ! bak baban anneni her gün ağlatıyomuş, onun kurtarıcısı da sen olursun, varsa kardeşlerinin de. emin ol o kadın da huzur istiyodur.

evde kavga olduğunda da bunun senin enerjini düşürmesine izin verme. salla gitsin babanı takma. hatta annene de söyle ''ağlama burda kızın var senin, bak ben çalışıp neler yapıcam sabret! '' de.

unutma her şey sadece senin elinde, güzellik de, kariyer de, iyi bi hayat da.. her şey. yeter ki pes etme! emin ol başkaları yapabiliyosa sen de yaparsın ! kimsenin gözü kulağı seninkinden fazla değil. kimsenin beyni iki tane değil.

SEN İSTEDİĞİN HER ŞEYİ BAŞARABİLİRSİN!

Allahin her yarattiginda ayri bir guzellik vardir..emin ol rabbim seni yaratirken sanada ayri bir guzellik verdi..guzellik bakmasini baktigini gormesini bilendedir..guzellik gonul gozundedir kalbin özündedir..sen isyana girmeye baslamissin..kalbini ruhunu cürütme..ise ruhunu kalbini aklini kötü düsünmekten uzak durmakla basla..Allaha sığın şükret..kimse tarafindan sevilmedigini begenilmedigini mi dusunuyorsun..bence yaniliyorsun..Rabbin seni seviyor seni sevmese sana bu hayati bahsedermiydi etrafina bir bak ya gozlerin gormeseydi ya kulaklarin duymasaydi ya hic konusamasaydin yada hic yürüyemeyip koşamasaydin..yada birilerine muhtac bir hayat yaşasaydin..bunlari göz önüne al bence ve ondan sonra bir daha düşün yazdiklarini..

Ben yasayamiyorum bu hayati artik zaten ne zaman yasayabildim ki. Bi insan hem cirkin hem fakir hem berbat bi aileye sahip hem beceriksiz hem gerizekali olabilir mi benim iste bu. Aldigim her nefes benim degilmis gibi sanki yanlislikla dogmus gibi hissediyorum. Her aynaya bakisimda kendimi bogazlamak istiyorum. Bu hayatta simdiye kadar hicbir seyi beceremedim hic kimseye kendimi sevdiremedim hep alay konusuydum. Karsima hep yanlis insanlar cikti. Istedigim bolumu hayvan gibi calismama ragmen kazanamadim. Eve kapadim kendimi. Evde de huzur yok her aksam sarhos bi baba her aksam kavga ve aglayan bir anne. Kucuklukten beri cirkinligimle bilindim 23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi. Hos ikisini bile kazanmayi beceremedim. Sevdigim dedigim adam yuzumdeki kollarimdaki tuylerle surekli ayni pantolonu giyisimle dalga gecti. Nefes alamiyorum bazen bunu da alsin da kurtuliyim diyorum. Cok mu gordun bana mutluluğu ne yaptim ben sana diye agliyorum her aksam. Insanlarla konusamiyorum artik ya beni yine ezerlerse diye. Her gördüğüm insanda onda niye var bende yok deyip kiskanclik yapmaya basladim boyle biri olmak istemiyorum. Artik dayanamiyorum nolur bi cikis yolu gosterin. Alip basimi gitmek istiyorum yeni bir ben yeni bir cevreye sahip olmak istiyorum ama yapamiyorum.
Bir silkelen ya bir bacağın olmasaydı ya elin kolun tutmasaydı yada o beenmediğin annen yada baban yatalak olsaydı dahamı mutlu olucaktın.Önemli olan yeni kıyafetler giymekmi hayır asla önemli olan içindekidir.Kıyafetler seni taşımaz sen onları taşırsın.Kilomu ben senelerce kiloluydum hamileliğimde zayıfladım.Çok varlıklıydık sonra battık yoluğuda iyi bilirim ama hiç bir zaman oturup ağlamadım ne şişmanın nede paramız yok diye.Hep şükrettim sağlığımız yerinde diye en büyük zenginlik sağlık.Bak şimdi ben mühendisim bebeğim var yeni boşandım babamın evindeyim kimseye eyvallahım yok kendi paramı kendim kazanıyorum.Kimse beni güzeli yada çirkinim kilolu yada zayıfım diye işe almadı işimi layıkıyla yapayım diye işe aldılar.Ne aileni yadırga nede paranın olmadığını.Annesi babası olmayıpta yetimhane köşelerinde büyüyen ve senin yerinde olmak için gözlerini ellerindeki varını yokunu harcamak isteyen o kadar çok insan varki.Ailenin kıymetini bil.Çamurdanda olsa onlar senin ailen.Ancak kaybettiğinde anlarsın onların kıymetini o zamanda iş işten geçmiş olur.

Sen bunları böyle açıkça yazıyorsan gerçekten güçlü ve akıllı bir kadınsın..
Yolunu bulacaksın..çirkinlik dediğin dediğin nedir ki güzellik görecelidir..
Güçlü yönlerini keşfet..

Her insanin aile problemleri olabilir.buna bisey diyemem.ama siz yeterince azme sahip degilsiniz.hayatta nazi insanlarin olumsuz elestirilerine tesekkur edip iyi seyler basardim.lise bilre giderken kilo almistim.sisman sayilmazdim ama kilom belliydi.birgun biri bana " bu yasta bu kilo yasindanda buyuk gizukuyorsun " demisti.oturup karalar baglamadim.diyet ve spor ile tam 12 kilo verip 57 kilo olmustum.ve miladim olmustu.onun sayesinde bu yasima kadar yeme duzenim oturdu ve hep zayif bir insan oldum.
Meslek lisesi okuyordum giyim bolumu.birgun bi hocam bana pantolununum pacasina overlok cekmemi istedi.bende cekerken makinana arzilandi cok hafif yamuldu ucu.zaten ice dikis olacakti belli olmazdi asla.ama o hoca bana aynen su cumleyi kurdu "sende hata yok sana verdigim icin ben hataliyim demisti"simdi ogretmen oldum.sadece bunlar degil daha bircok sey yasadim.ama hep onume baktim..suan kizdiginiz insanlara bigun tesekkur etmek sizin elinizde olabilirdi.o ofretmenim diye gecinen rehber ogretmeninize gibi...

Canim kendini sevmelisin önce fazla kilon mu var kilo ver bak bu sitede bir dunya hikayeler var onlari oku kendini motive et ama lutfen kendini sev guven kimse senin kadar degerli degil herzaman onceligi kendine verceksin gerekirse bencil ve vurdum duymaz olcaksin ayaklarini yere saglam basicaksin sunu unutma ki
KADIN ISTERSE HERSEYI BASARABILIR.

Sen kendine dert arıyorsun. Kendine "ben çirkinim, ben çirkinim" dersen ben de bile şu an öyle bir intiba bıraktın. Yani insanları yönlendiren sensin bence.

23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi.
İlk olarak şu iki cümleye takıldım..Kilolu olduğunuz için sizi oyunlara almayarak özgüveninizi kıran öğretmen adı altındaki karakteri bozuk şahıs ve ondan daha vahimi '' guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi'' dediğin beyin özürlü kişi..NE alaka !!:KK62: bu kibir..resmen seni aşağılamış..ne hakla..Nasıl öğremen olduğu halde bi insanın duygularına böyle acımasızca saldırabilir..Resmen ruhu kokuşmuş insan bunlar..:KK34:Kimseye aldırma..Çünkü kimse 4/4 lük değil.. İnsanın görüntüsü değişebilir..Zayıflarsın..epilasyon yaparsın.taş gibi olursun uğraşırsan..dış görüşünüşü bozuk olmak, karakteri bozuk olmaktan iyidir..Yüreğini temiz tut..Sen sen olduğun içim özelsin..:KK66:

İnsanların size böyle davranmasının sebebi gene sizsiniz.
Siz kendinize saygı duyacaksınız ki başkası da size saygı duysun.
Kilo,kıyafet vs. alınır verilir,tip düzeltilir.
Önemli olan pes etmemek ,her şeye rağmen güçlü kalmak.
Siz çok basit sorunlardan dolayı pes etmişsiniz hemen ,yapmayın.
Güçlü olun.:KK68::KK68:

belki cok klasık olacak ama çok umutsuzluğa düştüğünde senden iyi durumda olanları değil daha kötü durumda olanları düşün ve güçlü olmaya çalış,şükret. her şey senin elinde biraz da .

o çok güzel hayatları olan insanların hazıra konanı da var ama çoğu çabalayarak bir şeyleri elde ediyor.azimli ol bu yasadığın kötü olaylar seni yıldırmak yerine daha da dört elle hayata sarılmana sebep olsun.gençsin daha mesleğin olur mutlu olacağın günler gelir.evdeki sorunlardan kaçmak için erkenden evlilik de düşünme sakın.silkelen ve kendi gücünün farkına var.inan biraz zaman ve çaba lazım sadece ;)

baktım hoşuma gitmeyen özelliklerim ver çalışmaya başladıktan sonra yaptırdım burun estetiğimi boyattım saçımı istediğim renge para kazanmanın verdiği ayakta durma kendi kendine yetme özgüveni hepsine bedel şimdi dünyanın en güzeli benim diye geziyorum ortada.En güzeli değilim elbette kendime verdiğim enerjiyle mutlu hissediyorum.Hayatına şuan birisini girmesine zaten gerek yok oyle liseden devam edipte evlenmeler düşük ihtimaller şuan insanların %70 i çalıştığı yerlerde yada okuduğu üniversitelerde eşlerini buluyorlar ki sende yaptığın meslekte sana uygun birini mutlaka bulacaksın zamanı geldiğinde.Sen kendinden vazgeçmişşin söylediğin çoğu şey bahane 1.65 boya 55 kilo şişman olarak görüyosan bence birazda psikolojin bozulmuş ben 1.69 1.70le 62 kiloyum ama hiçte şişman değilim.Yüzünü bıyıgını kaşını gözünü alman sana 20 tlye patlamaz ama zor geliyorsa sen kendine değer vermiyorsan kusura bakma aa bu kız bıyıklı ama çok güzel denmesinide bekleme bir zahmet.aynı pantalonuda her gün giymene gerek yok ünlü markaların bile 20 30 tlye pantalonu satılıyo geçen gün pazara gittiğimde tezgahta 10 tl yazıyodu ki taş gibi yeni trend pantolanlar bence değiştirmek sana zor geliyor.Sana şunu söyleyeyim lisede sivilceli bakımsız çok çirkin biri gibi görürdüm kendimi.Yüzümdeki sivilceler yüzünden aynaya bakamazdım.Şimdi eski fotoğraflarıma bakıp ne kadar saf masum ve güzelmişim diyorum.Ailemden nefret eder kavga eder dururdum ama okumak için başka ile gittiğimden beri allahım böyle bir bir ailem olduğu için sana sonsuz şükürler olsun diye dua ediyorum.Senin tek sorunun özgüven onu aştıktan sonra heleki düzgün bir bölüm kazanıp üniversiteye başladıktan sonra tüm bunlar geçicek

Ben yasayamiyorum bu hayati artik zaten ne zaman yasayabildim ki. Bi insan hem cirkin hem fakir hem berbat bi aileye sahip hem beceriksiz hem gerizekali olabilir mi benim iste bu. Aldigim her nefes benim degilmis gibi sanki yanlislikla dogmus gibi hissediyorum. Her aynaya bakisimda kendimi bogazlamak istiyorum. Bu hayatta simdiye kadar hicbir seyi beceremedim hic kimseye kendimi sevdiremedim hep alay konusuydum. Karsima hep yanlis insanlar cikti. Istedigim bolumu hayvan gibi calismama ragmen kazanamadim. Eve kapadim kendimi. Evde de huzur yok her aksam sarhos bi baba her aksam kavga ve aglayan bir anne. Kucuklukten beri cirkinligimle bilindim 23 nisan gosterilerine sismanim diye beni cikartmayan bi ogretmene sahiptim. Liseye gectim rehberlik hocam istedigim bolumde guzel insanlarin is bulabildigini bu cirkinligimle is sorunu olmayan bi bolume gitmemi soyledi. Hos ikisini bile kazanmayi beceremedim. Sevdigim dedigim adam yuzumdeki kollarimdaki tuylerle surekli ayni pantolonu giyisimle dalga gecti. Nefes alamiyorum bazen bunu da alsin da kurtuliyim diyorum. Cok mu gordun bana mutluluğu ne yaptim ben sana diye agliyorum her aksam. Insanlarla konusamiyorum artik ya beni yine ezerlerse diye. Her gördüğüm insanda onda niye var bende yok deyip kiskanclik yapmaya basladim boyle biri olmak istemiyorum. Artik dayanamiyorum nolur bi cikis yolu gosterin. Alip basimi gitmek istiyorum yeni bir ben yeni bir cevreye sahip olmak istiyorum ama yapamiyorum.
yasın cok güzel bi kere.bence cok sanslısın. mesela ben heycanı adrenalni degişimi cok severim.kilom normal ama sırf o heyecanı ve hırsı hissetmek için diyetteyim. ki daha neler neler.

Back
X