Dayanamıyorum boşanıcam

Elim ayagım titriyor şu an allahım benim yandıgı gibi onun canınıda yak eşimle sorunlarımız hep vardı bugün bebeğim alerjik kızamık aşısı olmaya gttij devlet yapmadı arabada eve dönerken başladı saydırmaya bi işi halledemedik bilmeme ne sonra bana kişisel hakaretler etmeye başladı bende ona milyonlarca insanın içinden senin gibi laneti nasıl buldum dedim sen rahatsızsın dedi bana senin baban istemeye geldiğimizde niye en kısa zamanda dedi bende biZde fazla nişanlı kalınmıyor sen kafanda ne kurdun dedim senden kurtulmak istiyorlardı o yüzden dedi allah senin belanı versin dedim bu söylediklerinin hepsini ses kaydı aldım babama dinletecem dedim yok kralı gelsin alayı gelsin senin o meymenetsiz kara suratını mı çekicem dedi ve sayamadıgım bir çok hakaret etti arabadan indim eve gitmedim 2 çocuğum var ben napıcam bir defa boşanmadan döndük babam bana gitme gidersen dönüşün olmaz dedi ailemi arayamam kocama eve geldiginde bizi bulamıcakssın dedim oda yapacağım şeyleri söyle dedi hep tehdit ediyosun ama bişe yapamıyorsun dedi oda biliyor mecbur olduğumu aglamaktan deliricem kendimi yicem dayanamıyorum
Abuk subuk nedenden dolayı karşılıklı birbirinize hakaret etmişsiniz ikimizde suçlusunuz. Çocuklarınıza yazık. Eşine blöf yapıp durmayın belli bir yerden sonra sinir bozucu olsa gerek eşim bana evi terk edeceğini bosayacagini söylese her kavgada ama yapmasa hem kızar hemde inanmazdım artık. Bana nedense sinirle ayağa kalkıp geri oturmussunuz gibi geldi yine gitmeyeceksiniz bari burda insanları yormayın bosyere akıl veriyorlar yorulup

Gitmeyecekseniz sakın blöf yapmayın.
Adam daha da ezer sizi.
Madem iyiyken sorun yoksa , neden kışkırtacak şeyler söylüyorsunuz?
Bende sizin gibi düşündüm. Adam en başta eşine kizmiyorki işini halledemegi için kızmış o sınırlı diye hanimefendide gerilip eşine cevap vermiş kışkırtarak. Bizde geçen gittik hastaneye muayene sirasi ayrı bekleniyor kan aldırmak için tüp sırası ayrı kan vermek sırası ayrı 80 yaşında insanlar kuyrukta bekliyor eşimde Ogün sinirlendi laf söyledi çok gerildi ama tamamen hastaneye odakliydi donupte üzerime alınmadım🤷

Kuzum yaşadıklarini yaşadım narsist ve geçimsiz iğrenç biri kocan baba evine dön özür dile ağla o pisliğin lafını çekeceğine ...babanın bjr tokatini ye daha iyi bence ..böyle huzursuz hayat olmaz yaşam olmaz ...sende huzuru hakediyorsun çocuklarında ...

Çocuklarını al git birde ..çocuklarini bırakma bu narsiste bir nafaka al olsum bitsin bu çile

Baban o anda geri dönmeni istemediği için öyle demiş sana,baban sonuçta bu durumda orada bırakmaz seni. Aynı şehirdeyseniz ara babanı durumdan haberdar,topla eşyalarını bin taksiye git. Bekleme. Sana bunları söyleyebilen adamla aynı evde bir gece daha geçirme. Bırak,o düşünsün. Pişman olacak belki anlayacak hatalarını. Ozaman oturur konuşursunuz. Baktın pişman olmuyor ozamanda zaten en doğrusunu yapmışım dersin. Kendine bu eziyeti yaşatma.

Bu hep yazılıyor da hiç anlamıyorum mantığını m. Kadın çalışmıyorsa yeterince parası da yoksa evde ne yiyip içecek bir müddet sonra ya da ev kıraysa nasıl ödeyecek? Faturalar şu bu?
kesinlikle bende katılıyorum sizin yorumunuza
herkesin belirli iş gücü yok ki adam ya inada bindirir tek kuruş vermezse
nasıl besleyecek çocuk çocuğu kadın?

konu sahibi tek diyeceğim boş tehdit yapa yapa bu hale gelmişsiniz

Elim ayagım titriyor şu an allahım benim yandıgı gibi onun canınıda yak eşimle sorunlarımız hep vardı bugün bebeğim alerjik kızamık aşısı olmaya gttij devlet yapmadı arabada eve dönerken başladı saydırmaya bi işi halledemedik bilmeme ne sonra bana kişisel hakaretler etmeye başladı bende ona milyonlarca insanın içinden senin gibi laneti nasıl buldum dedim sen rahatsızsın dedi bana senin baban istemeye geldiğimizde niye en kısa zamanda dedi bende biZde fazla nişanlı kalınmıyor sen kafanda ne kurdun dedim senden kurtulmak istiyorlardı o yüzden dedi allah senin belanı versin dedim bu söylediklerinin hepsini ses kaydı aldım babama dinletecem dedim yok kralı gelsin alayı gelsin senin o meymenetsiz kara suratını mı çekicem dedi ve sayamadıgım bir çok hakaret etti arabadan indim eve gitmedim 2 çocuğum var ben napıcam bir defa boşanmadan döndük babam bana gitme gidersen dönüşün olmaz dedi ailemi arayamam kocama eve geldiginde bizi bulamıcakssın dedim oda yapacağım şeyleri söyle dedi hep tehdit ediyosun ama bişe yapamıyorsun dedi oda biliyor mecbur olduğumu aglamaktan deliricem kendimi yicem dayanamıyorum
Babanızın öyle dediğine bakmayın.. bı tanidigimizin babasi da öyle demişti ama kiyamadi.eminim ki babaniz da kıyamaz.. kesinlikle gidin babanızın evine..

Back
X