Elim ayagım titriyor şu an allahım benim yandıgı gibi onun canınıda yak eşimle sorunlarımız hep vardı bugün bebeğim alerjik kızamık aşısı olmaya gttij devlet yapmadı arabada eve dönerken başladı saydırmaya bi işi halledemedik bilmeme ne sonra bana kişisel hakaretler etmeye başladı bende ona milyonlarca insanın içinden senin gibi laneti nasıl buldum dedim sen rahatsızsın dedi bana senin baban istemeye geldiğimizde niye en kısa zamanda dedi bende biZde fazla nişanlı kalınmıyor sen kafanda ne kurdun dedim senden kurtulmak istiyorlardı o yüzden dedi allah senin belanı versin dedim bu söylediklerinin hepsini ses kaydı aldım babama dinletecem dedim yok kralı gelsin alayı gelsin senin o meymenetsiz kara suratını mı çekicem dedi ve sayamadıgım bir çok hakaret etti arabadan indim eve gitmedim 2 çocuğum var ben napıcam bir defa boşanmadan döndük babam bana gitme gidersen dönüşün olmaz dedi ailemi arayamam kocama eve geldiginde bizi bulamıcakssın dedim oda yapacağım şeyleri söyle dedi hep tehdit ediyosun ama bişe yapamıyorsun dedi oda biliyor mecbur olduğumu aglamaktan deliricem kendimi yicem dayanamıyorum