Dayanamıyorum bu acizliğime,Herşeyin en iyisi,en güzeli benim olsun istiyorum ...

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
mutlu olamıyorum . Hep daha iyisi olsun , daha güzeli olsun . Hepsi benim olsun . Aynı elbisenin mavisi kırmızısı siyahı her rengi . Aldığım hiçbir şey mutlu etmiyor beni . Delirmek üzereyim ...:S 2o yaşındayım üni.1.sınıfı bitirmek üzereyim . Yaşım da küçük değil ama neden böyle oldum ben ya :S

eger herşeyi alabilme gücün varsa mutsuzluga mahkümsundur.bir zaman sonra hiç bişeyin tadı olmaz.zor alabildiğin şeylerin kıymeti her zaman daha çoktur bencee...

zor olan hçbir şeyim yok . Erkek arkadaşım bile zor değil . Sürekli benim istediklerim oluyor . Kavga ediyoruz alttan alıyor :S . Zor olmayan şeyler de hoşuma gitmiyor artık .

yanlış hareketlerinin farkındasın...
bunları çözüme yönelik hareket etmeye çalışmayı dene..
daha çok zorluklar çıkacaktır hayatına o konuda endişen olmasın hiç kimse güllük gülistanlık yaşamaz.
bence herşeyden önce hayatına yeni bi yön vermeyi denemelisin
hakkında hayırlısı olsun

Kendi calisip kazandigin parayla mi aliyorsun aldiklarini?

Kendine erkeklerden ve elbiselerden daha ulaşılmaz bir hedef belirle, zorluk neymiş anlarsın o zaman

Bence şu siteyi biraz dolaş, arkadaşlarımızın, ablalarımızın neler yaşadığına bir bak ondan sonra düşün acaba abartıyor muyum diye...Hem her şeyin farkındasın çözümü daha kolay.:)

Son düzenleme:
Ne denir bilmiyorum ki ne güzel derdin kederin yok.
Maddi bir sıkıntın da yok anlaşılan
Allahım dert verde denmezki.
Şükret sahip olduğun şeylere mesela.
Yada şöyle yap ihtiyaç sahiplerini bul onlara birşeyler almayı dene kendine değil

Şu an bir boşlukta olabilirsin.İstediğin bölümde mi okuyorsun bilmiyorum.Hep hedef üniversiteyken,üniversiteye girince bir anda hedef kalmıyor.Böyle olur bazen.
Şu an hedefin ne mesela ? İlk hedefin iş sahibi olmaksa,buna yönelik çalışmaya başlayabilirsin.
Okul saatlerin uygunsa,kısa süreli işlerde çalışabilirsin.Küçük veya büyük,her iş bir deneyimdir.
Veya dil kursu,bilgisayar kursu gibi meslek hayatında işine yarayacak uğraşlar edinebilirsin.

Klasik bir bunalım süreci aynı dönemi yaşadım 1 hafta boyunca sürekli çevreme zarar verdim. Hatta sevgilime , anneme , babama , ablama , abime bile. Bunu bir acizlik olarak görme hayatımdaki hiç bir şey zor değil demişsin. Emin ol böylesi daha iyi zorluk arama. En basitinden sevgilim çok basit ne dersem yapıyo alttan alıyo demişsin. Şahsen ben isterdim alttan alsın istediklerimi yapsın. Bu devirde erkekler genelde daha kaba yapıdalar. Sen normal birini bulmuşsun. Hadi bunu geçtik ailenden birinde bir problem var mı ? Bu problemleri onlara yansıtıyor musun?

Denedim . Özel dersler verdim etüd merkezinde çalıştım . Gene de atamıyorum içimdeki bu hiçlik duygusunu . Ben derdim boyumu aşıyor demiyorum zaten . Mevcut durumu anlatıp yardım bekliyorum sadece . Allah büyük skıntı vermesin illa ki .

katılıyorum yardım et durumu olmayan insanlara
mesela bir çocuğun ihtiyaçlarını karşıla bak ozaman nasıl mutlu olursun

Kendine erkeklerden ve elbiselerden daha ulaşılmaz bir hedef belirle, zorluk neymiş anlarsın o zaman

Bu cümleye katılıyorum. İnsan hedefleri için yaşarmış, kendin için, istediğin, zor olan bir hedef belirle. Şu hayatta en çok istediğin şeyi bul ve ona ulaşmaya çalış. O hedefi gerçekleştirmek için attığın her doğru adım seni fazlasıyla mutlu edecektir. Mümin Sekman'ın bir kitabında okuduğum şu sözü çok beğenmiştim: "Kendimi baskı altında tutmak hoşuma gidiyor benim için yaşam,hedef belirlemek ve onu gerçekleştirmektir.Bu böyle sürer gider."

muhtaçlara yardım edebilirsin kendine büyük bir hedef belirleyip ona ulaşmaya çalışabilirsin
her zaman kötü durumdaki insanları düşünüp haline şükretmek de insanı kendine getiriyor bazen
allah daha büyük sıkıntı vermesin canım sen elindekilere şükret doyumsuzluğu ruhundan at

sen buna dert mi diyosun allah askina her istediginin eline kolayca geciyorda ondan boyle davraniyosun ,merak etme yasin daha genc ilerde baska seyleri dert olarak goreceksin

Allah iyiliğini versinnDinş büyük kayıpların olmaz:)ve o zaman asıl derdi görmezsin ne diyim Allah herkese böyle dert nasip etsin:76:

Bence bu kesinlikle geçici bir süreç bu zaman içerisinde kendine bir uğraş bulmalısın kimse her şeye sahip olamaz sonuçta ulaşamanın zor olduğu bir şeyler vardır
Böyle aşırı şikayet de etme bir kaç gün sonra napıcam ben şimdi yardım ediin demen hepimizi üzer

Büyük bi dert olmadığının farkındayım zaten . Yol gösterilmesini istedim sadece rahatsız olduğum için . Ama başka uğraşlar bulunmalı . Şu an tek hedefim yurtdışı . onun için uğraşmalıyım galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…