- 14 Mart 2011
- 375
- 199
- 103
- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
nedeni ne biliyormusun.
biz bu dünyanın insanı değiliz.
bizi bu dünya mutlu etmez.
biz cenneti istiyoruz.
ebedi hayatı istiyoruz.
gerçek mutluluk orda.
burda ne alırsan al. aa bu değilmiş istediğim diyeceksin. ne olursan ol aslında bunu olmasaydımda şu mesleği olsaydım diyeceksin. yada bir ev aldığın zaman hala gözün başka evlerde olacak. yani bir arayış içindeyiz. ve SONSUZluğu arıyoruz. o da bu dünyada değil. onu bu dünyada bulmamız imkansız. kolay gelsin :)
yani konu sahibi öteki tarafa mı gitsin
yani konu sahibi öteki tarafa mı gitsin
mutlu olamıyorum . Hep daha iyisi olsun , daha güzeli olsun . Hepsi benim olsun . Aynı elbisenin mavisi kırmızısı siyahı her rengi . Aldığım hiçbir şey mutlu etmiyor beni . Delirmek üzereyim ...:S 2o yaşındayım üni.1.sınıfı bitirmek üzereyim . Yaşım da küçük değil ama neden böyle oldum ben ya :S
nedeni ne biliyormusun.
biz bu dünyanın insanı değiliz.
bizi bu dünya mutlu etmez.
biz cenneti istiyoruz.
ebedi hayatı istiyoruz.
gerçek mutluluk orda.
burda ne alırsan al. aa bu değilmiş istediğim diyeceksin. ne olursan ol aslında bunu olmasaydımda şu mesleği olsaydım diyeceksin. yada bir ev aldığın zaman hala gözün başka evlerde olacak. yani bir arayış içindeyiz. ve SONSUZluğu arıyoruz. o da bu dünyada değil. onu bu dünyada bulmamız imkansız. kolay gelsin :)
mutlu olamıyorum . Hep daha iyisi olsun , daha güzeli olsun . Hepsi benim olsun . Aynı elbisenin mavisi kırmızısı siyahı her rengi . Aldığım hiçbir şey mutlu etmiyor beni . Delirmek üzereyim ...:S 2o yaşındayım üni.1.sınıfı bitirmek üzereyim . Yaşım da küçük değil ama neden böyle oldum ben ya :S
ya var ya senin yerinde olmayı çok isterdim. ama değilimbenim hiç bi istediğim olmuyor herşeyi zorla ite kaka kazanmak zorundayım.:83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?