dayanamıyorum... bu durum neyin nesi?

yaaa haklsın aslındaa. kızmam neden kızım çok dogru tespitler yapıyosn ama bende ilgi istiyrm düşünüyrm hani gidecek sıcak olmalı bana karşı. o saten böyle yapmasa ben hiç yapmam dahada sıcak olurum. sizde nasıldı canım son aylarda sorun oldumu

Yoksun bırakmak mı ah kuzum sana nasıl sarılcak bilsen ..
Ya ben sıkıntı çekmedim askerlik sürecimde sagolsun gönlümü hep hos etti oralardan .. O yüzden mi böyle konsuuyorum bilmiyorum ama bence düzelecek ...
Emin ol bu yasadıgın genelde yasanıyor ..
Bak birde nişanlısın ne güzel sarıl nişanlına son 1 ayı kalmıs gönlünü hoş et gönderdiğinde varya ahhh diyeceksin keske yanımda olsa...
Öyle bi özleyeceksin ki uykusuz geceler bekliyor seni dost acı söyler misali ..
Veda sahnemizi hatırlıyorum da hatırlamasam daha yi salya sümük ..
Sevgilin o şehirden ayrıldıgı zaman o zaman herseyi daha ii anlayacaksın ..
Sakın ola pişman olacagın şeyler söyleme ..

Heee askerlik sürecinde gönlünü hos etmezse hep askerlik psikolojisinin altına yatarsa uzak durursa gelince okursun canına ..
Dediğim gibi sarıl nişanlına kocan olacak o adam senin

Bizim nişanımız gelince
Askerlik olmadan olmaz dedi babam Bak siz ne güzel nişanlısınız gelince düğününüz var güzel şeyler düşünceksin.. Buna mecbursun..
Yoksa o askerliği zehir edersin kendine ..

uzulme canim vardir bişey aklnda askerliği bu kadar sorun edecegni zannetmiyorum bi asker eşi olarak askere gidecegne sevinir bile ayrica yeri belli değil demişsin şimdiye kadar belli olmasi lazimdi sen bole dusunursen benim daha da cok uzulmem lazim benim eşim hergun o sitresin içinde 15 ay değil ömur boyu benimde ilgi görmek istedgim zazmnlarim oluyo ama eşim hep dusunceli oluyo sikma canini inşlh ii yer ckar da seninde için ondan miş diye rahat eder

Yok canım bizde sorun olmadı .. Ama çok dalıyordu çok düşünceliydi sözlüm..
Üzgündü aglıyordu birbirimizin omzunda koynunda aglardık..
Hep dalgındı içinden neler geçiyordu Emir altında olacaktı karaları baglamıstı...
Ve onu bırakmamdan korkmaya baslamıstı oda bende sacmalıyorduk ..
Beklersin dimi aşkım dayancaz gibi şeyler söylüyordu of bir sürü sey dertlendim bi anda

Biraz zaman vermelisin. Kafasinda bir suru sey vardir. Erkekler icin buyuk bir donum noktasi derler askerligi.

Esimden iyi bilirimki eger erkeklerin kafasinda canlarini sikan seyler varsa assla seni farketmiyor. Hele en zor yani anlamiyorsunda kafasinda ne var. Bizim gibi herseylerin anlatanlardan degiller. İclerinde yasiyorlar. Hani sen ilgi bekliyorsun ya hakli olarak. Uzme kendini bekleme. Sen ona ilgi goster. Arkasinda oldugunu hissettir. Onlarinda bebek gibi ilgiye ihtiyaci oluyor iste bazen.

canım bende öyle düşündüm su ana kadar ' aman pişman olmayım affetdm , aman pişman olmayım ben yaklaşım' ama bukez olmuyo galiba ondan çok ben bu piskolojiye girdim. sarsılmış durumdayım saten o yokken naparım onun bakışları olmadan , onun o elimi saran sıcacık eli olmadan naparım bende bunları düşünüyorm . belki ben çok nazlıyım ama oda fazlasıyla uzak. elimden geldikce yanında oldum her konuda ailesi arkasında degilken bile ben kimseye laf söyletmedm onun hakkında ve şimdide tek istedgm yanımda olması. bak seninki negüzel sana desdek olmuş ama ben eminim sadece ben ona desdek olurum oda benim gibi nazlı hatta fazlasıyla.

kusura bakma tatlım senide kendi sıkıntılarımla dertlendirdim... ama benimki benmle paylaşmıyoki onunla aglamaya hazırım ama yansıtmıyo bana sadece gergin oldugu bellii uzak duruyo . ne güzel senin ki yakınında olmuş hep ALLAH ayırmasın.

canım yanlıs anlama sakın sen çok nazlısın ilgi bekliyorsun demiyorum.. bu senin hakkın..
tamam haklısın bende düşündüm bunları ama tecrübeli olacak ii olacagın günlerin geleceğine inanıyorum ..
inşallah haklı cıkarım hersey ii olur üzülmeni istemem..
askerlik zor ve agır bir yol yük ..
altından basarıyla kalkarsınız

Son düzenleme:

galiba haklısnız . daha anlayışlı olmaya çalışcam. helede benimki dahada içine kapanık. bide üzüldügümü dile getirdigimde tartışma konusu yaratmasa üzülüyorm daha çok

işte erkekler öyle dusunmuyor tatlım... uzaklasıyor.. çunku olacaklardan kendını boyle soyutluyor.. hanı o askerdeyken uzucu bırsey olursa kendını oyle hazırlayıp gıdıyor.. senınde mutlu olmaya hakkın var tatlım tabıkıde ama onu sevıyorsan su halını gormemezlıkten gelmelısın.. bır yandanda senın sabrını denıyor.. guclu ol ne kadardır berabersınız...??

üstelik biz varya uzaktan uzaga yasadık ilişkimizi üzerinede askerlik eklendi..
çok çektik ya yok canım konusuyoruz işte ne güsel elimden geldiğince destek olurum kusura bakmam
gidene kadar basbasa kalmaya calısın fırsat yaratın yaratmaya bak ..
avucunun içine almaya bak
unutma sen onun dayanagısın askerlikte ..

Son düzenleme:

keske senin sevdicegin kadar anlayışlı olsa benimkide böyle olmaz. anlatsın bana uzun uzun konuşalım onu sabaha kadar dinlemeye razıyım ama arasa bile 5 dk en fazla. tatlım bi önceki yazımdada dedigm gibi bunu dile getirdigmdede tersliyo beni ' aman sende fazla abartıyosn ' diyo dahada morelim bozuluyo. çok saol beni dinledign için rahatladımm

kesinlikleee yapcagımm bütün söylediklerinii. hepsini dikkatlice okudum haklısın çok saol . iyiki seni tanımışım . bundan sonra aşkıma daha dikkatli davrancam yakın olcam . yarın tekrar konuşuruz tatlım iyi geceler.

canım seninkide böyle demek ki daha içine kapanık.. böyle düşünerek daha da yıpratma kendini .. daha da üstüne düş ama ilgilen benle gibsinden değil .. o zaman onu sıkarsın..
diyorsun ya üzüntümü dile getirince tartısma cıkarıyor ,, kim bilir belkide ben ne düşünüyorum sen ne diyorsun yaa diyordur belkide seni anlıyor ama yetemiyor ...
hersey olabilir .. bence az daha sabret canım bi gitsin teslim olsun o zaman hersey daha da netlesir ..
tamam diyeceksin ki hazır yanımda gitmesine 1 ay var yakın olsun bana .. olamıyorsa da bu seni sevmiyor anlamına gelmemeli..

erkekler hamur gibidir istediğin kıvama getirebilirsin yogurup..
ama sürekli ilgilen benle gibi şeyler söyleme

rica ederim canım ne demek

Son düzenleme:

2 buçuk sene olcak tatlım. denicem söylediginiz herşeyi yapcam burayı çok seviyorm

taktikleri uygulicam burya yazarım tşkler :)

Heh oh be bu kadar dil döktüm işe yaradı Ben hep buralardayım kuzum
91/2 den yakalarsın beni
Hadi bakalım hersey güzel olsun sevgiline güzel bi msj atmakla basla
İyi geceleriniz olsun

benimkide gitmeden böyleydi zaten ayrı şehirlerdeyiz uzaktık arama bile zor aratıyodum kendimi şimdi gideli 5 ay oldu normaliz çok şükür tabi askerlik yüzünden çok konuşamıyoruz o ayrı sabır canım sadece sabır

sükür benim gibi yaşayan biri ... eee nasıl hissettn neler yaptınn? çok zorlanıyorm ben yaa canım yanıyo inan.

Canım benim nişanlımda askerde..benim okulda son senem..gitmeden 4 5 gunönce gelmişti yanıma..resmenn memleketine gitmek için can atıyor gibiydi..bir soğuk bir soğuktu...arkdaşlarımız bile farketmişti..(hatta halen dalgasına söyleyip gülerler o anki hareketlerini,tabı ben çok üzülmüştm o ayrı)ama heralde askerlik psikolojısı dedim..bu bir gitti çok şükürler olsun eskisinden kat kat daha iyi oldu..şmdi gelmesine Allah izin verirse 24 gun kaldı.bize az kaldı gibi geliyor ama bide ona sormak lazım yine böyle sıkıntılı sıkıntılı konuşuyor..ama olsun yine de askerlik yaradı..sen canını sıkma..askere gitmeden önce demekki o stres fazlaca srıyor bazılarını..geçicidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…